WE ♥ MONDAYS


SES PÅ MÅNDAGSKLUBBEN IKVÄLL!!

monday; just do it!

Wow vilken bra start på veckan! :) Efter nio timmars (efterlängtad) sömn var jag pigg som en lärka och mötte upp Linn för en PW runt nissan. Sedan träffade jag mamma som jag intre träffat sedan jag kom hem från NY och på eftermiddagen begav vi oss till SATS och körde ett tufft spinningpass + corepass. ÄR HELT SLUT NU!! :) Sådär gott slut som man är efter träning!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite teori... yepp, it's on again!! 

 

nytt i badrumsskåpet!


Det är utmärkt att köpa nya skönhetsprodukter i USA, man kan hitta produkter som ännu inte släppts i Sverige och är dessutom billigare.
Här kommer några nya favoriter som jag köpt på mig under resan;

1. OSCAR BLANDI värmeskydd; Luktar supergott & skyddar dessutom håret!
2. OSCAR BLANDI torrschampoo; Passar alla hårfärger & doftar underbart!
3. frizz TM; Produkt mot frissigt hår i sprayflaska. SUPERNÖJD!!
1. VICTORIAS SECRET COCONUT PASSION; Bodylotion/Handkräm.
2. VICTORIAS SECRET AMBER ROMANCE; Bodylotion.
3. BUXOM lips; Ny favorit, plump-it-läppglans.
4. MICHAEL KORS Suede; NY FAVORITPARFYM!!

back home!


Efter 8 fantastiska dygn i New York är vi nu hemma igen... Vi har haft det helt underbart, skapat nya minnen, upptäckt nya saker och kommit till att älska staden som aldrig sover. JAG VILL TILLBAKA!! Vi kollar redan resor tillbaka! ;)
Nu får vi bara hålla tummarna att vädret vänder här hemma, så att vi får en sommar med strålande väder. Det tror jag vi alla önskar! :)
PUSS!

Shopping!!

Nu är vi tillbaka på rummet för en freshup innan vi ska ut och äta på STK!! Vi var där för några dagar sedan och de har sjukt bra meny och trevlig personal. Vi har haft en riktig shoppingdag idag!! Sebs har köpt sjuukt snygga kläder från MarcByMarc och annat gott! Själv kom jag hem med ett par gummistövlar, ett halsband och en nyckelring från MarcByMarc och en schysst unisex tröja från Karl Lagerfeld!! Såå nöjd :) Ni ska få en närmare titt när vi är hemma igen! LOVE!!


P.S.

Just nu går vi loss inne på MBMJ!!! Älskar den här skylten som är placerad vid ett träd utanför butiken! HAHA :)


Nike+FUEL

Idag köpte jag och Sebs ett grymt armband från Nike. Det har bara släppts på NIKETOWN här i NY och i London men kommer snart att lanseras runt om i världen. Det är ett armband, som håller koll på ens daglig aktivitet, stegräknare, kalorier, distans och klocka (synd att man just köpt en från Michael kors ;). Det är ett himla bra motivarionsverktyg och sakta med säkert kan man sätta upp nya mål att uppfylla. Vi köpte varsin för 1200 :- och som sebbe sa; Det en billig PT!!! ÄR SÅ NÖJD!! :)


boosting.

Vi snackade länge med sköna människor här på hotellet igårkväll och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på Sebs jobb och jag berättade hur otroligt duktig jag tycker att han är... Varpå en av killarna säger;
"You know it's true that, Behind every great man stands a great woman!"

jag och Sebs såg på varandra och log.


day three and four

Igår var en riktig shoppingdag och jag gick nuts inne på VS!! :)

På kvällen åt vi middag här på Yotel! Det var små tapassinspirerande rätter med japansk touch. SJUKT GRYM MAT!! :)

Sebs skålade med en margarita! :)

Idag startade vi dagen att besöka museumofsex...

Och gick runt i midtown...

Helt plötsligt kom en stor indisk parad, så vi var snabba med kameran!

Sebs ville så gärna åka på busstur, så vi köpte två biljetter och åkte runt och såg massa delar av Manhattan. :)

LOVE FROM US!!

day two


Morning!! Ready to hit the big city...

Men först bytte jag slappekjol till byxor.

Sedan ägnade vi 2 timmar (!!!!) i B&H som är en gigantist elektronikbutik. Sebs ser kanske inte så nöjd ut MEN TRO MIG, det var han!! Efter besöket var vi en fisheye-lens och kameraväska rikare.

Det skulle egentligen regnat idag men solen stekte på, så vi åt en lunch och drack en margarita på Lucy'c under öppen himmel.

Det var SÅ himla mysigt och glädjen sprudlade!!

NEXT; UPTOWN! ...Och Sebs fick äntligen ta en titt i applebutiken! :)
Vädergudarna verkar vara på vår sida under den här resan för solen ska skina hela helgen!! LYCKA!!
Däremot har jag ingen shoppinglycka ännu, skulle köpa Tory Burch skor och en klocka från GANT, men skorna fanns inte kvar i min storlek och klockan var slut. TYPISKT! Nu är vi helg slut. GODNATT! :)

we ♥ times square


Y O T E L

Vi har kommit fram till staden som aldrig sover!! Resan gick superbra, flygplanet var fresh och när vi kom fram till hotellet blev vi positivt överraskade.

Här har ni vår lilla lya... :)

Här kommer vi sova riktigt gott inatt!! :)

SUPERLJUS runt spegeln i badrummet är alltid uppskattat!! Synd bara att strömbrytaren råkar se ut som en snopp just på den här bilden haha! ;)


Idag har vi hunnit med en del! Strossat runt på Times Square och Midtown, ätiti på TGI och åkt ner till Financial District och kikat på 9/11 Memorial. Där var såå fint men sorgligt!! Nu ska jag ta en dusch och sedan ta igen lite sömn, klockan är 21.30 här (03.30 svensk tid) så man är ju lite trött!

 

LOVE!


Spis&Deli

Igår tog jag en paus i all reshets och lunchade med Tina på Spis&Deli i Halmstad. De har lätt Halmstads fräschaste lunch, ekologiska produkter och en modernare meny! Så mysigt att spendera lunchen där tillsammans med fina Tina. <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/146460/images/2012/pic_205416991.jpg" class="image">


1 day left

Passet är framplockat och resväskorna är packade!
Imorgon åker jag och älskling till göteborg, spenderar dagen hemma hos hans familj och under natten körs vi ut till Landvetter för att flyga vidare mot världens bästa stad; N E W  Y O R K !

yesterdays snapshots

1. Seriös Oliwer 2. Vackert balpar 3. Fina Jenny 4. Oliwer lugnar nerverna.
5. Falcon 6. Tjusiga flickor 7. Wille dirigerar 8. Hårda killar
9. Jenny lugnar nerverna innan röda mattan.

Sunday. Promday. Longday.

Har just bäddat ner mig i sängen efter en dag med mycket på agendan. Upp tidigt efter att ha jobbat natt för att åka ut till Sebs familj och hjälpte Oliwer innan balen. Sedan åkte vi till en bjudning med mat och fördrink, efter det trängdes vi ute i Tylösand för att se alla fina 3:or, hem till mamma för att mysa lite och säga hejdå innan vi åker och väl hemma låg vi helt utslagna i soffan!! Imorgon är det också fullspäckat schema, måste hinna med en massa innan vi åker på tisdag - som att packa!! ;) men det tar vi då!! GODNATT!


"Som man bäddar får man ligga!"

Jag ligger verkligen efter med sömn!! Tentaveckan (märk; dålig planering) har satt  sina spår och att jag valde att hänga med tjejerna ute i vimlet igår gjorde det inte bättre. Det var förvisso en lugn kväll för min del men att gå och lägga sig vid 03 och sedan upp tidigt dagen efter för att jobba är INTE att rekommendera. ;) Ligger och slappar nu, försöker hitta kraft för att jobba inatt på Mårten...
Så kan det va!! :) Här kommer lite härliga bilder från igår!!

@linneatjolanta

Bilder. Uppdateringar. Pepptalk. Just DO IT!
FOLLOW ME ON INSTAGRAM:
@linneatjolanta

1 juni 2012

Yes, I'm back! Flera personer som jag haft nära i min omgivning kommer härnäst att befinna sig längre bort. Så jag tänkte att det kan vara kul att uppdatera dem om vad som händer här hemma. :)
Skickade just in terminens sista tenta. Tänk att jag nu avklarat mitt första år som student på högskolan, kan inte riktigt förstå att tiden gått så fort... Jag har lärt mig en masssa nytt och verkligen vuxit som person, jag har träffat många nya underbara vänner som numera står mig varmt om hjärtat! ♥
Den här sommaren kommer bjuda på en massa festligheter, allra närmast ska jag och min älskling packa våra väskor och åka på en VÄLFÖRTJÄNT semester!!
...Och nu; SOMMARLOV! Bilden från Turkiet juni-11! Det var sjukt härligt! :)
LOVE!