dålig!

Idag gick jag hem en timma tidigare från jobbet för att jag inte mådde bra och jag mår verkligen inte bättre nu. Måste ha fått något virus i kroppen, har redan vilat en massa men snart blir det att sova för natten. Hoppas på att åter vara kry imorgon så att jag kan vara tillbaka på jobbet men det känns inte så nu.
Det värsta är att man hamnar efter så mycket på kontoret om man är borta en dag och jag har redan så mycket att göra att det räcker.
Hörs mer imorgon!
GODNATT! LINNÉA

todays look

Jeansjacka, GinaTricot.
Tröja, H&M.
Byxor, Zara.

en bättre söndag!

Det var ett glatt gäng som begav sig till äventyrsgolfen på Punch tidigare idag och jag måste säga att det gick riktigt bra för mig. 2 hole-in-ones och totalt 40 poäng ;) Sedan rullade vi vidare till Trottobar för lite mat och dryck men det fick bli en tidig kväll för mig&Sebs. Han ska jobba inatt och jag ska upp tidigt imorgon, redo för en veckas jobb! De är så himla härliga, gänget på Mårtenson och jag trivs väldigt bra tillsammans med dem! ;) Riktigt bra!!
Nu blir det film och sedan bädden!
KRAM LINNÉA

todays look

Jeansjacka, GinaTricot.
Långklänning, Indiska.
Skor, Converse.

sommarkickoff!

Goddag! Vaknade jag upp (relativt) utvilad och väldigt tacksam över att jag inte var ute och festade igår... Istället spenderade jag min lördag med min familj och hade det mysigt. På dagens agendan står minigolfmästerskap och sedan middag på Trottobar med Mårtensongänget. Allt kan hända på sommarkickoffen men för min del blir det en mycket tidig kväll, imorgon är det åter måndag och jag måste vara pigg på kontoret.
Nu ska jag väcka min sambo (som jag inte ser mycket av så här i högsäsong) med en kram och föreslå en kaffe på stan. Det låter fint det! :)
HA EN FIN SÖNDAG :) KRAM LINNÉA

min midsommar!

Började mitt midsommarfirande med ett litet glas champagne hemma hos fröken Allgulin.
Jag hade på mig en ny klänning från Rare som jag beställt på Nelly.com, skor från Jessica Simpson, väska Chanel och min homemade sommarkrans.
Sara hade på sig en superfin klänning från Ida Sjöstedt, smycken från Syster P och ett par mockaballerina.
Vi matchade varandra med marinblått ;)
SKÅL!
Sedan var det dags att bege sig ut till Haverdal för sill och grill :)
Där träffade vi den här pinglan som var sjukt söt! Och vi tre satte oss i solstolarna och snackade medan de andra skötte maten & grillen. Haha, helt rätt tycker jag!
Underbara Sara!
Linus (som jag inte lyckades fånga på bild denna kväll) hade dukat och gjort så fint :)

Ett gäng damer och en spexig Linnéa haha...

Somriga & fina :)

Runt 23.00 kom vi äntligen på bussen in mot Halmstad, Sara räddade en snubbes liv som hade inflammation i luftrören genom att skänka sin 7.0 haha. Vi mellanlandade hemma hos mig för ett glas och RocknRoll och kilade sedan till W8 på Gastons där min älskling levererade till hundra!! Här är en bild från Mårten, ungefär då det blev lite för suddigt och efter att ha vandrat runt i mina 11 centimetare i sammanlagt 12 timmar var jag trött och tackade för mig! :) Tack för en sjukt bra kväll!
KRAM LINNÉA

Jag hälsar dig med blommig hatt!


GLAD MIDSOMMAR!
Nu kilar jag iväg för att fira denna afton med mina fina vänner och ikväll kör vi klackarna i taket på W8! Ses då ;)
KRAM LINNÉA

"Jävla jävel!"

Det har fan inte varit min vecka alltså! Seriöst, jag menar det verkligen - ni kan inte ana vilken satans vecka jag har har haft! Så sjukt mycket skit och otur att man undrar om det någonsin kommer att vända igen?! Givetvis men NÄR??? Nu är jag trött på att fejka mitt leende och försöka, jag brister snart! AAAAAH!
Hur typiskt är inte det här då?! Nu när jag äntligen skulle beställa min klänning från USA som jag tänkt ha på bröllopet är det slut. WHAT THE FUCK!
Nej, ibland är det inte mycket som går bra alltså. Den saken är ju säker!
SO LONG! LINNÉA

en inbjudan!

Igår vad brevlådan mer intressant än vanligt...
Där fann jag nämligen en otroligt fin inbjudan till ett frackbröllop! Jag och Sebs är inbjudna att fira Filip & Maria som nu i augusti blir man och fru...
Gissar på att det kommer bli en fantastisk afton! No doubt about it!

at the moment

Efter en tuff dag beger jag mig nu iväg för att träffa mina underbara tjejer.
Det blir jag, Maal & Sara, vin, middag och en massa skvaller.
YES YES YES!
KRAM LINNÉA

nelly.com

klick klick!

"Man makes everything he can, but a woman makes a better man!"

Fan vad trött jag blir på män ibland! Och nej, jag menar inte Sebs utan över lag. (Till saken hör att Sebs är den enda man jag faktiskt stått ut med idag haha) Vi kommer nog aldrig kunna förstå oss på män och inte heller de på oss, vi funkar helt enkelt inte likadant. Det är så uppenbart! Män och kvinnor väljer nämligen att lägga sitt fokus på helt olika saker. Utifrån erfarenhet upplever jag att många män har en tendens att älta.
Detta ständiga ältandet tar död på mig. Vafan släpp det, gå vidare...
Så mycket tid och energi som bara går åt - varför inte bara gå vidare med detsamma, hitta lösningar och vara produktiv?! Många män är så förbannat fega när det väl gäller, då är det så mycket enklare att skylla på någon annan istället för att se sina egna fel och brister. Å andra sidan, vem är egentligen bra erkänna sina fel?!

Nej, ibland blir jag så himla less på folk och idag spyr jag galla över män.
Vuxna karlar som ska vara förebilder...
SKÄRP ER!

alanya, del 3


Med lite färg på nosen var det dags att gå till "Taste". En restaurang nära cikcilli som drivs av två svenskar... Supertrevligt ställe!!
Trodde jag äntligen lyckades ta en bild på vår "semesterfotograf" men ikke.
Han har för övrigt de bästa bilderna från resan...

En somrig Johanna!
Jag & Sebs!

När vi hade ätit klart kom jag på att jag kanske borde ha fotat lite haha, bättre sent än aldrig.

Nämen lyckades visst ta en bild på Johannes ändå....

Sebs & jag hittade ett favorithak som hette "BigBrother" haha. Där satt vi länge och pratade om allt möjligt och kollade på folk. Finns det något bättre?!

Dagen innan det var dags att åka hem överraskade killarna oss med ett bokat bord på "Red Tower". Som ni ser hade vi en härlig utsikt ut mot hamnen...

En till...

På Red Tower brygger de sitt egna öl och det tog inte lång tid innan glasen var halvfulla.

...Nöjdast var nog Johanna :)

När magen kurrade som mest kom servitören över till vårt bord för att sätta igång uppläggningen och servera oss... trevligt trevligt!

Bästa måltiden på länge!
Vi var verkligen mätta och belåtna.

L O V E !

Sedan gick vi vidare till skybarnen för en drink.

FROZEN MARGARITAS!

Sebs & jag avslutade som vanligt vår runda med lite mys på "BigBrother" haha :) jag älskar det namnet.
Sisita dagen bjuder vi på en "Todays look"!
Vi provade på Queens Gardens meny som vi hade hört så mycket om. Underhållningen och stället var bra men maten var inget att hurra för precis.
Man får ju passa på när det är finns internet uppkoppling ;)
CIAO LINNÉA

"Are you Ok? I am now!"

Söndag. Herregud vad fort den här helgen har gått. Sov ut idag eftersom jag jobbade till 04.00 på Mårten igår och vi hade mycket att göra så jag var helt slut när jag kom hem. Idag har jag varit hemma hos min kära mor och myst innan jag kom hem lagom till världens bästa Gossip Girl :) Så himla tråkigt med säsongsavslutning!!
Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite medan Sebs ska snurra plattor inatt.
GODNATT LINNÉA!

today


YES! Idag ska jag äntligen träffa min fina vän
Sara.
Vi har lite att ta igen och det ska vi göra över ett glas rött och lite sushi.
F I N A L L Y ! :)


alanya, del 2

Började som vanlig min dag med att ligga i solen och läsa några kapitel. Har kommit halvvägs, "Tre sekunder" heter boken, sjukt spännande...
Denna dag lärde vi dessutom känna några andra svenskar som hade lägenhet där vi var. Supertrevliga!
Här är Nadia & Sanne...

Och Amer & Sebs.

Jag fick äntligen en daiquiri :)

Sedan rullade vi vidare till ett ställe med spårad personal. Som de hetsade, visslade och skrek... Vi som bara ville chilla lite haha...

....dricka lite öl och snacka.

Men ljudnivån var alldeles för hög så det var lika bra att fåna sig framför kameran istället.
Vi beställde in en vattenpipa :)

För Sebs ville impa lite, förgäves!
Kvällen slutade med dans och drinkar på Bellman och sedan slocknade allt ljus i hela Alanya. Så det var bara att ta en taxi hem och mysa i mörkret...

Dagen efter var allt åter i ordning och Sebs kilade ner till shoppingcentret och köpte sig en badfotölj. (Som hade förvörigt tjatat om sedan vi såg en film från deras Mallorca resa -99 och han hade en sådan haha!!)
Jag erbjöd mig faktiskt att blåsa upp den HAHA. Hade aldrig funkat...

15 minuter senare var den äntligen uppblåst med hjälp av en pump.

Nöjd kille i poolen haha!

Framåt eftermiddagen blev det grillat på balkongen...

Mmm, och lite gott rött!!

Kvällen avslutades med (The-one-and-only-) MONOPOL. Jag kom inte 1a men så länge jag vinner över Sebs är allt HELT OKEY ;)
CIAO LINNÉA

shooooes


Har köpt två par nya skor. Ett par connys som funkar alla gånger om och dessa superfina pumps som är lite för stora :/ ska se om jag kan lösa situationen med skoinlägg annars blir det dessvärre en retur.
Nelly.com

alanya, del 1

Snacka om att jag hade resfeber innan vi äntligen satte oss på flyget tidigt på lördags morgonen. Här är en bild då vi svävade ovan molnen...
Första natten bodde jag & Sebs på hotell sedan åkte vi till Johannas familjs fina lägenhet, där vi skulle spendera resten av vår semster. Vi startade alltid dagen med en god frukost och kaffe på balkongen.
...Och hade utsikt över poolområdet!
Där jag såklart spenderade mestadels av mina dagar :)
Framåt eftermiddagen brukade vi slappa lite på balkongen, duka upp lite EFES och vattenmelon, snacka skit och lyssna på ärlig musik.
Sedan rullade vi vidare mot staden för lite god mat!
Jo-Jo & Sebs.
Och här har ni mig!
L O V E . . .
I S  I N  T H E  A I R ;)

Första middagen tillsammans åt vi på "Mystery" (som blev favorithaket) och hade supergod mat. Det här brödet var en riktig aptitretare.
Jag & Johannes delade på "Husets Special" som var en osmansk gryta med grönsaker (Turkiets nationalrätt).
Sebs beställde fajitas och var supernöjd :)

Mmm, osmansk gryta!!

Måste visa upp "vårt" sovrum som var lite mysigt, med blått ledljus runt sängen!! haha...
CIAO LINNÉA

godmorgon!

Det kändes lite konstigt att vakna upp i vår 160 säng här hemma, det är ju så mycket goare med en dubbelsäng. En dubbelsäng är det första vi ska köpa när vi byter lägenhet och får mer plats i sovrummet. PUNKT SLUT! :P
Gud vad jag önskar att jag kunde dricka mitt kaffe på balkongen i Alanya och trippa ner till poolen just nu, haha men så bra kan man inte ha det. Det är i alla fall skönt att det inte regnar i Halmstad idag - då hade jag blivit deppig.
Under dagen ska jag storstäda, tvätta och sedan träffa delar av min familj som jag saknat :) Blödig som man är...
Dags att göra nytta! CIAO LINNÉA

back home!

'
Så var man tillbaka i Halmstad efter en veckas semester. Känns ganska bittert :/ Önskar att vi hade kunnat stanna ännu en vecka men plikten kallar och på måndag måste jag vara tillbaka på jobbet.
Vi har i alla fall haft det alldeles underbart!! Strålande sol varje dag och avkoppling till max, vi har träffat så mycket vänliga människor, ätit god mat och njutit av varandras sällskap.
Mer om det senare för nu ska jag sova, medan älsklingen snurrar plattor inatt...
GODNATT LINNÉA

leaving this city!

Resväskan är färdigpackad, pengarna är växlade och passet är framme. Nu ska jag bara ta en dusch och vila innan vi beger oss till Kastrup inatt. Snacka om att jag har resfeber samtidigt som jag är ivrig över att komma iväg :P Ska bli så härligt att läsa en bok i solen, bada och bara kunna ta det lugnt...
Får se om ni får någon uppdatering under resan, annars hörs vi igen om en vecka!
TA HAND OM ER & VARANDRA! KRAM LINNÉA

"Det är inte en tröja det är en scchaal!"

I torsdags mötte jag&Sebs upp skönaste duon för några glas på Trottobar.

Drack bland annat årets första Hallondaiquiri :) MUMS!

I vanlig ordning åkte man på mängder av skrattanfall!

...i synnerhet när Sebs sa att jag "visade hela paketet".
Vem säger så egentligen? Vem kallar bröst för paket? HAHA, fortfarande lika kul!

Det var som vanligt omöjligt att ta en ordentlig bild på Seb - han ska alltid fåna sig, men Filip blev gullig. Här manifesterar han sin senast pose för colgate.

Supersöt tjej och superglad pojke på väg till Caféet. HAHA!
CIAO LINNÉA

nails

Idag fixade jag äntilgen mina naglar och när jag kom hem lackade jag dem i en fresh rosametallic färg.
Blir nog riktigt fint när man är lite brunare.
Nu måste jag packa innan det blir sängen. SNART ÅKER VI :)
GODNATT LINNÉA