flashbacks

Det har varit lite si sadar vad galler helgen i LA, vi har inte riktigt vetat vad vi skulle gora och de personer som Fline kanner dar ar givetvis over 21.
Igar akte vi och kakade pa ett riktigt fresh sushi-stalle, sjukt bra musik (det ar ett utestalle pa overvaningen) och pa vagen hem fick vi ett sjuuukt positivt message.
Carolines kompis har fixat sa att vi ska aka runt pa limmotur pa lordagskvallen runt om i LA for att sedan ga in pa ett stalle. Vi skrek av lycka eftersom vi alla ar under 21... WEEY WEEY WEEY!!

Ja hopp. Ett ar sen vi tre var i Luns och firade valborg tillsammans...
EN RIKTIG BRA BORJAN. mindre charmig mitt och ett harligt avslut var det :)

Har kommer en bild, 365 dagar gammal...
KRAM LINNEA


who let the dogs out?!

- ULF!!! ULF!!! ULF-ULF!!! -

update: weekend

Nu har vi varit i California i nastan en vecka och det aterstar ytterligare en...
I fredags akte borjade vi dagen i San Clemente dar vi aven at lunch pa ett harligt stalle, runt 6 tiden begav vi oss mot San Diego, dar vi skulle tillbringa helgen.
Vi hade tankt oss en chill-kvall med dem som vi bodde hos men det var inte sa latt med all dricka, sa det sparade! Pa lordagen vaknade vi och madde som vi fortjanade. For att bli lite klara i huvudet gick vi och kakade pa ett stalle precis vid stranden, for att sedan ligga och glassa i solen i nagra timmar.
Jag var sa brand i ansiktet att det tog emot att le!! (Kunde givetvis inte motsta)
Pa kvallen gick vi pa en 21 arsfest, valdigt skoj, massa svenskar (och norrman) fast jag hade givetvis roligast med mina egna flickor.
Pa kvallen forsvann alla och mitt enda hopp var jonas. Vi rakade hamna pa en efterfest dar alla trodde att vi var syskon och satt och rokte pa som javla darar. Enda anledningen till att vi var dar var for att de hade igang en mysig brasa pa balkongen, men sedan fick jag huvudvark sa vi drog...
I sondags sken solen, vi kakade en pizza for att minska pa baksmallan och sedan gick till ett nojesfallt, men akte inget!
Dagen avslutades med shopping och runt 10 pa kvallen var vi alla sten doda!!

DET VAR MIN HELG DET!
MASSA BILDER, KOMMER UPP NAR JAG AR HEMMA! (mac ar svart for mig)
CIAO LINNEA

News from south California

Nu ar vi antligen i OC hos var alskade Caroline :)
Forst maste jag beratta om mitt och Maals lilla aventyr pa JFK innan vi kom hit.
Right. Vi hade hort att det billigaste ar att bara kila ivag till flygplatsen i New York och kora pa sista minuten biljetter. Val dar visar det sig inte alls vara det smartaste alternativet, da biljetterna var sjukt dyra och det inte fanns nagra. Som tur ar hade vi en underbar kille Travis som hjalpte oss hitta ett par biljetter dagen efter for ett OK-pris (eller vi hade inget annnat val) Forst tankte vi ta in pa hotell, men det narmaste var inte sa javla nara anda... till slut kom vi fram till att det ar lika bra att stanna pa JFk tills flyget skulle avga dagen efter. Terminal 4 och vi hittade en passande stenbank dar vi byggde upp en liten sovplats... Vi traffade ett lite aldra par som vi snackade med, spelade kort, at massa onyttigt och laste. Efter manga forsok somnade jag med glasogon och ipoden pa. Vaknade var 30 minut av antingen smarta i ryggen eller flygruset.
Sedan hamnade vi i planet som var forfarligt och mellanlandade i LAS VEGAS!
Nar vi kom fram vantade fline med tva fina rosor i handen. Det har sa himla underbart att se henne igen och hora hennes hogljudda stamma.
dagen efter var den stralande sol och 35 grader sa vi hangde mest vid poolen och hade det fantastiskt.
Idag har det varit molnigt sa vi hade shoppat och pa kvallen lagade jag och Maal middag till hela familjen (grillat) och vi satt och hangde med hennes harliga familj.
Nu ska vi sova, helt slut... VI HAR DET SUPERBRA!!

MYS VID POOLEN!

(kan ej handskas med Mac, sa jag vet inte hur man vander pa bilderna)
SEE YA, DONT WANNA BE YA!
KRAM LINNEA


JUST DET!!

Nar vi var pavag till central park (i varmen) igar blev vi stoppade av ett filmteam somstoppade oss och sa att de behovde "two good looking girls" som gick in mot parken och fragde om vi kunde ga en liten runda som de fick filma. Visst sa vi...
Inte visste vi att det skulle anvandas som intro eller mellan stick till THE CITY! :)
ganska coolt tycker vi. livin' the life!

CIAO LINNEA

News from NYC

Hej igen kara lasare!!
Oh det ar redan lordag, vilket innebar att vi enbart har EN JAVLA DAG KVAR I DENNA UNDERBARA STAD!!!
Egentligen gor det inte sa mycket efter som vi ska vidare till sol och varme i california och antligen traffa Caroline :) De senaste dagarna har vi bara haft det sjukt gott. Vadret har varit helt underbart!!
Vi har gatt runt halva central park, kopt var egengjorda sallad tagit med vin och bara njutit av friden.
Manniskorna ar sa himla sociala och latta att ha och gora med.
 LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT!


Idag bestamde vi oss for att ta oss till bade chinatown och brooklyn bridge.
I varmen borjade vi vandra, och blev javligt forvanade nar vi rakat komma till SOHO's mest sofistikerade omrade... vi som trodde att vi gick in mot chinatown.
Det var i alla fall kul och vi hittade helt plotsligt topshop som var kryllat, fick sta i ko for att komma in i den satans butiken!
Vidare mot brooklyn bridge, det var ocksa valdigt mysigt! shoppat massor, givetvis!!

NU sitter vi och kollar flyg till imorgon och det ser jalvigt dyrt ut. FUCK!!
jaja. i varsta fall far vi aka tidigt till JFK och ta forsta lediga seat.

Simma lugnt gott folk!
Pa aterseende!!
SEE YA, DONT WANNA BE YA!
LINNEA

live fran new york!

HEEEEEJ ALLA LASARE! LAS DETTA!!

Ett. forlat for att jag inte uppdaterat tidigare men jag har inte lyckats fa tag pa internet forran nu, dessutom har vi fullt upp.
SONDAG: vi kom fram, slitna som tusan efter att ha varit uppe i drygt 2 dygn. Vi hade ju fatt hora att vi skulle bo pa 7th ave och var javligt lyckliga, tills det visar sig att det var 7th ave N i Harlem.
Vara vita hyresvardar verkade goa och lagenheten var fin :)  Lite halv radda stack vi ut pa harlems gator for att ata. Vi hamnar pa ett stalle som heter iHOP och far en servitor som skulle predika anledningen till varfor vita hatar svarta. ANLEDNING: (han var givetvis svart) Black man can give better orgasms!
MANDAG: Vi begav oss till Time square och hittade massa underbara affarer, vi var helt upprymda och hade redan da borjat alska storstadsruset. Kom hem och somnade innan 9!
TISDAG: Medan Amalia blev besviken pa det trakiga vadret sa tyckte jag att det passade utmarkt eftersom vi skulle pa museum, i och med att vi aker T-bana som en annan dare sa ar vara lokala skills pa topp!
Sedan stack vi och at en flottig pizzabit (eller 2) for att sedan avrunda med en cheesecake och sushi.
Pa T-banan nar vi skulle hem fanns freestyle dancers (filmklipp kommer senare) och det var sjukt kul att se. De spred sa galet mycket gladje och alla hangde mer elelr mindre med i beaten. TILLS en satans amerikansk snut kom och stoppade dem. Alla blev lite ledsna men ledsnast blev nog en bastant svart kille som skriker "Obama is the presedent, and we still CANT dance". Det tyckte jag lat javligt bra och skrek "woow" samtidigt som jag borjade klappa handerna. Jag maste ha kant mycket solidaritet med dessa manniskor (som for ovrigt ar UNDERBARA och kallar en honey och darling i olika koer)
ONSDAG: Upp tidigt och ut pa stan. Vi vantade 20 min for att fa ett bord pa HardRock (hardcore later battre) vi hade jattetrevligt och nar vi kom ut vard et battre vader. Vidare till Madame Tussaud, dar vi poserade bland kandisar och sjong karaeoke! Pa kvallen hamnade vi pa 5th och impulsade oss vidare till Empire State. Det var verkligen en kansla och se den upplysta staden under himlens morker!
Vi var hemma vid midnatt, utslagna och skulle sova. Amalia vacker mig en halvtimma senare och det visare tid att vi har en 3 cm lite mus pa rummet (vi kallar honom lille lucifer) vi gjorde en falla, jag holl hinken och amalia placerade ut osten. Vi stat ivrigt i vantan pa att fanga den lille jakeln. Vi tander : OSTEN AR BORTA! Jag pallar inte mer och somnar om, amalia daremot tar sitt pick och pack och gar in pa toan dar hon lagger sig i badkaret. Kommer sedan tillbaka och satter sig i en position dar hon har koll pa alla horn i rummet. Tills slut klarar hon inte trycket och lagger sig ner for att somna till kent.
IDAG: STRALANDE SOL och central park vantar! VI HAR DET JATTEBRA och pa sondag beger vi oss vidare mot california! Ska uppdaterna med blite bilder nar jag kan!
Saknar mina peeps!

SEE YA, DONT WANNA BE YA!
KRAM LINNEA

Oh god, here we come!

Okey. nu sticker vi...
Ska försöka uppdatera bloggen så mycket som möjligt (?!)
så att ni kan ha koll på vad som sker under vår resa!
Jag har min svenska mobil med mig, om jag måste nås!
Jag blir tillbaka i härliga strawtown den 5 maj,
tills dess - (som alltid) NO LIMITS! NO REGRETS!
MÄNGDER AV KRAMAR, LINNÉA

float on

KANSKE RESANS MEST VIKTIGA LÅT, ja absolut!

Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄR UTE:
"Last night a Dj saved my life!"


lördag

Om 9 timmar är jag och Maal, redo och påväg mot vår lilla resa!
Igår satt vi en evighet (närmare sagt till 3.00) med vårt lilla album-projekt. Resultatet blev galant!!

JAG MÅR SÅ HIMLA BRA!!
...eller fan, nu blev jag stressad.
Jag måste ju packa också!
NU NU NU!

GLAD PÅSK!
KRAM LINNÉA

äntligen

V I  F I C K  L Ä G E N H E T E N  P Å  H A L L A N D S G A T A N ! !
I maj blir slangbellan, jag & maal sambos och det gillar vi!
WAWA WIWA!

(här håller vi stolt upp kontaktet, Micki tar bilden!)

mitt fina rum! =)

skärtorsdag


Jag var sliten, trött och vid 22 bestämde jag mig för att joina ligan i staden.
Stack till Albana och hade trevligt, sedan körde jag 3 shots på ett två tre...
Utövade lite dramaqueenskills och somnade gott!

min mandelito!

Igår var min systerdotter Amanda här, hon har blivit så himla stor!
Äsch. Hon kommer att vara min "lilla tös" även när hon är 20... så det så!!
SE SÅ FIN HON ÄR!
 

Nämnda jag att hon ser upp till mig som fan =)  det gillar vi...
Hon läser till och med min blogg haha.
KRAM (MOSTER) LINNÉA

did you say thursday?!

OH MY!  tiden tickar sannerligen bara på nu...
Om två dagar åker vi och jag har fullt upp tills dess. Idag har jag tvättat i 4 h, städat, placerat kläder i olika högar för att ha bättre koll inför packningen, nu ska jag iväg och fixa mina naglar och sedan dona lite hemma innan jag kilar in till staden (precis som alla andra ikväll) Hur som helst. DET BLIR LUGNT IKVÄLL!

 
KOLLA SÅ SICK MYCKET TVÄTT JAG JOBBAT MED IDAG!

Ha det så bra så länge!
CIAO PEEPS!
LINNÉA


Just waiting 'til the shine wears off

"Just because I'm losing , doesn't mean I'm lost!
Doesn't mean I'll stop, doesn't mean I would cross!"

stress me up ?

Ikväll: jobb 17-22 och innan dess ska jag lämna in lite bilder på framkallning.
imorgon: jobb 7-14, fixa med komvux.
torsdag: jobb 7 - 14, fixa och dona, umgås med min familj efter som vi alla ska iväg på olika håll.
fredag: LEDIG (?) fixa och dona på stan, naglar, PACKA!!!
lördag: ...and I'm gone!

Just nu är allt jag önskar, lite mer tid och en behaglig sommarkväll som denna!

KRAM LINNÉA

om bara 6 dagar kommer jag att befinna mig här! =)


My all, my love!

Här kommer äntligen en bild på mig, Mamma och mina systrar Sanna & Charleen!
Vi fyra får ofta höra hur vi skrattar likadant och påminner om varandra men egentligen är vi väldigt olika och kan ha våra diskussioner titt som tätt.
Det är ingen lätt match att vara lillasyster och det är nog ingen höjdare att vara storasyster alla gånger (även om jag personligen skulle vilja ha mig själv som lillasyster haha) men svårast av allt är nog att vara en sån fin mamma!

Jag skulle inte kunna tänka mig mitt liv utan dem.
Det hade varit JÄVLIGT trist helt enkelt...



 


PICS

A L I C I A   1   Å R

JAG & MIN LILLA BUSUNGE, JENNIFER!

LEEN, PAT, JENNIE-PENNIE

PAT & SANNA

SÅ HIMLA SÖTA SMÅ SYSTRAR!

"STAY PINK AND PURPLE"

MOR & FAR

BETTY BOOP


time for an update

Vilken helg. Vilken BRA helg ändå...

Fredag: Jag och Sebban åkte upp till Göteborg och gick runt i staden och åkte sedan ut till Billdal.
Lördag: Allas vår egna Allgulera med mera fyllde 21 och det skulle givetvis firas. Det blev en uppstyrd middag hemma hos henne. 3 rätters, massa bubbel & booz och såklart dans till roxette.
Det var så otroligt trevligt och alla var på topp - njaa, förutom Maal som dessvärre åkte på årets förkylning.
Sedan vidare till in till staden för att till slut avsluta på månen.
TUSEN TACK FÖR EN KANONKVÄLL, SARA!!

Söndag: Idag har jag mått som jag förtjänar och har varit på Alicias 1 års kalas.
Vi åt grillat och busade med barnen.

Nu är det underbart väder, men jag ska bara slappa.
Jobbar 7 - 14 imorgon!
KRAM LINNÉA


supermorning

Efter 14 h sömn väcktes jag av ett samtal från Charleen.
Utvilad (?) det är lustigt att mycket sömn kan ge en nästan motsatt effekt...
Hoppade in i duschen, åt en frukost bestående av yoghurt blandat med havre, banan och russin. What a kick!!
Nu sitter jag här med öppen balkongdörr, morgonkaffe och skön musik som strömmar ut från mina högtalare (som förövrig måste bytas ut!)
JAG MÅR RIKTIGT BRA IDAG! Halmstad bjuder på efterlängtat vårväder och ikväll kommer Maal & Sara över på pyssel och pizza!
Det ser jag framemot, jag har saknat dem...


Här kommer en bild på mig och Fliiiine, maj 2007!
(vi sågs senast augusti förra året, TÄNK att vi kommer att ses igen om 16 dagar)
Ha en underbar dag alla där ute!
KRAM LINNÉA