konsten att sova!

Tro mig när jag säger att jag har sömn att ta igen, i fredag var jag uppe i 21 timmar i sträck och dagen efter sov jag bara under 2 timmar innan det var dags att äta middag hemma hos pappa och sedan jobba natten på Mårten. Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, huvudet har gått på högvarv hela helgen men nu ska jag äntligen koppla av...
GODNATT! KRAM LINNÉA

pannkakskalas och quiz

I torsdags var det full rulle hela dagen, istället för tråkig text får ni följa med genom ett gäng bilder. Hej hopp :)
Efter att ha tränat bestämde jag mig för att ordna till med ett "pankakskalas" så jag ringde min syster och bjöd dem över :)
Sirap, jordgubbssylt, grädde, banan och massa bär... på bilden saknas bara min 22 pannkakor (som jag stekte under 1,5 timma på ett järn) Det ni!!
'
Lilla Alicia fick givetvis ballonger :) Annars är det inget kalas!

Jennifer & Alicia!

Jennifer Gräddnos, pappa patrik och Bus-lisen!

Alicia var bra rund om magen efter att ha klämt i sig 2 stora pannkakor och mängder av bär!

Klockan 19.00 mötte jag och Sebs upp Anna & Johan på Fox! Det var dags för ett glas vin och torsdagsquiz!

Jag & Sebs var lagom taggade!

DiscoJohan & Anna!

Under kvällen pågick även en tävling om bästa bilden på Palle. Här är Sebs porträtt :)
Han vann dock inte!

Efterrätten kom in...

Och Anna blev glad! :)

Jag & Sebs surade däremot för att vi inte vann quizen - förövrigt hade vi sjukt trevligt :)
CIAO LINNÉA

on my way!

(Och såhär ser jag ut :P inte riktigt så vit som på sista bilden!)
Fick precis i mig det sista i kaffekoppen! Strax ska jag åka och provjobba/följa med på ett företag där jag förhoppningsvis även får ett jobb. Vet inte riktigt vad som väntar så det ska bli riktigt spännande att få en inblick i det och få vara på plats. Vad det är för företag får ni veta om jag får jobbet - tills dess får er fantasi styra er ;)
WISH ME GOOD LUCK!!
CIAO LINNÉA

bra start!

Med denna energikick startade jag min dag! (ett av tipsen som jag fick av PT:n igår) SÅ gott med naturell yoghurt, trädgårdsbär och sesamfrön må ni tro!
Dessutom har den efterlängtade lönen trillat in på kontot och jag blev mer än glad när jag såg summan, äntligen lite plus haha!
Nu ska jag brottas med den sista tvätten och sedan springa lite på stan. Ikväll ska jag, Sebs, Anna & Johan äta på Fox och vinna quizen :D Haha, go inställning!
CIAO LINNÉA

tisdagsmiddag

Vi har påbörjat en ny tradition tillsammans med ett annat par - tisdagsmiddagar! Varannan vecka skiftar vi men denna (första) gång var det vi som bjöd på vin och mat! :)
En enkel men fin dukning!
Det bjöds på stekt laxfilé, kokt potatis, smörbrynta champinjoner och avokadosallad.
...och mousserande vin! Skål Johanna :)
"Han är mister Scch... Han är mister Johannes!"
Sebs ser lurig ut!
Johanna, lilla Elsa & Johannes!
Världens snällaste fralla!! Så himla söt...
TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL, ser framemot nästa tisdag hemma hos er :)
KRAM LINNÉA

"aldrig som främlingar ska vi älska varann"


I detta nu kan jag inget annat säga mer än att jag känner mig vansinnigt trött!
Vinet flödade igår, något man fått sota för idag men jag tog mig trots allt till ACTIC och pratade 30 min med en personlig tränare som gav många bra tränings och kosttips. Därefter tränade jag ordentligt och var alldeles utmattad när jag sedan åt sushi med johannes, men det var supetgott :)

JUST NU: tvätten!
LÅT: Håkan Hellström - "jag vet vilken dy hon varit i"
HUMÖR: trött & likgiltig.
KÄNSLA: Något ledsen!
CIAO LINNÉA

"schöön miljö"

Idag har min fina vän Sara öppnat upp portarna till hennes inredningsbutik "Schöön Miljö" som ligger på Hantverksgatan 28 mitt i stan i Halmstad.
Hon har så mycket fint i butiken att ni bara måste inom och kika!
Själv var jag gick jag inom med stora liljor från mig och Sebastian!
Jag är så himla stolt över dig, min vän!
KRAM LINNÉA

stylisterna

Frida Fahrmans blogg kan du nu se första avsnittet av "stylisterna" som hade smygpremiär igår. Personligen tyckte jag att det var ganska underhållande, även om själva filmningen kändes lite low ibland.
Kika du med! :)

sovmorgon

Det är inte precis så att man får världens energikick av att se ut genom fönstret idag för det är verkligen grått utomhus! Igår var det dock fortfarande ljust vid 5 och det känns underbart att vi går mot ljusare tider.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till tandläkaren, det var längesen jag besökte dem så det är bra att få en liten titt på mina små vita. Förmodar att allt är som det ska i min lilla mun :)
Ikväll väntar MRL igen och det ska bli underbart att träna, lite slarv förra veckan!
CIAO LINNÉA

thank you, more please!

Sitter och myser med Sebs! Det är så skönt att göra "ingenting". Att bara njuta av varandras sällskap och glädjas över att man inte är ensam. Fast jag kommer behöva hålla mig sysselsatt till hundra när han åker iväg och jobbar om 2 månader, främst om kvällarna... Hmmm!
Då blir det film och mat hos mig, och Du är bjuden! :D

todays look

Kofta H&M 99:- Basic H&M 79:- Jeans ACNE Kex


i'm back!

Efter lite paus är jag återigen tillbaka :) De senaste dagarna har jag jobbat, umgås med min kära farmor som varit på besök och i fredags festade jag tillsammans med mina underbara systrar. Det var en riktigt spontan utgång och jag hade så skoj, även om man var något överförfriskad.
Min söndag har tillbringats hemma hos Sanna, en perfekt söndag!
Vad gäller veckan som kommer så känner jag mig förväntansfull och taggad :)
Ni får höra mer när det närmar sig...
CIAO LINNÉA

news

Fina ting från BikBok - köpte dessa byxor idag (inte Sebs favorit haha!)
nåväl, smaken är som baken jag tyckte dem var nice!
CIAO LINNÉA


free three

Imorse knackade Charleen på dörren, när jag öppnade nyvaken och halvt förvirrad möttes jag av ett leende och ett försiktigt "Hej!". Jag ordnade en god frukost åt oss och mamma joinade en stund! Sedan sprang vi på stan och jag köpte ett par fulsnygga byxor från BikBok.
Min eftermiddag har tillbringat med mina syskonbarn, bölaneds till ToyStory 3 haha! Don't be afraid of letting your fleeings free! ;)
Jag är så glad över att jag har mina systrar, önskar bara att Sanna kunde befinna sig här också - men vem vet, kanske inom kort?! ;) HOPPAS!!
CIAO LINNÉA

monday monday

Dagen började med att vara nanny åt pojkarna som jag passar några gånger i månaden, sedan har jag sprungit ärenden på stan och druckit en god kopp te hemma hos Anna. Om 30 min ska jag återigen på MRL (mage rumpa lår) på ACTIC - undra om träningsvärken kommer vara lika hemsk som förra veckan?!
Annars sker inget märkvärdigt, Sebs är iväg och jag ska bara läsa och njuta av tystnaden när jag kommer hem. :)
CIAO LINNÉA

slappesöndag


Här sitter ett gäng trötta och myser! Snart solsidan :)
YIPPI KI YAY MOTHERFUCKERS!


missa inte

(bild: google.com)
S O L S I D A N  I K V Ä L L  20.00 TV4

"Just bring me my ceasar!"

Igår käkade jag och Sebs på Fox and Anchor och jag åt som vanligt deras supergoda ceasarsallad - vad att tillägga är att jag höll på att gå under av hunger haha! Vi hade en del att göra i garderoben igår men det är skönt när det går undan :) Fick många rara kommentarer och komplimanger om mitt hår. skoj!!
Här hemma har vi just vaknat till liv eller Sebs ligger fortfarande och sover, vi hoppade i och för sig inte i säng förrän  05.30 inatt så dessa timmar har varit välbehövliga. Får se till att inskaffa mig en riktigt bra nattkräm ;)
KRAM LINNÉA

loca

Jag och Sebs sitter som två nerdar igen - en vanlig syn i det här hemmet. Känner mig alldeles slutkört efter en timmas hård träning på ACTIC idag. Ska strax börja fixa mig egentligen skulle jag varit ledig ikväll men jag tog en annan kollegas pass så det blir att hänga in jackor på Mårtenson fram till 03.00 :) Innan dess ska jag dock ut och äta med min sambo och fira Anna en stund - som tagit examen!
CIAO LINNÉA
Btw. HUR SNYGG ÄR INTE SHAKIRA I HENNES "LOCA"-VIDEO!!!

godnatt!

"Ingen natt är så lång, att den inte följs av en gryning!"

oflyt!!

Flickorna har gått hem, under kvällens gång har jag hunnit hälla ut en skål soya och krossa ett av mina favorit vinglas. Bra jobbat där Linnéa!
Sebs och jag har dessutom haft delade meningar hela dagen men nu förstår vi varandra helt och hållet! Kärleken är bra lustig! :)

fredagsmys

Här sitter jag nu hemma hos mig, tillsammans med två av mina fina tjejer - vi har ätit sushi och druckit lite rött. På söndag är det återigen bara två av oss som är i Halmstad. Fellan åker tillbaka till sin kryssning och Fline & Maal befinner sig fortfarande i grannlandet. Längtan efter sommaren kommer att växa hos oss alla, en tid då vi alla återförenas och fyller ut varandras vardag med glädje och kärlek. 5 månader återstår...
TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

onsdag

Vilken härlig morgon det har varit! Jag har äntligen läst ut min bok på över 600 sidor, ibland har den varit så spännande att jag inte vetat vad jag ska ta mig till och slutet var helt okey. Tidigare har jag blivit något besviken över Dan Browns avslut, men inte denna gång.
Träningsvärken håller i sig så kanske får simningen vänta tills imorgon, nu ska jag äta lunch och sedan springa några ärenden på stan!
Det är januarimånad, allting känns väldigt alldagligt och det är bäst att bara flyta med tycker jag! Allt storslaget kan man vänta med tills värmen kommer ;)
Vad ska ni hitta på idag?!
KRAM LINNÉA

home

Ett ord.
Njut!

"Min" Ratatouille

Idag provade jag på att tillaga "Ratatouille" för första gången. Nu tänker ni säkert på den tecknade barnfilmen - men för er som inte vet är Rataouille en fransk grönsaksröra som passar utmärkt till kött, pasta eller varför inte bara äta den som den är med lite gott bröd?!
Här kommer (mitt) recept på den, la till några extra ingredienser:
1 röd paprika
1 gul paprika
1 gullök
1 aubergine
1 zucchini
3 vitlöksklyftor
4 skalade potatisar
färska champinjoner
2 burkar krossade tomater
----
salt & peppar
oregano
0,5 socker
2 grönsaksbuljoner
1 msk sweetchilisås

GÖR SÅ HÄR:
(4 - 6 portioner)
1. Skölj grönsakerna och skär i stora bitar. Hacka vitlöken.
2. Hetta upp olja i en gryta och fräs alla grönsakerna utan att dem får färg.
3. Slå på de krossade tomaterna och låt småputtra under lock minst 30 minuter.
4. Tillsätt kryddorna och buljongen! Sockret är till för att framhäva tomatsmaken!
HOPPAS DET SMAKAR :)

tisdag

HAAA! Där fick jag allt så jag teg, idag kan jag bokstavligt talat INTE SITTA!!
Rumpan skriker efter hjälp och att ta fram dammsugaren och dammsuga här hemma känns som världens utmaning. Men skit samma - jag måste anta den, för nu ska minsann alla julsaker bort! Och så väntar två något mörka månader och sedan kommer äntligen våren. Gud vad jag längtar efter att höra fåglarna kvittra! :)
CIAO LINNÉA

måndag

Jag har hunnit med så sjukt mycket idag, klockan 9.30 var jag på återbesök hos June"Beauty Bar" och fixade naglarna. Är suuupernöjd :) sen träffade jag mamma en stund, lunchade med Sebs & johan och sedan har jag sprungit på en massa ärenden på stan. Jag köpte bland annat ett incase-skydd till datorn (dessvärre fanns bara rosa haha) min lilla mac är sjukt go och ha i knät nu - dessutom behöver jag inte oroa mig för repor. KÖP!! Finns 1 kvar på MacHuset :)
Nu ska jag strax på MRL (mage.rumpa.lår) på ACTIC, ska träna så hårt att jag inte kan sitta imorgon. Sedan kommer Thea på lite mat!
CIAO LINNÉA

simma!

Himlen är bra vacker just nu, blir alldeles lugn av att se på den!
Precis ätit supergoda knäckebrödsmackor - så mycket godare än vanligt bröd!
Nu ska jag hoppa i bikinin (höhö) och simma några längder, gud vad längesen det var nu, är nästan lite nervös över att jag glömt hur man gör ;)
Ska hinna med ett besök hos pappa och sedan kommer kvällen att tillbringas i harmoni med Sebs & Anna. Så himla mysigt!
CIAO LINNÉA

nu går jag minsann och lägger mig! GODNATT!



working night

Weehey! Nu drar jag till Mårtenson och jobbar lite 23-03!

Kommer jag hänga in din jacka inatt?! ;)


alfahousaren

Fan vad du är inne om du lyssnar på house!
Och med house menar jag givetvis SMH, Guetta och Avicii.
Har du med dessa som dina favoriter på facebook och dessutom varit på "Sensation White" och vevat armarna av dig - är du definitivt en housefantast!
Jag gillar house, absolut, jag blir alltid på gott humör och kommer igång men vad att tillägga är att musik i allmänhet får mig på gott humör - allt från Stevie Wonder till Madonna. Därför tycker jag att det är så lustigt när var och varannan person säger att dem älskar house idag och inget annat, (samma personer som fullkomligt älskade 50cent för några år sen)!
Givetvis finns det dem som går ut för musikens skull, som innerligt älskar house i alla dess former men vi har också den andra typen som 1 timma innan förfesten är igång, sitter och organiserar sig och listar upp de senaste topplåtarna i en spelningslista på spotify - som denne just hittat på beatport.com. Oh, en sån alfahousare han är!!

Bäst av allt var nog igår när Sebs berättade om nyårsafton - Då kom det fram några till honom och skriker "KAN DU INTE SPELA LITE SWEDISH HOUSE MAFIA?" Och just då är det redan Swedish house mafia som spelas...
HAHA!

bio

Nu sticker jag på bio och ser på Narnia med syskonbarnen :)
Första gången som jag går på en film såhär tidigt haha. (klockan 12)
HA EN FIN DAG!
KRAM LINNÉA

tipsigt!

Måste tipsa om den här tröjan från H&M - den kostar bara 99:- och finns i naturvit, kamel, ljusrosa & blå!
Fick hem den i veckan och den passar utmärkt (normal i storleken). Min längtan efter våren och sommaren är olidlig, därför köpte jag en den ovan!

Fridayfeeling

Vaknade upp imorse efter att ha sovit alldeles underbart!
Sedan kilade jag till ACTIC och tränade länge i gymmet, ställde mig dessutom på vågen som visade att jag gått ner 1,2 kg - weey, just 3 kg to go ;) Nu kan jag knappt röra stjärten, så slutkörd är jag! HAHA!
Jag sprang lite på stan och handlade inför middagen som jag skulle ordna. Mamma skulle nämligen komma på lite mat och vin men som vanligt hann hon komma hem till oss innan jag själv var hemma. Tur att jag har Sebs ;)
Hon hade köpt med sig fantastiska rosor som står fint på köksbordet!
Idag är jag så nöjd som man kan vara! Vilken härlig dag...
KRAM LINNÉA

familjemys

Puuh, nog för att jag var bakis igår men det hindrade inte syrran från att komma hit med ungarna :) Vi åt faktiskt McDonalds och njöt till en början lika mycket som barnen. HAHA! Hela eftermiddagen var så mysig och jag hann vila någon timma innan jag begav mig till Mårtenson för att jobba mellan 19-00.30, det var lugnt igår men gott att jobba till quiz och karaoke.
Imorgon ska jag på bio med Micki & Amanda, så himla skoj! :)

CIAO LINNÉA

18 månader

Min älskade Sebastian! Tänk vad tiden går fort, för närmare två år sedan började vi träffas och igår firade 1,5 år.
Jag är så glad över att jag har dig och att du sprider så mycket värme i min vardag!
När han kom hem igår efter att ha varit iväg några dagar skämde han som vanligt bort mig med presenter :)
Jag fick ett fint läderskärp från Saddler och en tvål från Savon!
Love you more than words can say!

"Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!"

HÄR KOMMER BILDERNA FRÅN I ONSDAGS:
Förfest hos någon Erik, där TP var kvällens hit!

Vi var några stycken, bland annat Sus och hennes fina långfinger ;)

Äntligen fick jag krama min fina Sara som köpt "Schöön Miljö" i stan!!

Fellan var sjukt koncentrerad!

Varken Nils, Gustav eller Sara var lika intresserade!

Jag & min spelpartner. (En riktig spexare!)

Härligaste gänget och en snoppform!

Efter att jag lekt hjälte och hjälpt en 17årig tjej som spytt ner sig (och mig) körde Sara in oss till stan. Jag & Fellan dansade hela natten på Mårtenson och hade sjukt kul :)
Nere på toan hade vi lite deeptalk och dagen efter skrattade vi gott åt oss själva!
KRAM LINNÉA

update.


(De flesta samlade på julafton hos Charleen i år!)

De senaste dagarna har jag (förutom när jag jobbat) befunnit mig hemma hos min syster och hennes familj. Långt ifrån internet, bloggar och facebook. När jag kommit hit på kvällarna har ord varit överlägsna, vi har i tystnat stöttat varandra och då och då gett varandra varma kramar. På morgonen har jag varknat upp bredvid min systerdotter och busat med henne, vaknat till liv av en nespresso och sedan begett mig till jobbet. Men idag är jag ledig!
När klockan slog 00.00 på nyårsafton fylldes hela jag av entusiasm, inställningen om att nu var det dags att bara köra och inte blicka tillbaka var mitt stöd men som många gånger blir saker och ting inte som man tänkt sig. Under några dagar har jag kört på automatik men idag är jag med!
Så gott det går ska jag se till att vara med MEN först en go dusch!
KRAM LINNÉA

årets

Årets förändring: När Maal flyttade till Oslo!
Årets "varmast om hjärtat"Min familj, mina vänner, Sebastian.
Årets "well-done"Matte B avklarad haha!
Årets fylla: Utan tvekan på "BEST OF BOTH WORLDS!"
Årets baksmälla: Då måste jag givetvis säga dagen efter "BEST OF BOTH WORLDS!"
Årets frustration: Oktober-November när jag knappt jobbade! FY FAN!
Årets irritationsobjekt: Negativa människor! OOOH!!!
Årets bakfyllematPizza
(ett av) Årets roligaste ögonblick: När Nandini blev attakerad med serpentinspray av några ungar på 17 maj, sekunden efter att hon sagt "fan om dem träffar mig!"
Årets förlust: Kuggade körkortet!
Årets budord: "Se inte tillbaka! Se till det bättre!"
Årets fylletårar: Maal på toan på Fiesta på min födelsedag!
Årets hak: Zigges garage!
Årets felberäkning: Måste nog vara alla gånger jag kommjit sent, tidsoptimist som man är! ;)
Årets snyggkväll: Midsommardagen, då jag och mina fina vänner åt middag på SALT! Fan vad snygga vi var!
Årets duschsång"Only girl!"
Årets svordom: "JÄVLA JÄVEL!" 
Årets stressigaste dag: När jag & Sebs skulle flytta in i nya lägenheten! Samma dag hyrde vi släp och åkte på en Gekås-tur med Nesim & Jenny. Kom hem! Lastade släpet, packade upp nästan allt i lägenheten och hann dessutom måla färdigt en vägg! Bra jobbat ändå ;)
Årets Grattis: Sebs egna bolag!
Årets kärlekSebastian
Årets "Gör EJ detta"Smörj inte in dig i brun-utan-sol som är 2 år gammal!
Årets "Gör detta"Ät mycket indisk mat och KÖP EN MAC!
Årets smakvitlök
Årets dryck: Rosévin
Årets bästa månadarmaj. juni. juli.
Årets bloggISABEL ADRIAN!

man down


tvåtusenelva

Söndag. Idag känner jag mig sådär skön och avslappnad! Inga direkt måsten...
Dessutom känner jag mig nästan överdrivet kärleksfull!
Jobbade till halv 4 inatt och kände mig alldeles utmattad när jag väl la huvudet mot kudden - sånt man får ta när man haft en något för trevlig nyår.
Idag är vi båda lediga jag & Sebs och det ska jag absolut njuta av, ska dock pricka in ett träningspass på ACTIC (NU KÖR VI!) och en liten middag hos pappa!
Hoppas ni har fått en god start på året!
KRAM LINNÉA

grått nytt hår!

HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN NYÅR:
Inte konstigt att man ser lite fånig ut, känns ju något fånigt att sätta igång självutlösaren.

Jag & älskling!

PUSS PÅ DIG!

En lite tydligare bild på min outfit  :P

Väl hemma hos Sebs mor, samlades vi alla och skålade!

Min fine Sebs! Älskar dig så! :)

Nebbe & Noah :)

Oliwer & en kompis, kul att dem beställde en taxi in till stan och fick en limo. haha!

...så slog klockan 12 och kärleken sprudlade!

Likså mellan mig och Angelina :)
KRAM LINNÉA