todays look


E N K E L T  &  B R A !
Gråsvart kavaj - VILA
Demin Bacis T-shirt - H&M
Jeans - ACNE
Stövlar - Bianco


PASSA PÅ!!!


A B S O L U T  S I S T A  C H A N S E N  !
Beställde själv hem 8 st "Essence" igår :)
Härliga, djupa rödvinsglas från iittala.


Middagen är serverad!


Igår var en lång dag! Blev kvar på jobbet under 10 h, när jag väl kom in till stan promenerade jag till nyhem och köpte en cykel av en kille :) sjukt bra. Så nu ska jag börja cykla till jobbet inom kort.
Sebs överraskade mig med en supergod middag och det här är en ganska typisk GI-måltid. Kändes lite lyxigt att bara sätta sig och äta ;)
En köttbit, sallad med ruccola, paprika, tomater, gurka, charlottenlök och en hel avokade!
CIAO LINNÉA


wonderbra


Igår fick jag hem min leverans från Nelly.com, i paketet fanns en axelbandslös bh från WONDERBRA! För mig som har ganska stor byst har det varit extremt svårt att hitta en sådan bh, jag äger i stort sätt ingen -- och kände att jag ville prova den här från WONDERBRA efter att bara ha läst massa bra om den.
Hm, jag vet inte riktigt vad jag tycker :P Är lite kinkig när det kommer till bh:ar så jag måste nog prova den ytterligare en eller två gånger innan jag ger något betyg :)
Men den är rätt snygg ändå och Sebs gillade den haha ;) för 499 kr är den din!


"Do something every day, that will inch you closer to a better tomorrow!"


tisdag


Har precis druckit upp mitt stora glas med blåbärsproviva på jobbet och känner hur kroppen sakta kommer igång. Visste ni att jag alltid dricker proviva med ett sugrör, annars känns det sjukt konstigt haha!
Tisdagsmiddagen är inställd ikväll eftersom jag & Sebs ska till hans syster och fira lille Noah som fyller 2 år!! Ännu ett bevis på hur fort tiden går...
Hoppas dessutom på att få mitt paket från
Nelly.se idag :)
MÅ VÄL! CIAO LINNÉA


promenix

Efter jobbet idag gick jag och Sara på en härlig promenad längs med nissan... Något jag ska försöka göra flera gånger i veckan. Har dock fått problem med foten och nu sitter jag här med smärta :/ (det var det i och för sig värt!) Måste berätta, idag lagade jag spagetti & köttfärssås men eftersom jag går på GI bytte jag ut spagettin mot matvete. Första gången för min del, det smakade riktigt gott och gav en extrem mättnadskänsla!! Kan inte beskriva smaken men jag upplevde konsistensen lite som att äta nötter :) Värt att testa vartfall!
Veckan är för övrigt planerad till fullo men nu ska jag bara slappa!
CIAO LINNÉA

klick klick!

Klickade precis hem en spännande vara från Nelly.com!
Vad -- får ni kanske veta i veckan ;)

behaglig söndag!

Vaknade utvilad imorse på mitt allra bästa humör. Älsklingen däremot var inte lika kry så jag klev upp själv, körde en freshup och sjöng till Lena PH innan jag åkte till stenalyckan med Charleen c/o. Det blåste kallt med solen var så härlig och nu är hoppet om vår stort, sommartid och allt!
Kvällen har jag tillbringat med Sebs här hemma, bara tagit det lugnt och druckit mitt favoritte och ätit lite mörk choklad (tillåtet inom GI -- givetvis i rätt mängd).
Nu ska jag bädda ner mig - måndag imorgon och då gäller det att vara alert! :)
GODNATT LINNÉA

med solen i ögonen

Oh vilken underbar dag det har varit!! Vaknade upp hemma hos syster och myste ordentligt i uterummet med en nespresso i handen. Jag & Charleen sprang en snabb runda på H&M och jag köpte en sjukt fin kort trenchcoat (som ni får se inom kort). Precis vad jag varit ute efter :) Vid halv 4 samlades vi, barnen och Sebs hemma hos pappa för lite god mat och härligt sällskap. Nu ska jag slappa lite i soffan med min älskling innan det är dags att jobba lite inatt :) MÅ VÄL!
KRAM LINNÉA

M. i s a l i v e !

Min systerson Micki var på sitt första disco igår. Med stor entusiasm valde han hela sin out fick själv! Påväg till discot frågade jag honom om han ska dansa något och han svarade "Nej det tror jag inte!". Två timmar senare hämtar jag upp Micki och han berättar att han dansat till MJ hela kvällen, hur alla barnen hade bildat en ring omkring honom och hejat på. 9:orna som hade anordnat discot gav lille Micki hela 200 kr för att han skulle dansa haha!!!
Han köpte godis till alla i klassen för pengarna. GULLUNGE!!!
Hemma höll vi alla på att tappa hakan när vi för FÖRSTA GÅNGEN fick se hans moves!! :D

tonight


S E E  Y O U  T H E R E !


todays look

Blev peppad av solen innan jag kilade till jobbet imorse och drog på mig min älskade röda skinnjacka! :)
Kom på mig själv igår när jag för en stund trodde att vi fortfarande var inne i februari, haha då är man bra snurrig!! Men den här månaden har verkligen sprungit iväg, om 8 dagar är det april!! APRIL!! Då åker bannemig till och med conversen på :) ja, den saken är i alla fall säker...

onsdag


Oh my så gott jag sovit inatt!! Huvudet känns fortfarande något tugnt men jag kände mig verkligen utvilad imorse!
Bion var himla mysig igår och jag var lika blödig som vanligt haha, lipar för minsta lilla! Killarna bara skrattade åt mina snyftningar :D
Ikväll har jag inget inplanerat ska nog bara njuta av att göra ingenting, det kan behövas då och då, i synnerhet när har mycket för sig. Ibland är det underbart att inte ha massa "måsten" omkring sig utan bara slappna av.
Men om jag ska vara ärlig trivs jag rätt bra med mina "måsten" i vardagen...
CIAO LINNÉA


nu blir det bio med Sebs, johan & johannes!


GI

Nu ska jag berätta för er om mitt
"nya liv" :) Under två månader ska jag (och Sebs i viss mån) bara äta GI-mat. Vi blev så inspirerade av Filip&Maria i fredags och känner att vi också vill testa på det - eller ja, Sebs gör det mest för min skull och för att han är för lat för att laga sin egna mat haha ;)
GI är ett mått på hur snabbt blodsockret stiger efter att du ätit ett livsmedel som innehåller kolhydrater. Det handlar därför om att byta ut livsmedel som får blodsockret att åka berg och dalbana mot livsmedel som håller blodsockret på en jämn nivå.
Jag äter alltså inga kolhydrater, exempelvis pasta, ris, potatis, bröd eller frukt. Istället äter jag mycket kött, fisk & fågel, grönsaker (helst gröna), sallad, bulgur och matvete.
Personligen tycker jag att det ska bli superspännande, eftersom jag inte hinner träna särskilt mycket just nu ska det bli roligt att se hur mycket skillnad själva maten gör i min vardag. Sebs har tagit mina mått och om EXAKT en månad ska jag se om mina nya matvanor givit resultat.
Kommer lägga upp trevliga recept på bloggen! Bara att fråga om du undrar över något...
CIAO LINNÉA

todays look


Såhär har jag sett ut idag :P (snygga vattenfläckar på skjortan haha!)
- skjorta
från Ralph Lauren,
svarta byxor och skärp
från H&M,
stövlar
från bianco. -


måndag


Så var det
måndag igen och jag är fortfarande lika krasslig, jag dricker mänger av te i hopp om att kroppen ska healas. Har som vanligt mycket att göra i veckan och idag börjar mitt (och Sebs?) nya liv som kommer vara under 2 månader ;) Berättar mer om det senare idag! Tycker det är rätt spännande själv haha...
Nej nu ska jag fortsätta! Hoppas ni fått en underbar start på veckan :)
KRAM LINNÉA


"Make each day of the week like Friday and your life will take on new enthusiasm!"

Vi tillbringade vår fredag tillsammans med Filip & Maria i deras fina hus :)
En fantastisk afton som bjöd på god mat, (mycket) vin, skratt och musik. Sebastian & jag var inte hemma förrän efter 03.00! Längtar redan tills vi ses igen - men då är det minsann vår tur att bjuda på middag!

söndag

Hej på er!! Här sitter jag och kurerar mig, känns som om min lördag och söndag enbart varit till för att snyta mig och knarka ipren!! Fy vad jag mår men jag har åtminstone klarat mig ifrån feber och det är ju alltid något :)
Imorse/lunch väckte jag Sebs och vi åt en härlig frukost tillsammans, vilket inte händer alltför ofta. Firade till med lite mackor med tanke på vad som väntar nu under två månader ;)
Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på lite Gossip Girl!
CIAO LINNÉA

purple shades and wonder blush


Förr köpte jag nästan allt mitt smink från MakeUpStore - jaa rubbet... Men idag använder jag mindre smink, om jag använder ögonskuggor blir det en svart sotning eller något vitt/ljust precis längst med ögonkanten och när det kommer till foundation är det i.d. som gäller för min del. På senaste tiden har flera personer påpekat att MakeUpStore säljer superbra rouge så jag ett idag - la lite på kinderna och fick direkt en komplimang! :)
Lila läppstiftet fick jag av Johanna för 3 veckor sen och kommer från samma ställe!!!

"En för honom och en för henne!"



Köpte två stora superfina tekoppar från "Bruka" på Schöön Miljö idag...
149:-/ st
Om du inte varit där så kila inom, Sara har så himla mycket fint i butiken just nu!!

på systers begäran!


Igår "skällade" Charleen på mig och sa att det är så tråkigt att gå in på min blogg när jag aldrig uppdaterar eller lägger upp oufits-inlägg haha, so this one's for you ;)
För övrigt har jag jobbat, sprungit på stan med Sebs (slänger upp innehållet i kassarna under kvällen) blev lite smått och gott från Schöön miljö & MakeupStore - och så har vi haft Sara & Johan här på middag. Det bjöds på en gryta med fläskfilé och kokt potatis, verkade som om alla gillade det för det blev minnsan ingen matlåda kvar till mig inför morgondagen inte.
CIAO LINNÉA

Hoppsan!!

Sebastian kom hem med ett tillskott till sovrummet idag...
Tackar och tar emot :)

Vänta på våren!


Jag förstår mig inte på folk som redan dragit på sig vårjackan!! Det är ju för fan kallt utomhus även solen skiner :P Personligen går jag fortfarande med min stora VARMA dunjacka från Peak. Skulle det vara att jag vill lyxa till det KAN det hände att jag har den uppknäppt... haha!
Annars får vårjackan faktiskt vänta ett litet tag till! ;)
Slänger upp två skönheter så länge. No1 från Ida Sjöstedt, No2 från Filippa K.
HA EN UNDERBAR DAG!
CIAO LINNÉA


så var det bestämt!

I juni åker jag, Sebastian, Johanna & Johannes till solen, värmen och medelhavet...
OH, LÄNGTAR REDAN!!


mitt i veckan!


Här sitter jag och kopplar av framför Sveriges mästerkock, spännande det börjar bli!! Egentligen skulle Sara kommit hit på middag ikväll men det blev uppsjuktet eftersom hon kände sig dålig :/ För övrigt har inget nytt skett... Sulle vilja komma igång med träningen igen, just nu ligger den på noll!! Ska i och för sig börja cykla till jobbet var dag i april och det är ju alltid nåt - MEN jag ska börja träna innan dess!!!
HA EN BRA FORTSATT KVÄLL!!
KRAM LINNÉA

pasta recept

Igår såg jag på Jamie Olivers matlagningprogram "30 Minute Meals" och blev så himla sugen på att prova på pastarätten som han lagade. Här kommer receptet - med några förändringar (eller enligt min smak - Förbättringar) haha ;)
Färsk Basilika, grönsaker, vitlök & lök, Penne Rigate, chili, köttfärs och krossade tomater...
Smaklig måltid :)
1. Börja med att riva 1 morot samt 1 färsk chili.
2. FINHACKA paprikorna (jag tog bara hälften av båda), löken och vitlöken.
3. Stek alla ingredienser i olivolja, tillsätt köttfärsen med detsamma!
4. Koka pastan (beroende på pasta ca. 10-12 min). GLÖM INTE SALTA!
5. Smula i en grönsaksbuljong i stekpannan. Salt & peppar. Eventuellt lite cayennepeppar för lite extra sting i rätten.
6. Blanda pastan med ingredienserna i stekpannan.
7. Tillsätt ca. 3/4 i burken med krossade tomater.
8. Hacka basilikan och tillsätt! Snåla inte!
ETT TIPS: Spara lite av vattnet från pastan och häll i pastaröran. Mer smak & fyllighet!
9. Strö generöst med parmensan.
10. Servera & njut! :)

Fantastiskt att måltiden enbart tar 30 minuter att laga från sctrach till "grande finale" :)

måndag

Så var helgen över och det var dags för en ny arbetsvecka, men väl på jobbet fick jag fruktansvärt ont i magen och vid 13.00 pallade jag inte mer och åkte hem :( Pappa hämtade mig och väl hemma somnade jag på två röda. Sebs gick årenden åt mig på apotektet så nu är jag väl förbered vid "magkatarr".
Har vilat hela dagen och hoppas verkligen att jag känner mig piggare på jobbet imorgon - har bestämt mig för att starta min vecka då istället! :)
KRAM LINNÉA

"Det enda du kan göra är att gå!"

Vacker kvinna. Välgjord musik. Viktigt budskap.

vem tror du vinner?!


Ligger ensam här hemma, slappnar av och småtittar på melodifestivalen. Konstigt att det ibland kan vara så skönt att vara ensam och andra gånger är det bland det värsta som finns... Oftast vill jag vara bland andra :) Undra vem som vinner ikväll? Danny kanske?!
Melodifestivalen gick miste om hela min respekt förra året då Salem Al Fakir kom tvåa. Jävla dårar...

En dag i Ullared



Nu har man packar upp alla kassar och satt sig för lite relaxing i soffan. Man är verkligen slut efter en dag på Gekås, mot slutet av vår visit trodde jag att Amalia skulle gå i taket av frustation. Hon förstod sig inte på folk som valde att ställa sina kundvagnar mitt framför henne så att hon inte kom fram. Kundvagnsmagnet HAHA! I det stora hela har det varit en bra dag och jag köpte allt jag behövde.
Ikväll ska jag jobba (23-03) på Mårten, ses där!
CIAO LINNÉA

nu bär det av mot...


fredagsmys

Thaimat, ett glas rött och let's dance! Visst låter det som fredag ;)
Sebs ska snurra plattor senare ikväll, hoppas på att Maal joinar mig då istället!
KRAM LINNÉA

lille max

Efter jobbet kilade jag hem till pappa en stund. Jag låg och kelade med Max men egentligen ville han bara busa, jag däremot var inte på bushumör utan ville bara sova! Har varit sååå sjukt trött idag men nu är det äntligen helg. Piggnade i och för sig  till rejält när jag fick ett samtal om att min telefon hade kommit så nu ingår även jag i iphonegenerationen :) trevligt trevligt!
HA EN HELT UNDERBAR FREDAG!
KRAM LINNÉA

Fridayfeeling


Tänk att det äntligen är fredag! Har varit uppe sen 5.50 och känner mig rätt sliten, men nu gäller bara att ge gärnet denna dag och sedan är det dags att ta helg (även om jag jobbar imorgon natt haha)!
Eftersom det inte ser särskilt vårigt ut utanför mitt fönster så bjuder jag på en härlig bild på bloggen istället :) SNÄLLA LÅT DET BLI VÅR NU!
KRAM LINNÉA


trötter

Idag har jag & Sebs varit på middag hos pappa. Det bjöds på hemmagjort potatismos, sås och rödspätta - UTSÖKT!! Fick med mig en matlåda till jobbet imorgon också ;) NEJ FYY nu ska jag sova, ska upp 5.45 imorgon...
Hur nu det ska gå!! Jag är ingen morgonmänniska.
Men imorgon är det fredag och helgen bjuder på en massa skoj! :)
KRAM LINNÉA

Onsdag

Dålig uppdatering, jag vet! Det är för att jag har att göra från morgon till kväll... Det går bra på jobbet och det är just där jag spenderar en del tid - om kvällarna ser jag till att träffa vänner, plocka och dona här hemma och innan jag hinner blinka är det dags att bädda ner sig. Idag efter jobbet hälsade jag på Sara en snabbis och sedan fikade jag med min vän Maria och nu ska jag se en film med Sebs. Det är helt sjukt hur fort tiden går!!
Hoppas vädret vänder igen, nu är det dags för våren att träda fram tycker jag!
CIAO LINNÉA

"I drink Champagne when I win, to celebrate and I drink Champagne when I lose, to console myself."

Jag mötte upp mina fina vänner på hotell Tylösand för en champagnelunch...
Träffade äntligen min Fline :) som jag inte hade träffat sen julas.

Glasen fylldes på!

Underbara Maal!

Kvällen tillbringades i Saras nya lägenhet. Sushi & förfest :)

PUSS!!

Sara & Jochen!

Full trio!
Snyggaste posen...

"Gå hem innan du går och lägger dig!"
TACK FÖR EN FANTASTISK LÖRDAG KÄRA VÄNNER!
KRAM LINNÉA

at the moment

Nu drar jag för att umgås med mina härliga tjejer. Vi lägger sikte mot havet...
Jag har på mig min fina tröja från Nordic Safari som jag fick av Sebs på alla hjärtans dag! Känner mig vårig och fin :)
KRAM LINNÉA

todays look

Vilken dag det varit! Fredagar är alltid hektiska på jobbet och när jag väl slutade vi halv 5 körde Amalia mig till akuten. Jag höll min kära syster sällskap under ca 5 timmar och var helt slut när jag väl kom hem för ca en timma sedan. Helt sjukt så stressade de anställda var på akuten - har inte sett något liknande. Måste ha varit något som rörde ihop det ordentligt idag. Har äntligen ätit igen (sen lunch)...
Ser framemot morgon dagen med mina tjejer, då väntar champagnelunch ;)
TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

spring girl

Just nu sitter jag och tittar på mina fina rosa tulpaner med hopp i sinnet. Om inte våren kommer snart blir jag galen :P jag vill ha ljus, härliga färg och värme bland mig. Jag har för visso min allra bästa vän bredvid mig just nu och det känns riktigt bra det med. Idag har jag kollat efter en ny mobil - sveriges svenssonmobil ligger högt på listan! Någon som har något att tillägga?!
Nu ska rikta min uppmärksamhet mot "Sveriges Mästerkock." Yeey :)
CIAO LINNÉA

ZzzzZzz

Vi bjöd på fajitas på tisdagsmiddagen idag och det uppskattades.
Tack för tipsen peeps! :)
jag är så jävla trött.
Så fort BigBrother är slut blir det bädden!
GODNATT LINNÉA