fridayfeeling

Nu sitter jag hos Manno på förfest med halva ligan :) bettan är på hemmaplan och det gillar vi! Annars jobbar jag en del, kör baren på ROBERTS imorgon så ska Du ut så kom förbi och säg hej! ;)
KLARADE MATTEN. fettbra! och till våren väntar förmodligen ännu fler matematiska termer. skjut mig.
OM ni klarar er igenom den, så TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

smile baby smile?!

När jag gick från skolan efter att ha skrivit det sista nationellaprovet i matte, kände jag en behaglig känsla i kroppen. Jag var glad och positiv, jag var framförallt nöjd! Nu sitter jag på ROBERTS och ska snart börja jobba (16-23) och är måttligt ledsen.
Jag har jobbat hårt med att höga mitt betyg VG i samhäll och jag har hela tiden snuddat på M:et men nyss läste jag ett mail från min lärare som skrev att jag bara fick VG på min sista fördjupningsuppgift som resulterade i att även betyget blir VG! FÖRSTÅR NI HUR SURT DET KÄNNS MED SAMMA BETYG???!!!
Nej, nu är jag inte så glad längre...
Men jag lovar, jag ska le för kundernas skull!
KRAM LINNÉA

f u c k !

 

härliga sommar


fridayfeeling

fredag fredag fredag
. Nu sitter jag på ROBERTS med Maal och Fline och snackar lite skit :) världens finaste tjejer.
Snart ska jag åka till göteborg (farmor) med mamma och pappa och ha mini-julafton tills imorgon. Det ska faktiskt bli himla mysigt eftersom det var ett tag sen som jag umgicks med mina nära och kära.
IGÅR blev det Fox och the corner som vanligt. fox har blivit lite av en torsdagstradition förstår ni!
Allt rullar på, ska jobba natt imorgon och öppnar söndag morgon. DEN ÄR JU TREVLIG!
GOTT FOLK, TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

JAG VILL VINNA!

http://noscarlett.devote.se/blogs/3299324/kissable-lips.htm


mitt liv just nu!

Som ni kanske märkt har jag massor att göra just nu. Jag jobbar massa, körde mitt första barjobb på ROBERTS i lördags och det var sjuukt roligt. Mycket folk var det också! Kändes som om alla var ute och stökade förutom jag?! Men med handen på hjärtat så var det ganska skönt, är inte alls särskilt sugen på att gå ut så då kan man lika gärna hänga bakom baren och servera alla andra glada, halv-drägliga människor på ännu mer onyttig vätska :)
Denna vecka väntar plugg plugg plugg. Sista veckan nu och klart ligger man efter med en del så det blir allt ligga i! Förövrigt mår jag fint, jag är jättekär också!
Tur att Sebs står ut med mig trots mitt pms-humör, personligen hade jag velat knocka mig själv och stoppa in en strut i munnen på mig själv när jag är igång.
Men det har inte Sebs gjort ännu, vilket är jävligt skönt för annars hade jag inte bara haft mensvärk utan också riktigt ont i halsen.
STAY COOL!
LINNÉA
 


n e w s

(om allt går som det ska) K A N  J A G  N U  F Ö R M E D L A  A T T  J A G  &  S E B S  H A R  F Å T T  T A G  P Å  E N  N Y  L Ä G E N H E T ! WIIIIIIHOOOOO!


jennifer 3 år


I lördags firade vi min älskade lilla jennie-pennie med tårta och annat gott!
Hon fick så mycket fint och kunde inte hålla sig borta från alla roliga leksaker.
När dem kom och besökte mig på jobbet dagen efter hade lillan på sig sin Hello Kitty-klänning som hon fick av mig och Sebban.
JAG ÄLSKAR DIG LILLA GUMMAN!