nytt i garderoben


Svart tröja/gulddetaljer H&M 349 :-


fridayfeeling

fredag fredag. Jag sover dåligt om nätterna vilket resulterar i att jag varit väldigt trött den här veckan, hade varit skönt att säga "men nu är det fredag och jag kan bara njuta" men IKKE - i helgen väntar tidigt jobb.
Ikväll kommer mina fina vänner hit, Oscar, Nils och Fline hem till mig.
Vi ska äta lite och mysa, förmodligen går de andra vidare senare medan det blir sängen för mig. Sebs spelar på Roberts ikväll! Chill...
Här kommer bilder från förra veckans fredagsmys, hemma hos Charleen!


KRAM LINNÉA


this is why!

Här kommer en förklaring på min frånvarenhet den här veckan!

MÅNDAG: Skola 10-15. Jobb 17-22
TISDAG: Jobb 17-22
ONSDAG: Skola 10-15. Jobb 17-22
TORSDAG: Jobb 15-22
FREDAG: Skola 13-15
LÖRDAG: Jobb 7-16
SÖNDAG: Jobb 7-16


workin'week

Anledningen till att det inte blir mycket bloggande denna vecka är för att jag jobbar och har skola att ta hand om! Blir det tid över och det händer något nytt kommer det upp ;)
Tills dess, simma lugnt!
CIAO LINNÉA

Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄR UTE:
"VÅGA DRÖMMA! VÅGA FÖRVERKLIGA!"


lördag

morning morning. Buuuh vad kallt det är i lägenheten, jag blir tokig!
Det var så mysigt hos Charleen igår, gosade med barnen, åt god mat och kollade på idol. Äntligen åkte Camilla ut! Ikväll, ska "ligan" på teater och sedan blir det utgång (det vill säga, OM inte jobbet ringer) men nu tänkte jag klä mig för en powerwalk!
LATER! LINNÉA

Till mina besökare!

Den senaste veckan har mina besökare ökat på bloggen, vilket är trevligt :)
Har Du en blogg så skriv gärna en kommentar och din bloggadress där det står "kommentarer" med orange text under bilden, så jag också kan besöka din!
Jag tänkte att det skulle passa bra med lite FEEDBACK också :)
Vad lockar Dig att läsa min blogg?
Vad är bra, vad är dåligt? Är det något jag borde göra annorlunda?


fridayfeeling

Nu är det redan fredag! Den här veckan har gått sjukt fort...
Idag mår jag väldigt bra, trots det är kaaaaallt utomhus.
På grund av kylan köpte jag mig en mysig pälsmössa som jag haft på mig idag och sett extra söt ut i :)
Nu ska jag kila iväg till Charleen - ikväll blir det "fredagsmys" med kycklingvingar och klyftpotatis framför IDOL! VEM ÄR ERAN FAVORIT?!
Jag tycker Reza och Erik är bäst (Tove är också bra och sweet)
HA EN TREVLIG HELG!!
KRAM LINNÉA
 


onsdag


Hoho. Har just ätit upp mina älskade knäckebrödsmackor och ska snart kila iväg till Hallandsgatan för att stöda och tömma mitt rum. Har det mesta av mina saker här nu men måste ändå dit och städa upp ordentligt. Gud, vad fort det har gått - Vi går mot novembermånad och sommaren känns allt bra avlägsen, fast på något sätt känns det inte jättelängesen som man gick i shorts och linne.
Hur som helst, jag gillar vintern. Förutom som nu när jag är krasslig.
CIAO LINNÉA


Varför inte en frapino i kylan?!

Efter att ha pluggat matte, mötte jag upp Maal, Nils och Oscar och var med på EH i ungefär 20 min innan Sebs ringde. Vi åkte till hans mor och Oliwer (hans lillebror) hjälpte mig ännu mer med matten.
Det har gått ok men det blir att fortsätta på samma sätt imorgon.
JAG BLIR LITE TOKIG PÅ SIFFROR FAKTISKT, mycket bättre med bokstäver.
Jag tänkte bara passa på att skriva att MIN MAAL alltid kan muntra upp mig.
Jag blir alltid lika glad när jag ser att det är hon som ringer (typ 2-3 ggr om dagen) även om vi inte har något vettigt att säga varandra. Hon är mys!


Maal med sin chokladkaka och jag med min Frappe!

trevligt?! Nils & Oscar =)

Mys-Maal


Jag blir helt galen. fyfan för matte!




Tisdag

Goddag (tack för att du väckte mig Charleen!) :)
Puuh vad jag sovit dåligt inatt, måste ha varit kaffet jag drack på jobbet alldeles för sent. JAG TÅL INTE KAFFE EFTER 5!!
Idag ska jag plugga matte och ikväll ska vi till Sebs mor, Oliwer ska hjälpa mig lite extra. Gud vad jag känner mid kass men man kan inte vara bra på allt, haha.
Igår kväll var det bra kallt fast det är ganska härligt också. Luften är så otroligt friskt så det blir kanske en runda på stan, måste lämna tillbaka en BH på Lindex.


(Jag, skolböcker och LAMBI)
KRAM LINNÉA


”It takes two to tango, but one to rock the boat!”

Du och jag. Vi två. Tillsammans. Du och jag, vi två, tillsammans!
Visst är det konstigt? När man är ensam är man rädd för att förbli ensam och när man träffar någon är man istället rädd för att bli ensam. Är det bara jag som ägnar onödigt mycket tid åt att vara just rädd? Denna ständiga rädsla för att hamna i ett singular-fack, att återigen bli ensam. Denna påfrestning som resulterar i att man många gånger stöter bort den duo man byggt upp och kämpat för istället för att bevara den och hålla den som varsammast mot sitt hjärta?!
Jag är en dramaqueen. Fråga vilken person som på något sätt haft någon relation relaterad till mig.
Familj. Gamla vänner. Nya vänner. Ovänner. Gamla pojkvänner. Pojkvän – alla skulle de nog kunna beskriva mig som bland annat en dramaqueen. Det är jag som gav ordspråket ”att göra en höna av en fjäder” en mening. Det är jag som alltid försvarar mig med att ”det är dramatiken som söker efter mig och inte jag efter dramatiken” just för att jag inte vill se hur den faktiska sanningen ser ut. Ärligt talat – vem vill det?!
Sanningen som så många gånger är ofin?! Hur många finns det därute som faktiskt kan möta den helt bekymmerlöst?! Jag känner inte många men om du mot alla tvivel är en av dessa som inte skräms av sanningen, så bra jobbat! Jag avundas dig. Lär mig hur du gör.
Å andra sidan är det lite komiskt, här sitter jag och skriver med en sån medvetenhet om hur överdramatiserad jag är men innerst inne förstår jag nog inte hur påfrestande det är...
Hur min osäkerhet stöter bort dem som bryr sig om mig som mest. För enligt mig är det, det som ligger som grund för rädsla, just osäkerhet.
På ett eller annat sätt söker vi alla efter att vara två, att hitta en som älskar mig lika mycket som jag är villig att älska tillbaka. Denna suktan efter att bli älskad är roten till en påträngande (och mycket farlig) osäkerhet. Osäkerheten om att inte räcka till, att inte duga! Vi trånar efter att vara den perfekta så mycket, att allt som redan duger bra inte har något värde. Det som faktiskt är ÄKTA förlorar på något sätt sin mening och man hamnar helt plötsligt i ännu en situation där man inte ser sanningen, för att man är rädd och osäker över att den inte duger. Även om sanningen ibland är så fin…
Face it. På ett eller annat sätt är sanningen skrämmande för oss alla, vare sig den är vacker eller inte. Vi är bara alldeles för fega för att erkänna det, för oss själva – det är då det känns bättre att dramatisera det hela, åtminstone för stunden.
Tro mig, jag är specialist.
Eller så är jag ingen specialist, eller så är jag helt enkelt inte värre än någon annan - utan jag överdriver det hela.
Så är det nog, det låter likt mig.
För sanningen är den att hur man än rör runt i grytan är det underbart att vara två.
Väldigt underbart faktiskt.



Jag älskar dig, Sebastian!


inspiration

Är det bara jag som längtar sjukt mycket tills det är jul?!
Jag vill julpynta, baka lussebullar, tända massa doftljus och lyssna på julmusik.
Jag hittade jättefina saker från nordhjem.dk som jag vill ha!!! Den första, helt underbara adventljusstaken finns inte kvar, men nu vet jag vad jag ska leta efter (kosta nääästan vad den vill). Fast den under är också VÄLDIGT söt!

198 DKK, vintage-kompagniet.dk

Dekorationer att sätta på blockljus, 69 DKK, nordhjem.dk

Underbart Kakfat 299 DKK Nordhjem.dk


mirror magic


Såhär såg jag ut igår efter ett par glas rött.
CIAO LINNÉA


mys på morfars

Igår gick vi på stan, köpte gardiner från indiska till sovrummet,
Jag hittade en jättefin svart blus från H&M som jag hade på mig igår kväll.
Som många vet, var Kenza här under helgen och en massa småtjejer blev galna när dem såg henne på H&M. Lite sick ändå. Men hon var himla söt i alla fall :)
Jag och Sebs kilade in på morfars och hade det lite mysigt tillsammans innan vi kom hem och fixade oss för kvällen. Amalia och jag åt tacos hos Anna och sedan blev det utgång. En bra kväll men en påfrestande natt.


Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄRUTE:
"Put a smile on your face!"

TREVLIG LÖRDAG!
KRAM LINNÉA


pics

Här kommer lite bilder från gårdagens trevligheter!

Flickorna var med hemma hos mamma :) Denise & Michelle

Såhär såg jag ut!

...och såhär söt var min syster Sanna!

Denise och moster (med en hjälp-mig-min)

Sanna & Afsi (som vi firade)


(försenad) tre


Godmorgon. Lördag och jag ska snart bege mig till SATS för att svettas lite,
jag måste komma igång nu - det är så underbart att träna och sedan unna sig en sväng i bastun. Sebs ligger här bredvid och är jätteförkyld, stackarn.
Lätthänt när man går mot kallar höst/vinter-period.
Ikväll ska jag och Maal hem till Anna, (förmodligen) på middag och sedan utgång. Det ska bli trevligt!
HA DET BRA!
KRAM LINNÉA

fridayfeeling

Goddag.
Nu sitter jag och väntar på några som ska hämta barbordet/stolarna som vi fick sålt via blocket häromdan. Dem är sena, så jag passar på att blogga lite.
Visst känns det som en riktigt bra dag idag?!
Klockan 1 ska jag kila iväg till skolan och sen ska jag kanske på personalmöte på ett nytt ställe. (nytt jobb kanske?!) berättar mer sedan.
Ikväll ska jag först på fördrink hos mamma för att vi ska fira hennes kompis som fyller år, sedan ska vi vidare till Harrys och äta kycklingvingar. Det blir bra :)


TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA


KLAR MED INLÄMNINGSUPPGIFTER 6-7, Y E A H !

 

leave the world behind

RIKTIGT SKÖN VIDEO!


torsdag

Hej bloggen!
Jag och Sebs har vaknat på rätt sida såhär i "flytten" så därför tänkte vi passa på att umgås haha! Nu tänkte vi kila in till stan för att luncha och kanske hitta en jacka till mig. Har hittat en från MQ som är fin, men det är alltid så himla svårt med vinterjackor.
Varje år är det samma sak. Man letar efter en som är något varm och gosig och kommer hem med en tunnare kappa i ull. För övrigt så älskar jag jackor, på samma sätt som vissa älskar skor...
Vi får se hur det går idag! Sedan ska han sitta med musiken och jag ska plugga.


LATER!
CIAO LINNÉA


kolla!!!

http://www.blocket.se/vi/23998418.htm


max

Mamma och pappa har skaffat sig en liten Max, han är sååå go och busig!
Antar att de var tvugna att ersätta sin gamla hund (mig) med en ny när jag flyttat ut på heltid.


till mina godtrogna läsare:

Fick en kommentar, där någon påpekade hur tråkigt det är att läsa en blogg som aldrig uppdateras OCH jag kan inte annat än att hålla med.
Det händer mycket i mitt liv just nu...
THE-MAIN-THING är att jag håller på att flytta in hos Sebs. Ja så är det!!
I och med detta så spenderas mycket tid bland alla hans saker som bara ligger här och skräpar, vi sorterar och vi slänger i mängder, tro mig det är HUR MYCKET SOM HELST!!!
I söndags var jag och charleen på chilli och köpte en ny matta och goa kuddar till soffan i vardagsrummet. Rött rött rött och nu börjar det bli riktigt mysigt :)


kuddarna är från Chilli, 179 kr/st

Visst blir det fint?! :) Tänker då till jul...
CIAO LINNÉA


work (it) out!


Just nu är jag nöjd. Idag kom jag äntligen igång med träningen och det kändes helt underbart att svettas på ordentligt på crossen. Känner jag inte av träningvärken imorgon kommer jag bli förvånad.
Sedan stannade för en sväng hos mamma och pappa, jag gick till apoteket och fixade medicin till min käre far. Väl hemma satte jag igång med mina satans samhällskunskapsuppgifter som jag inte kommit någonvart med de senaste två veckorna. Det har gått så segt!! MEN NU blev jag äntligen klar med uppgift 4-5 och i helgen väntar 2 till och det känns bättre nu...
Det viktigaste är att man "kääämpar på. kääämpar på." som min Maal säger till mig. OCH det ska jag göra, både med det ena och det andra...
Fast inte mer ikväll, för nu ska jag & Sebs gosa ner oss i sängen och kika på en film.
GODNATT, LINNÉA