en bättre fredag

Nu är jag äntligen på plats hos min finaste Maal i Oslo och det känns så himla skönt att träffa henne igen :) Hon har fått öppna lite presenter eftersom det var hennes födelsedag igår, resten av eftermiddagen har vi spenderat på hennes balkong med ett glas smoothie. Supermysigt!
Nu; freshup. Sedan ska vi gå ut och äta på Akerbrygge och bara njuta av varandras sällskap. (Haha vi låter som vanligt som ett mysigt gift par).
HA EN UNDERBAR HELG!
KRAM LINNÉA

at the moment

IN ACTION!! Det började ju bra i alla fall, haha.
Nu drar jag & älsklingen till Tylösand :) riktigt härligt!
CIAO LINNÉA

tonight


Jag längtar tills ikväll! Detta är nämligen vad som står på agendan...
Tylösands terasser, härligt väder, middag & rosé, Hoffmaestrokonsert tillsammans med Sebs och bästa Filip & Maria.
Kan bara bli BRA! :)


dressed4success.se


En fin bekant till mig har just öppnat en webshop med egendesignade klänningar, skor och accesoarer med inspiration från de stora modehusen och till riktigt bra priser.
Detta har länge varit hennes dröm, som äntligen gått i uppfyllelse!
"Let out your inner queen!"


Snälla ni, hjälp till att rädda svältande barn i afrika!

Skicka ett bidrag till små undernärda fina barn i Afrika!
SMS:a HOPP50 (för 50 kr) eller HOPP200 (för 200kr) till 72900
DIN GÅVA RÄDDAR BARNS LIV!

“Love is just love - it can never be explained!”

Ibland gör Sebastian saker som får mitt hjärta att riktigt bulta och fyllas av kärlek. När jag skulle lägga mig igår kväll pratade vi om mitt skrivbord i sovrummet som jag säkerligen kommer att använda flitigt framöver. Jag nämnde att jag på sistone upplevt att jag fått sämre syn och att ljuset i sovrummet inte är så bra. Idag ringde han mig på jobbet och berättade att han varit och köpt spots och monterat upp en ny lampa i sovrummet med jättebra ljus så nu kommer det inte bli några problem att sitta där och plugga i timmar.
Om inte det är kärlek, så vet jag inte vad...

boats 'N hoes


Jag säger bara, Best of both worlds! Vilken fantastisk fest, vilken fantastisk stämmning.
Afterbeachen var SÅ grym och vädergudarna verkade stå på vår sida :) PERFEKT!
När solen gick ner slog vi klackarna i taket på Leffes och min älskade Sebs stod för musiken. Natten avslutades någorlunda kaotiskt, shit happens big time!
Tack Filip, Filip & Victor!
CIAO LINNÉA

yesterdays look

Blus från WareHouse. Kjol från Monki. Klackar från Bianco.


avicii/levels

GILLA GILLA GILLA!

best of both worlds

(Bild från Boats&Hoes för 2 år sedan)
Klockan 1 idag är det dags att börja tagga, då börjar festen! Hur ska jag orka hålla igång till ikväll. Får köra varannan kaffe ;) Skönt att vädergudarna åtminstone ordnat uppehåll under afterbeachen, så länge vi slipper regn.
Nej nu får det bli en dusch!
SES PÅ TERASSERNA!

tröttast

Sitter och slappar i soffan och väntar på att Sebs ska komma hem med mat. Har jobbat dag och inatt väntar ytterligare några timmars jobb på Mårten. JAG ÄR SJUKT TRÖTT!!
Hoppas man är någorlunda människa imorgon när det är dags för Boats & Hoes.
CIAO FELLOWS!

nytt i garderoben

1. Skor från Scorett 2. Blus från WareHouse 3. Kofta från Mango.
4. Kofta från WERA (åhléns) 5. Kavaj från Lindex.


HJÄLP! Har ni oxå problem med bloggen? Kan inte lägga in bilder, redigera texten etc. NÅGON SOM VET VAD FELET KAN VARA?!


sweet dreams

Nu är vi hemma igen! I posten hittade jag ett brev med lite information ang. skolan i höst så under kvällen har jag suttit framför datorn och läst om programmet, kurserna och schemat. Oh, det ska bli så himla spännande och det känns SÅ bra. Utbildningen verkar fantastisk (haha, vi får se om jag tycker den är lika fantastisk när jag har massa tentor), precis det som intresserar mig. Nu blir det dock bädden, imorgon ska jag jobba både dag och natt och sedan väntar en hel del festligheter till helgen. :) GODNATT LINNÉA!

shopping


gbg

Hejsan! Jag och Sebs befinner oss i Götet och har det gott. Gårdagen tillbringades med hans familj och några bekanta till familjen, vi pratade, åt och drack tills klockan blev alldeles för mycket och sedan gick vi alla och la oss. Idag har jag och Sebs gått på stan, riktigt dåligt utbud för tillfället, höstens smaskigheter har inte riktigt kommit in - men jag hittade faktiskt två superfina ting ;) CIAO LINNÉA

deadmau5/strobe

B Ä S T A !

semester

Goddag! Känns underbart att vakna upp med vetskapen om att man inte behöver gå till jobbet en måndag. Som det ser ut har man inte prickat rätt med vädret men det kan ju ändra sig både en och annan gång.
Idag ska jag kanske åka till Gekås med syster och om det blir måndagsklubben ikväll återstår att se. Jag var ganska sliten igår efter lördagens festligheter, så det får bli en lugn kväll i så fall. SKA DU DIT?!
CIAO LINNÉA

"Girls, we run this motha!"

För en gångs skull var jag färdig först och mötte upp Felicia i hissen (haha) för att cykla till förfesten.

Vi fick dock stanna upp vid Preem för att pumpa cyklarna, inte det lättaste i ett par klackar...

Väl hemma hos Gustaf skålades det en hel del :)

Jag & Felicia köpte med oss chokladhjärtat till värden, som visade sig vara mögliga. FY!!!

Härligaste Gustaf & Jag.

SHOT SHOT SHOT!

Vi hade himla trevligt ute på altanen, det pratades och dansades och inte förrän strax efter 1 var vi redo att bege oss till Leffes!

Bea & Jag.
TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!

yesterdays look


Lets talk about the future!

Då var det klart! I höst är det dags att återigen placera sig framför skolbänken...
Igår fick jag besked om att jag blivit antagen till högskolan och jag ska läsa Arbetsvetenskap (PA) under 3,5 år. Som ni förstår har jag fått säga upp mig från min heltidstjänst men det känns jättebra, jag känner mig verkligen redo att börja studera och specialisera inom det ämne som intresserar mig mest. Jag är väldigt glad!

Inatt blir det jobb på Mårtenson och sedan väntar en veckas semester.
DET ÄR JAG VÄRD! :) TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

j o y


Oh vad glad jag blev när jag kom hem igår och såg att min klänning hade kommit! YES!!
Den var superfin i verkligheten och jag har äntligen klänning till F&M's bröllop om en månad. Idag är jag rätt trött så det blir mängder av kaffe och jobb.
Ha en fin dag!
CIAO LINNÉA


Todays look


Fick önskemål om fler "outfitsbilder". Anledningen till att jag inte lägger upp sådana oftare är för att jag många gånger klär mig väldigt alldagligt.
Som idag; T-shirt, H&M. Shorts, Old Navy. Skor, DinSko


monday morning


Så var det måndag igen. Den här helgen har gått sjukt fort! För fort...
Nu är det bara en vecka kvar tills lite ledighet och det ska bli så himla härligt. Har bland annat planerat in en tripp till svärföräldrarna i Göteborg & ett besök hos min kära Maal i Oslo - can't wait!
Kul med lite fler läsare i bloggen också :) Vad ni vill se och läsa mer om?
CIAO LINNÉA


bubblor

Det är fullt ös här hos syrran! Bubblor blåses hej-vilt och jag har just gjort mig ordning för kvällens jobb. Trots två espresso känner jag mig ganska seg, hoppas det går över och att man träffar många trevliga människor.
SES I DIMMAN! ;) CIAO LINNÉA

preppy hobo


Här är den!!
Min nya väska från Marc By Marc Jacobs som jag fick i födelsedagspresent av Sebs. Är SÅ himla nöjd för den är superfin och från samma serie som min plånbok. I'm loving it! ♥


saturday

Nu var det ett tag sen, jag vet! Har spenderar över 45 timmar på kontoret den här veckan, längtar verkligen efter lite semester... Inatt väntar ännu mer jobb på Mårten. Ska bli rätt skoj ändå :) Dagen har spenderats hemma hos syster, mestadels på hennes altan men nu verkar solen ha gjort sitt för dagen.
Beställde hem en klänning till bröllopet igår, hoppas den passar för det fanns bara en kvar :/ Med lite tur så.
KRAM LINNÉA

sunny sunday

Oh vad härligt det var att vakna upp en söndag som denna. Det är härligt (om något klibbigt) väder och solen skiner. Om 45 minuter ska jag träffa mina kära vänner på en fika och det ska bli så himla kul att åter träffa Fellan som är tillbaka efter ett halvår på de sju haven :) Dessutom var de ute och slirade igår så jag väntar mig en massa skavllar. Haha!
Min eftermiddag ska jag spendera med Sebs, tror det blir en sväng ut till Punch.
Ha en fin dag!
KRAM LINNÉA

presenter

Idag har min stora familj + Amalia varit här och firat mig, dagen har hittills bestått av tjo & stimm och mänger av tårta :) Jag har fått superfina presenter av mina nära och kära, det är alldels för mycket!
Snacka om att man är bortskämd, se själva ;) TACK!!
KRAM LINNÉA

min födelsedag

Ni kan inte ana vilken fin födelsedag jag hade igår (och idag, då jag firats av familjen!). Jag hade bokat bord för 9 personer på Lilla Helwfetet och de hade gjort jättefint med en födelsedagsflagga och allt :) Tillsammans med underbara människor firade jag min födelsedag och åt en supergod skaldjursgryta och drack bubbel. Dansade hela natten med Amalia & Nils och somnade sedan gott bredvid min älskade Sebastian.
STORT TACK för omtanken alla ni som gratulerade och firade mig igår.
Ni gjorde hela min dag! :)


birthdaygirl


Imorse sjöng min älskling för mig och överraskade mig med ett stort silvrigt paket!! :) Jag hade ingen aning om vad det kunde vara och blev SÅ himla glad när jag upptäckte att det var en väska från Marc By Marc Jacobs. TACKTACKTACK!! :)