fånga dagen!


CARPE DIEM "Efva Attling" Mårtensons ur & Guld
Sötvattenspärlor "Baglady" Schön Miljö i Halmstad


New blogglook! Vad tycks, Hiss eller diss?!

 

ny vecka!


Augustimånad flyter på i rasande fart... Måndagen den 15 augusti, det innebär att jag nu är inne på min sista vecka här på kontoret och på torsdag är det dags för nollning. Det känns jättebra och jag riktigt längtar :) För övrigt ska jag göra så lite som möjligt under veckan och försöka förbereda mig liter mer mentalt inför studierna. Ska i och för sig klämma in lite träning, nu kör vi igång!
CIAO LINNÉA


trötta ögon!

Idag är jag TRÖTT! Jag har varit uppe länge och sovit alldeles för lite.
Vilken dag det var igår!! Ni kan inte ana hur festligt det var... Från början till slut!
Får slänga upp ett inlägg och bilder inom kort --
Nu ska jag fixa & dona här hemma, eftermiddagen ska spenderas med Sebs familj. MYSIGT!

sneak peak

Här får ni se en liten del av klänningen jag ska ha på mig!

godmorgon!

Vilket väder vi har idag! Har precis vaknat till liv och ska strax hoppa in i duschen. Om en timma ska jag befinna mig hos min frisör för att bli fin i håret och bli lite stylad inför idag. Det är dags för Filip&Marias bröllop och det känns helt sjukt att det redan gått ett år och att det är NU det händer. En sak är säker! Det kommer bli en fantastisk dag/kväll/natt för dem och för oss inbjudna som är där för att fira den tillsammans med dem :)
Dags att bli fin!
CIAO LINNÉA

gastons





I onsdags mötte jag upp mina vänner på Gastons för att ta farväl av Fellan som ska ut på de sju haven igen och äta en bit mat. Vi hade jättetrevligt och jag åt en SUPERGOD skaldjurspasta (missa inte den) och drack ett glas rött.
Sommaren går mot sitt slut men det ska bli rätt härligt med höst tycker jag...
CIAO LINNÉA


todays look


Jacka från Lindex. Skjorta från Ralph Lauren. Byxor från H&M.
Väska från Marc By MarcJacobs. Skor från Scorett.


makeover


Igår fixade jag mina förskräckliga, helt nerbitna naglar hos Neely.
Vi hade inte mycket grund att jobba med men hon var SÅ himla duktig och lyckades förlänga dem och skapa en naturlig och fresh look.
Boka tid hos henne
HÄR!


25 månader

Jag & Sebs missade vår "månadsdag" den här helgen, vi brukar faktiskt "fira" den lite -- men oftast blir det bara lite god mat, kanske bio eller annat mysigt (mannen brukar välja) och det är rätt härligt ändå, efter 2 år tillsammans.
Imorgon har vi ÄNTLIGEN lite tid över åt varandra och han blev överlycklig när jag sa att det blir hemmagjorda köttbullar och potatismos. HAHA!! Inte svårt att få pluspoäng hos den killen inte ;)
Nu ska jag gå och lägga mig!
CIAO LINNÉA

vill ha!




4 fina ting från By Marlene Birger, InWear & Ted Baker.

så nöjd!

Rätt bra ändå... Har tränat två gånger den här veckan -- bra pass, inget slarv och cyklat till jobbet varje dag. Med tanke på att jag inte har tränat ordentligt sen i vintras känns det jätteskönt att fått det gjort den här veckan. Jag blir alltid så avkopplad efter träning, stressar mindre och mår bättre så det påverkar många i min omgivning HAHA!
Gladast blir nog Sebs ;) Efter ett tag får man ju dessutom en fastare och snyggare kropp -- vilket jävla STORT PLUS i kanten :D
NU; Dusch och sedan ska jag skämma bort my man med god mat och soffhäng.
CIAO LINNÉA

en liten flygtur


Igår hade Sebs ordnat med en liten flygtur över Tall Ship races i ett litet flygplan som flög 2000 fot (ca. 600 m). Det är väldigt lågt då vissa båtar hade master som var 150 m höga. Personligt tyckte jag att det mest var läskigt haha, det blåste och svajade och de sista 5 minuterna mådde jag så illa att jag trodde jag skulle spy.

Sedan grillade vi hos syster innan det var dags att agera Nanny för kvällen.
Runt midnatt var jag hemma igen och jag somnade nästan med detsamma. --

CIAO LINNÉA


godmorgon!

Jodå, jag har vaknat till liv och är rätt pigg dessutom! Om 30 min ska jag möta upp Sebs, han har ordnat med en lite suprise som vi ska hitta på. Skoj :) Tänkte dessutom gå ner till hamnen och ta en kaffe trots att det blåser sjukt mycket.
I övrigt blir det en mycket lugn lördag och det känns superskönt. Ikväll ska jag i och för sig sitta barnvakt åt två pojkar så det kan ju bli rätt livat ändå...
CIAO LINNÉA

at the moment

22.30; Då var det dags att börja röra sig då... Känner mig rätt sliten och hade mer än gärna bara bäddat ner mig tillsammans med Sebs och kollat på Prison Break eller läst ut min bok.
Men vi jobbar båda två och pussade precis varandra hejdå, då han kom hem en snabbis.
Han spelar förresten på GASTONS ikväll! W8 it is -- be there!
CIAO LINNÉA

sushi

Har lyxat till den här fredagen med sushi här hemma innan det är dags att jobba igen :) var vrålhungrig när jag beställde men nu sitter jag här och har bara ätit hälften, varför gör man alltid så!! Sushi är ju inget man sparar heller. Känner mig rätt sliten så det blir bara en dusch och läsning innan jag laddar om och drar till Mårtenson. Lär nog bli sjukt mycket folk i stan!
HA EN FIN FREDAGSKVÄLL!

världens bästa


. . .S T O R A S Y S T R A R ! ! !


drömma går ju...


Godmorgon! Åh, vad jag hellre hade vaknat till den här utsikten istället för gråa Halmstad -- vi hade det så himla härligt i juni när vi var på vår lilla semester i Alanya. Sommaren går mot sitt slut och som det ser ut, kommer det förmodligen dröja tills jag och Sebs reser iväg igen. Det finns varken utrymme eller ekonomi till det :/
Idag jobbar jag både dag och natt men det är inga problem :)
TREVLIG HELG!


bad update

När det är så varmt och härligt väder utomhus tar jag automatiskt avstånd från bloggen. Vem vill sitta framför en dataskärm när man kan vara ute i solen?!
Idag har jag jobbat, varit ute vid hamnen och kollat alla stånd & RixFm-festivalen med syrran och Micki. Rätt mysigt men sjukt mycket folk. Sebs jobbar nästan dygnet runt den här helgen så honom lär man inte se mycket av heller men det är okey! Nu ska jag bädda ner mig och ta sällskap av en riktigt bra bok :)
GODNATT GODNATT!

energi

Idag har jag fått så otroligt mycket gjort! Först jobbade jag till 16 och sedan kilade jag till min mor. Vi åt sushi och hade det mysigt tillsammans på hennes balkong eftersom hon ska åka på semester imorgon. När jag väl kom hem 20.45, hade jag sjukt mycket energi så jag drog på träningskläderna och körde på galet på crosstrainen på ACTIC, tills de kom och sa att det var dags att stänga. HAHA!
Dessutom har jag lyckats få tag på all kurslitteratur till den första perioden i skolan, all cred to me helt enkelt! :) Nu kommer jag sova riktigt gott!
GODNATT!

"I will never let go!"


I fredags kom jag äntligen fram till mina fina vän som jag saknat i mänger.
På kvällen satte vi oss på lektern som ligger på Akerbrygge och hade det alldeles underbart. Vi åt och drack gott och samtalade timma efter timma... Som alltid!
Amalia, Du är så viktig för mig. Jag älskar dig när det är som lättast men också när det är som svårast. Det är därför vår vänskap är så unik :)
KRAM LINNÉA


hoffmaestro @ solgården


Det var en fantastisk kväll i onsdags... Vilket väder & vilken stämning! Först åt vi en bit mat på terassen och drack supergott rosévin. I takt med att solen gick ned började också konserten, alla verkade vara på sitt bästa humör och Hoffmaestro levererade stort.
Nu. Här avslutar jag detta inlägg med -- VILKEN KVÄLL!!

första augusti


Tiden går bra fort! Jag blir alldeles nervig när jag tänker på att vi nu gått in i augustimånad. Under den här månaden kommer min vardag att förändras. 
Det är så mycket roligt som väntar men framför allt så mycket N Y T T !
Jag jobbar mina sista 3 veckor på Backhausen, ska gå på mitt första bröllop, vara med på nollningen och träffa min nya klass och störst av allt - jag börjar studera.
ALLT KÄNNS RIKTIGT BRA! :)
CIAO LINNÉA