ny vecka = pluggvecka!

Tillbaka till verkligheten efter att haft en helt fantastisk helg... Var helt slut och jetlagad igår HAHAHA!! Det har varit helt underbart att vara iväg och i och med att jag ska till London i december kommer jag resa snart igen!! :)
Nu kan jag i alla fall bocka av en redovisning som vi haft idag men dessa två kommande veckor kommer i stort sätt att enbart innehålla P L U G G ! !
Då vet ni varför jag är frånvarande...
MÅ VÄL! CIAO LINNÉA

update.

SHIT så seg jag är! Vi är verkligen igång hela tiden och för lite sömn har resulterat i att jag är helt slut i skallen, haha. Sista kvällen i underbara Paris och vi ska ut och äta på Hotel Du Nord, där vi har reserverat ett bord... Har lovat Sebs att vi ska inom KONG också :) Sedan blir det dags att bege sig till flygplatgsen runt 4 inatt. Men som Sebs säger "Sova kan vi göra hemma!" ;)
NU SKA VI NJUTA ORDEDNTLIGT EN SISTA GÅNG FÖR DEN HÄR GÅNGEN! CIAO LINNÉA

födelsedagslördag i paris!

Dagen började med att roomservice knackade på med en liten födelsedagsfrukost till Sebastian som jag hade ordnat. Han fick äntligen sin present som han blev JÄTTEGLAD över :)
Gårdagsen hade satt sina spår så vi var rätt sega när vi stod i kön till Louvre...
Men vi tog oss samman och stod kvar! Vi skulle minsann se Mona-Lisa...
Ingången var väldigt cool!
Och där har vi den! Mona-Lisa, vår lilla morot i kön...
Jag var dessutom väldigt nyfiken på "Venus de Milo", som var jättevacker!
Efter vår lilla tur satte vi oss på en restaurang i närheten och jag beställde in sniglar...
Sebs fick äntligen sin Bud som han hade längtat efter :) ...och helt underbar parmaskinka!
Själv drack jag ett torrt chardonnay vin som var supergott!
Stod i kö i 25 minuter för att komma IN på detta lilla fantastiska ställe.
Fick givetvis med mig lite godsaker hem ;)
CIAO LINNÉA

"One's a company, two's a crowd and three's a party."


Igår tog vi en taxi till KONG och drack en massa goda drinkar. Vid midnatt började vi fira min älsklings 25 års dag :) Och han var sååå nöjd!
I LOVE YOU!!

Vi träffade ett par från Norge som var på bröllopsresa som vi hängde med hela kvällen. Här är jag & Lisa-Maria, som var superhärlig!

...och kärleken flödade!

Likaså champagnen!! Här har ni två herrar i sitt bästa esse... ;)

Goa, glada och något överförfriskade damer :D

HAPPY BIRTHDAY TO YOOOOU!
Hade verkligen en helt underbar afton med sköna personer, som avslutades med roomservice på en terrass och runt halv 6 imorse begav jag & Sebs oss till vårt hotell. What a night ;)
KRAM LINNÉA

our day, today!

Vi började dagen med en brunch på ett mysigt café, jag åt 3 olika sorters ostar och drack mitt efterlängtade kaffe. Haha, Sebs var lagom nöjd när jag beställde in ostar. Ni som känner honom vet varför ;) Efter den påfyllningen strosade vi på stan i flera timmar tills magen kurrade igen...

På León åt jag en fantastisk rätt med musslor och andra godsaker från havet... MUMS!
Sedan kilade vi vidare på stan och pussades. Mycket kärlek den här helgen :)

Fick sjukt bra service av en kvinna inne på "SEPHORA" och köpte äntligen produkter från clinique som jag tror kommer passa mig utmärkt. När jag hade betalt kom kvinnan och överraskade mig med en supersöt necessär som hon hade fyllt med lite gott & blandat. Blev jätteglad :)

Lite shopping har det allt blivit idag men nu måste jag fixa mig, vi ska ut och dricka lite drinkar. Sebs har hittat en del sköna barer som vi ska prova på :)
TREVLIG HELG!
CIAO LINNÉA

fridayfeeling

Så, nu är både jag och Sebs i ordning och det första vi ska göra nu är att ta en kaffe någonstans. Har haft ont i magen sen igår så egentligen är det nog inte det mest optimala men jag är så himla kaffesugen!! Idag är det dags för SHOPPING :) woho! Nu måste jag rusa...
CIAO LINNÉA

bra läge!

Vi har kommit fram och vi bor bra! :) Ett mysigt litet hotellrum i smeten med utsikt över Triumfbågen. Nu har vi just kommit tillbaka till hotellrummet efter en bit mat. Vi är helt slut, gick ju upp vid kvart i 4 imorse. Så det blir att ta en dusch och vila liten innan vi kilar ut på stan igen. Rätt gott väder är det också, inte alls lika kyligt som i Sverige. Mycket som är bra nu ;)
CIAO LINNÉA

au revoir

Vi har mellanlandat i Amsterdam och passar på att utnyttja deras Wi-Fi innan det är dags att bege sig vidare mot Paris :) Oh, vad härligt det ska bli, även om vi bara stannar över helgen... Jag & Sebs ska bara gott oss och njuta :)
Ta hand om er där hemma! På återseende...
KRAM LINNÉA

Goddag!

Lyckades äntligen få 6,5 timmars efterlängtat sömn inatt!! :) Nu sitter jag och dricker en nespresso och ska snart möta upp Mamma för en lång promenad.
Det är fantastsikt väder och det ska bli skönt att komma ut innan det är dags att bänka sig framför skolböckerna. Kanske följer jag med på middag hemma hos Sebs familj, i annat fall tänker bara chilla i soffan ikväll.
Det är ju ändå söndag = GOSSIP GIRL! ;)
CIAO LINNÉA

what's cooking, goodlooking?!

Måste bara lägga upp en bild som jag tog på min läckra vän Sara idag.
Sara & hennes pojkvän skulle på bal och jag hjälpte henne med makeupen innan det var dag för dem att åka. Vad tycks?! ;)
DE VAR SÅ SNYGGA!!!

lördag

Sov över hemma hos mamma igår och vi hade en supermysig fredag tillsammans. Är dock inne på min tredje nästintill sömnlösa natt, mindre kul. Just nu sitter jag och kollar på en film med Sebs innan det är dags att kila till Mårten. Ska jobba för första gången på länge och det ska bli skoj :)
SES DÄR FOLKS!
CIAO LINNÉA

You better shape up!

FREDAG! Inte precis världens bästa start på helgen, låg sömnlös till 4 inatt och grubblade... no good! Nu sitter jag här och försöker känna efter... no good!
Så istället tänker jag packa ihop en lite väska och kila iväg till min älskade mor. Alltid mysigt att spendera tid tillsammans. Och det absolut klokaste just nu...
TREVLIG HELG!

Old pine

Jag är så tacksam över att jag fått lära mig att uppskatta musik. Att jag fått lära mig att verkligen älska musik. Musik är viktigt för mig, när jag är ensam är musiken min hjälte! Då är det musiken som hjälper mig att tänka och känna.
Som får mig att le och som får mig att gråta. Musik som ovan! En fantastisk känsla och text. Tack vara den tog jag mig igenom denna kväll på bästa möjliga sätt...
Varmt Tack!

om en vecka...

K O M M E R  V I  A T T  B E F I N N A  O S S  H Ä R !

Skärpning Linnéa!

Har börjat slarva med mina sovrutiner!! Jag som just hade vant mig vid att lägga mig senast 23.00 och sedan gå upp i tid. Nu är jag uppe betydligt längre än så vilket resulterar i att jag också sover längre. Får bli ändring på det redan ikväll!
"Svensson Svensson" bjöd inte på mycket skrattfest igår, vissa stunder var den till och med sorglig. :/
Nu ska jag köra en freshup! Sedan ska jag möta upp Malin över en lunch innan det är dags för RÅPLUGG på Högskolan :)
CIAO LINNÉA

green passion


Sitter och myser i soffan med favoritkoppen i handen. Gick inom Köpmansgården efter skolan idag och köpte nytt te "Green Passion".  Ett grönt te med smak av passion och lite blåbär. Rekommenderas varmt!
Blev ingen barnpassning ikväll så Sebs överraskade med biobiljetter istället :)
Hoppas att "Svensson Svensson" bjuder på en rejäl skrattfest!
KRAM LINNÉA

WORD.


onsdag

Hej på er! Snart är det dags för lite lunch innan jag beger mig vidare till skolan. Idag ska vi ha en föreläsning om Arbete & Stratifikation med inriktning på arbetslivet, rätt intressant! I måndags blev vi så gott som klara med vårt grupparbete så nu återstår "bara" 1 hemtenta, 1 saltena och 1 inlämning för min del. Fattar egentligen inte hur jag ska hinna på tre veckor men det löser sig nog!
För övrigt ska vi passa Noah ikväll och det ska bli mysigt!
CIAO LINNÉA

my weekend

Nedan följer ett bildmaraton från min fantastiska helg! :)
I fredags var vi bortbjudna till Klaséns och vi startade kvällen med...

Löjrom och tillbehör. MUMS!

Sedan smälte vi förrätten och Filip försökte hitta en bra vinkel för att dölja sin lilla blåtira haha. Fail!
Maria hade lagat en supergod pastarätt!! :)

Efter att ha sett alla fantastiska bilder från deras bröllop och bröllopresa började jag fjanta mig framför kameran.

...Och jag tyckte det var väldigt underhållande. Fina Maria!

Maria & Sebs.

Till sist har vi gruppfotot som Sebastian alltid lyckas förstöra på ett eller annat sätt. Här har vi till exempel "spela-död-posen!" HAHA!

I lördags ställde jag till med lite Sushi-förfest.

D E L I C I O U S !

Jag var lycklig över att ha bästis på hemmaplan :)

...och andra fina damer hemma hos mig!

Camilla & Malin!
Sara & Maal!
Kvällen bestod av mycket censurerat girltalk, många skrattanfall, dans, roliga youtube-klipp (tänk att man aldrig lyckas hålla det borta under en förfest) och en del rött.

Träffade tre kramgoa killar på Mårten haha...

När Sebs kom hem runt 5 hade jag och Maal somnat framför en film i soffan. Sedan bäddade vi ner oss och det sista jag tänkte innan jag somnade var att "det här har varit den bästa helgen på länge!"
TACK TILL ALLA FINA SOM FÅTT MITT HJÄRTA ATT LE!


på promenad


Satte igång dagen med en superlång PW och riktigt njöt av naturen, den isiga luften var också uppfriskande vill jag lova.
Fick med staden, havet och skogen under en och samma runda :)
Nu är det dags för en freshup, ikväll är vi nämligen bortbjudna till Klaséns och det ska bli jättemysigt. Världens bästa Amalia är tillbaka i staden också, så det blir garanterat en bra helg!!
CIAO LINNÉA


P.S. Har fått lite nya läsare -- hade Ni velat köra en frågestund?!

 


kantima

Måste tipsa er om mitt nya nagellack som är en klar favorit från MakeUpStore.
En varm och höstig mörkröd färg med fin glans. Håller jättebra!
MakeUpStore, "Kantima" 130:-

study study

Sitter på biblioteket och pluggar, skriver ett arbete om åldersdiskriminering i arbetslivet och har gett mig fan på att bli klar idag. Helst inom en timma ;) HAHA!! Hur det går återstår ju att se... Just nu går det nämligen lite trögt (som ni förstår) MEN man har ju stött på mirakel förr. Tror jag i alla fall...
HEJ SÅ LÄNGE!


UPPDATERING:
(1h och 4min senare...)
JAG ÄR KLAR!!! :) Shit vad grym jag är...


godmorgon!

we♥it
Jag hade inte haft något emot att vakna upp i staden ovan... wow!! Har sovit dåligt två nätter i rad (vi skyller på fullmånen) och för en timma sen gav jag upp och hoppade istället in i duschen. Det är mysigt att vara uppe tidigt när allting är stilla och sakta vaknar till liv. Jag riktigt njuter av tystnaden!
Idag ska jag ägna mig åt studier och har egentligen inget annat på agendan...
VI HÖRS!

TIPSIGT


Chantelles "sublim spacer bra" är gjord i 3D-spacer tyg som gör att bhn formar sig perfekt efter brösten och "andas". Ett måste för kvinnor on-the-go! ;) Bhn kan bäras på 3 sätt: klassiskt, grimma eller crossback. Inga sömmar, smidig nylon blandning och med multiband.
Finns på Twilfit, 600:-


express yourself


tisdag

Hittills har jag varit på två viktiga möten och utfört en del ärenden på stan.
Har just suttit och njutit av en nespresso med Madonna i bakgrunden.
Älskar hennes musik från 80-talet, är en sucker för 80talet över lag...
Idag kom mina klänningar från Nelly, den ena var för stor och den andra satt sådär så det blir retur på dem. Får spara mig tills Paris istället :) Köpte i och för sig en superbra BH från Twilfit som jag kanske kan lägga upp.
Nu ska jag plugga så man kan ha TV-tisdag ikväll utan att få dåligt samvete!
CIAO LINNÉA

nelly.se

Klickade just hem två enkla och supersöta klänningar!
Får se om det är något att behålla när de kommit i veckan.


superwoman

image description
Började dagen med en välbehövlig sovmorgon :) Sedan har jag varit sådär sjukt effektiv och innan klockan 5 hade jag hunnit med att tvätta, städa, flytta saker till förrådet, bädda rent, duscha och plugga i några timmar.
Min fina Sara kom förbi, vi lagade mat tillsammans och såg på Gossip Girl som ÄNTLIGEN hade säsongspremiär. Hon gick just och nu är jag ensam hemma eftersom Sebs är iväg. Känner mig helt slut så det blir en tidig kväll för min del.
I veckan som kommer har jag sjukt mycket att stå i...
GODNATT LINNÉA

fredag

Igår var en himla bra kväll! Jag mötte upp min pingla och Jannie på Svea som hade AW-premiär. Det var jättemycket folk och SÅ härlig stämning...
Och jag var glad mest hela tiden :)

Vi drack goda cosmos och Maria öste med en massa Paris-tips :)

Sedan kom Oscar & Simon och joinade oss :)
Senare under kvällen bjöd Oscar & Jannie på en riktigt bra Grease-show när vi mellanlandade hos mig. Men det har jag ingen bild ifrån ;)

Här har vi för övrigt Halmstads kanske mest betydelsefulla verk - STENEN! Den har nämligen flyttades och placerades utanför rådhuset av Snygg-Bengt, Marias morfar 1952. Det är minsann inga dåliga grejer det...
Tack för en superbra kväll!
KRAM LINNÉA

CORPUS CALLOSUM

Idag har jag varit på styrelseutbildning mellan 10-16 :)
I styrelsen är jag s.k. "P-riks representant" som i det hela innebär att jag representerar vårt peronal/arbetsvetenskapliga program inför andra program i Sverige. Vi har just kommit igång för terminen och det är superkul att vara med och engagera sig men framförallt lära sig.

NU; Chillout. SEN; Gastons med Sebs & AW-premiär på Svea.
TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

todays look

Det är mycket rött just nu, röd skinnjacka - röda naglar - röd ytterdörr!
Såhär har jag sett ut idag!
CIAO LINNÉA

Rakt från hjärtat!

Vi har alla hört om den - stunden! Stunden då livet förändras och aldrig mer blir sig likt igen. Stunden du inte kan påverka men som i allra högsta grad kommer att påverkar dig.
I ditt vardagliga liv känns den långt borta och det är inte förrän den träffar dig som ett hårt slag i ansiktet som du slås av hur nära den faktiskt är.

Jag vet vad jag pratar om. Jag har råkat ut för slaget och aldrig har jag tappat balansen så fort. För det är just det som händer när något omtumlande och hemskt sker, något man inte alls är förberedd på– man mister balsansen.

Du kommer att tänka ”Vem är jag” och ”vad känner jag” och dina frågetecken kommer inte att rätas ut. Du kommer på dig själv att fungera per automatik, bara för att stå ut och du kommer att känna dig opersonlig inför dig själv, vilket kanske är värst?! Du kommer att tänka; kommer jag att blir ”jag” igen och kommer jag någonsin att bli bra igen?

 

Låt oss då inse fakta, du kommer inte att bli ditt gamla ”jag” igen!

Hur skulle det kunna gå när du mist en så stor del av vad som tillhörde din vardag och ditt gamla ”jag” MEN du kommer att bli bra igen. Åtminstone om man ska förlita sig till vad andra säger.  Andra som också hamnat i obalans och för stunden varken vet vilka de är eller vad de känner.

De säger att det kommer att ta tid och att du kommer att bli rädd, att du under tiden kommer att ta till dig hjälpmedel som ska underlätta.
Du kan se det som spöken om natten och att du själv bestämmer över lampan!

Förmodligen kommer du under en tid att ha lampan tänd hela natten, men när du är mogen och vill kommer du att vakna upp en morgon och inse att detta är första natten som du sovit med lampan släckt.

Tro då inte att du är ditt gamla ”jag” igen, men se det som att du nu är på god väg att bli ditt nya jag…

Ditt nya jag och en ny vardag har vuxit fram och du lär dig att leva med något som tidigare varit helt onaturlig för dig. Människan är väldigt anpassningsbar och människan är framförallt stark! Det måste man använda sig av...
För hur man än vrider och vänder, är stunden förbi och vad som återstår är - Det Du har kvar Nu!


"Du finns alltid i mina tanker och i mitt hjärta!"
/ Linnéa

Fantastiskt tal!

Steve Jobs
1955-2011

Inspirera mig så ska jag inspirera dig!

FUNDERAR PÅ ATT BÖRJA BLOGGA IGEN!
VAD TYCKER NI? VAD VILL NI LÄSA OM?
-