söndag

I'm alive - efter en liten paus! Eller paus och paus har haft att göra. Igår firade vi Sebs en snabbis tillsammans med hans vänner och sedan kom lille Noah hit till oss. Jag har passat honom och nu går han runt här och busar med sina leksaksbilar. SJälv måste jag hoppa i i duschen, idag åker nämligen jag och Sebs till hans familj i Göteborg. Det ska bli himla mysigt! Hörs inom kort :)
CIAO LINNÉA

club caj

(Jag & Nina igår på ClubCaj)
Snacka om att vi är schletna idag!! Gårdagen i Jönköping var fantastisk och det var sjukt bra drag. Alla hade så himla skoj och musiken var grym!!
Tack alla ni som gjorde min torsdagskväll super.
Idag fyller Sebs år så vi har haft hans pappas familj på besök och om en timma ska vi gå ut och äta med hans syster. För min del blir det att lägga sig i tid ikväll, håller på att tuppar av!
psst!! FRÅGESTUND :)
CIAO LINNÉA

grattis på födelsedagen älskling!


nails

Idag har jag fixat naglarna och jag är himla nöjd. SaraBeautyBar gjorde ett fantastiskt jobb med mina annars nerbitna naglar.
Henne rekommenderar jag verkligen :) Trevlig var hon också!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! :)

-

Allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar!

NEWS

Det har kommit in mycket smarrigt på H&M! Här får ni lite försmak :)

min dag

Jag är helt slut! Sitter halvt däckad i soffan och ska strax packa ner allt inför morgondagen, vi åker så fort jag slutat så det gäller att förbereda sig lite.
Idag fick jag tillbaka matteprovet, jag klarade det :) YES! Efter matten hämtade jag upp Nellie på dagis och vi kilade hem till min kära syster. Jag har ju som sagt suttit barnvakt idag och det har varit full rulle. Charleen sötnosen hade ordnat med mat och efterrätt, som barnen älskade haha :) Nej nu får det vara nog!
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, något du undrar? Lätta på hjärtat! :)
KRAM LINNÉA

Frågestund - Bring it!


VI PROVAR PÅ EN FRÅGESTUND EN GRÅ ONSDAG SOM DENNA!
FRÅGA VAD NI VILL!!! :)

Ni kan fråga på fram till och med Fredag kväll (29 oktober). Får se hur det går :)
KRAM LINNÉA


Onsdag

Godmorgon! Jag och Amalia somnade gott på soffan inatt när vi glodde på en film. Sebastian väckte mig och jag pallrade mig till sovrummet istället.
Idag ska jag till skolan och senare ikväll ska jag sitta barnvakt för en liten goding, jag måste packa inför imorgon (eftersom jag inte hinner det då) den stora frågan är vad ska man ha på sig??!!
KUL MED MÅNGA BESÖKARE IGÅR :) Hoppas ni stannar. Tänkte kanske köra en frågestund, det får det nog bli!
CIAO LINNÉA

(Gårdagens Dessert var himla god!)

L O V E


kvällen i ära

En sån härlig kväll! Kvällen har som sagt spenderats med dem bästa. Sara kom med en liten present, jordbuggssaft från "Lilla Kvarn Mitt i Stan". TACK!
Maten satt som den skulle och det varvades med mängder av skratt och gott rött. Kvällen avrundades med en ytterligare en överasking, tjejerna berättade att dem bokat hotell i Jönköping på torsdag så dem kommer att joina.
Det kan nog inte bli bättre!


på menyn ikväll


tisdag

Vaknade upp av att min underbara systerdotter Alicia kom in och gosade med mig sedan hällde jag i mig en nespresso och Charleen körde mig till skolan.
VG på rättkunskapsprovet, helt okey! Mötte upp Maal och åkte iväg på 30minuters solsemester. Nu är jag hemma och förbereder lite inför kvällen, då blir det nämligen trerätters här hemma hos mig tillsammans med Maal och Allgulin :)
Det ska bli underbart!
Men först ska jag kila iväg till Annen Etage och bli fin, fick med mig på påse hem från MakeUpStore idag - så kolla bloggen under dagen ;)
KRAM LINNÉA

tomorrow



Farliga röda läppar står högt på listan! Dags att inskaffa sig igen.
Kör på
"China red" från MakeUpStore - min favorit, tills den försvann...


du har väl inte missat...

 

Den gamla Levisbutiken i Halmstad har nu upphört och istället har man öppnat portarna för en ny OUTLET! Elvine, Adidas, SVEA, CheapMonday, och Levis är bara några av märkerna som du kan hitta till bra pris på "MärkesOUTLET!"
SKYNDA SKYNDA, FYNDA FYNDA!

gillar mest!

Malens krog är i trakterna och det känns superbra i kroppen!! :) Äntligen!
Nu var det alltför längesen vi sågs, en månad sedan eller kanske till och med två?? Skitsamma, nu är hon vartfall hemma! Strax ska jag till jobbet och sedan ska jag bege mig till syster, jag ska stanna över där ikväll och ha det mysigt.
Känns som om det kommer bli en riktigt bra vecka, tummen upp!
CIAO LINNÉA

nike

När jag var hemma hos mina föräldrar idag fick jag en liten present av mamma och jag blev superglad! Det var ett par träningsbyxor från NIKE! Kunde inte varit lägligare :) Dem var så bekväma idag på träningen, TUSEN TACK MAMMA!! :)

skogsmulle



Här är lite bilder från vår dag i skogen!! HAHA jag ser gigantisk ut i pappas kläder (det var visst kallare än jag trodde) men skit i det, det syns i mina ögon att vi hade det riktigt skönt! Kollar man länge på bilderna ser jag faktiskt riktigt rolig ut! HAHA riktig skogsmulle! Btw. Visst är lille Max söt? Posar  fint framför kameran ;)
Körningen gick bra också och passet på ACTIC gick ännu bättre!
CIAO LINNÉA


in da woods

Det blev sent inatt, när Sebs kom hem från jobbet satt jag fortfarande och kollade på film. Han somnade på soffan men jag killade honom i håret fram till halv 4 på natten. Sedan blev det bädden!
Om en kvart ska jag köra med pappa, vi ska ut i skogen idag. Det brukar vi göra på söndagar då och då, andas lite ren luft och bara njuta av lugnet. Skönt!
Senare idag ska jag träna och gå hem till några jag känner och ikväll blir det bio "The Social Network" ska blir så himla skoj!
CIAO LINNÉA

filmdags

Jag och min sambo sitter och kollar på "så mycket bättre" på TV4.
Ett sånt himla trevligt program :) och vilka härliga människor, i synnerhet Plura, LillBab, Lasse och DiLeva. Snart ska Sebs iväg och snurra plattor på Gastons och själv stannar jag hemma.
Har tankat tre filmer så jag ska bara mysa ner mig i soffan och äta wasabinötter. Nja, lördagskvällen blir nog helt hyfsad ändå!
En puss till mina närmaste!
KRAM LINNÉA

100 % kärlek

Mina fina underbara tjejer. jag älskar er så!
MEN på tisdag kommer Maal hem och förhoppningsvis även Fline inom kort! 
JAG SAKNAR ER SÅ!

words of wisdom

(www.google.com)

lördag

Så tråkigt  det är att vakna upp och se massa regn och att folk nästan blåser bort. I synnerhet när det är lördag och många har tid att springa på stan. jaja!
Inte mycket at göra åt.
Strax väntar en freshup och sedan ska jag jobba till 14.30. Annars har jag inget annat planerat, funderar på att kila iväg och köra lite på crosstrainern sedan.
Så får det bli! Kvällen blir lugn, tips på vad jag ska hitta på??

VAD SKA DU HITTA PÅ IDAG?
KRAM LINNÉA

Efva attling


Jag har en klar favorit när det kommer till smycken, underbara
Efva Attling.
Hennes smycken är gjorda med så mycket känsla och personligen äger jag ett armband "Carpe Diem", ett halsband "Crazy Heart" samt en ring "Tear".
Det är märkligt men jag får en känsla av behag när jag klär mig i hennes smycken. Nu har jag sett två ringar som står högst upp på önskelistan i jul! ;) (kolla ovan)
Kan ju även påpeka att jag blev helt såld på hennes vigselringar... helt såld!
KRAM LINNÉA

at the moment

.I got nothing but love for you!

fridayfeeling

(suddig bild på mig och snäckan! VISST ÄR HON SÖT!!)
Det står en del på agendan idag! Vilket minut som helst kilar jag till ACTIC för ett svettigt pass, sedan ska jag fixa tvätten och springa en del ärenden på stan innan jag sätter mig bakom ratten och kör med pappa.
Är det bara jag som tycker att den här veckan gått ganska sakta?
När jag tänker efter har det varit skönt - annars brukar ju dagarna springa iväg!(?)
Just det. ska kolla om Anna vill komma på tacos ikväll också, annars blir det chill framför idol. Imorgon skulle egentligen jag och Sebs på dop, men jag jobbar så han får dyka upp utan mig.
Skönt att det är fredag på nåt vis, det är alltid så go stämning då!
TREVLIG HELG!
CIAO LINNÉA

nytt i garderoben


bloggtoppen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se


"livet har ibland svåra dalar men underbara toppar!"

Pepptalk to myself. Ibland stöter man på motgång, det har vi alla gjort!
Då är det allra viktigaste att man inte gräver ner sig för djupt - vilket man kan riskera att göra. Vid motgång, tillfällen då det ser mörkt ut brukar jag (så gott det går) försöka tänka att det på någotvis hör till! Man måste stöta på motgång för att sedan verkligen kunna uppskatta stunderna när det går bra för en.
Annars skulle man ju bara ta allting förgivet!
Det är viktigt att man är positiv och inte ger upp! Det är lika viktigt att uppskatta allt fint som finns omkring sig. Av egen erfarenhet kan jag säga att man lätt blir en egoistisk själ när man stöter på motgång och det är tur att man har så många som älskar en fullkomligt och står ut med en då man inte tänker på annat än sig själv och sina problem.
Människor som stöttar, människor som även uppskattar Dig.
Det senaste året har varit tufft men jag har klarat mig igenom det, dels för att jag själv är stark men mestadels för att jag har haft underbara fina människor i min tillvaro som på riktigt bryr sig om mig.
Under mitt och Sebastians förhållande har han vid några tillfällen bara kramat om mig och sagt "Linnéa, jag lovar. Det löser sig!"

...Och vet ni vad?! Det har alltid löst sig!
TACK! 

KLICKA PÅ BILDEN! Lyssna på låten :)


bring it.


I made it!

Äntligen. Fan vad lätt jag kände mig helt plötsligt, lätt och förnöjd!
Proven är avklarade och jag klappar mig själv på ryggen för att jag trots allt tog mig till matten idag. Fick möjlighet att göra det nästa vecka men icke.
Nu kan jag slappna av en stund, lyssna på härlig musik och göra ingenting. Senare ikväll kommer Sebastians syster Thea över på middag och vinkväll.
Det är alltid lika mysigt :)
Oh herre, så sugen jag blev på vin! Det förtjänar jag. hell yeah!
TACK GODINGAR SOM ÖNSKAT MIG LYCKA TILL!!
CIAO LINNÉA

JUST DET!!!!
Drog på mig ett par skinnbrallor för första gången innan.
Har hittills bara sett det på slanka personer, inte med kurvor. Så jag ville testa, eftersom jag har kurvor :P Ni ska strax få se, VAD TYCKER NI?
Själv skrattade jag mest :)

KLICKA PÅ BILDEN :)


at the moment


p a u s.

Today.
Rusat till skolan.
Skrivit prov.
Kommit hem.
Ätit.
Rusat till skolan.
Mattelektion.
Kommit hem.
NU får det vara nog för en stund.
Nu sticker jag till ACTIC.
rensar huvudet!
CIAO!

"Allting är relativt" sa Einstein och han var ju relativt klok!

Tror ni mig när jag säger att jag FLÖG upp ur sängen imorse när jag insåg att jag hade ställt klockan fel? På 9 minuter blev jag klar och sedan rusade jag iväg till skolan - där ett gigantiskt prov väntade!
Det gick sådär, verkligen sådär... fan. Det är sjukt, 5 sidor med omfattande frågor på 5 kapitel som vi precis hann rabbla oss igenom och bli klara med förra veckan. En del skyller på läraren, det gör inte jag! Jag gillar Mårten, han är lite lost men det är inget fel på honom som lärare (aningen opersonlig kanske, men heey vad kan man förvänta sig efter att ha undervisat i samma kurs år efter år?) Jag skulle snarare säga att felet ligger högre upp - en sådan stor kurs går under 50 poäng. Jävligt oklokt om du frågar mig. sinnes!
OCH vad är egentligen dealen med att enbart lägga in prov, faktum är att man hinner eller kan inte annat än att enbart plugga inför provet! Bittert.
Fan det här ämnet borde jag vanligtvis kunna sätta M:et i! Men allting är ju relativt...
Nej. nu får jag lägga det år sidan och sätta igång med matten.
Imorgon väntar nämligen ytterligare ett prov!
WISH ME GOOD LUCK and I'll throw a big-wet-kiss right back at ya'! :)

DO IT !

G U Y S , L I S T E N  T O  T H I S ! ! !

Tipsigt!

Att plugga är inte precis det roligaste som finns, i synnerhet inte inför ett prov!
Det där med att plugga har väl egentligen aldrig varit något större problem för mig, utan det mesta har rullat på om jag har engagerat mig. MEN det är just det där e n g a g e m a n g e t ! Ibland finns det bara inte där. Här kommer några tips som får mig att orka läsa kapitel efter kapitel... :)
- KORTA PAUSER
Plugga aldrig flera timmar i sträck, utan kör intensivt i 30 minuter där du riktigt fokuserar och tänker över det du läser och ta sedan en kort paus (10 min brukar funka för mig. Utnyttja pausen till att resa på dig, ringa ett samtal eller bara låta hjärnan vila en stund.
- SMÅTT & GOTT
Minns ni när man var liten, den goda efterrätten fick man först när de äckliga ärtorna var uppätna! Trigga dig själv på samma sätt! Ha något gott framför dig, där du unnar dig en bit när du exempelvis läst igenom ett helt stycke.
- LÄS HÖGT!
Det gör underverk hemma hos mig! Jag läser högt för mig själv, det låter nästan som om jag undervisar för någon annan och lustigt nog fastnar texten galant på så sätt.
- ENOUGH is ENOUGH!
Glöm aldrig att vila är den bästa medicinen! Sitt inte uppe och plugga halva natten inför ett prov dagen efter trots att ögonen håller på att falla ihop. När hjärnan inte orkar mer är det lika bra att bara stänga ihop boken, glo på en bra film och sedan sova så gott det går!
*
(Study)

my new lovers


Som ni ser, kunde jag inte hålla i fingrarna när jag var och kikade på stövlarna igen. Så nu står dem här hemma och gör hallen något finare ;)
Pappa var pedagokisk och kläckte ur sig "Det blir att skaffa dig ett jävligt bra jobb i framtiden om du ska kunna leva som du gör!"


TIPS! Anledningen till att dem håller sig så raka är för att jag köpte skydd som man stoppar i stövlarna för enbart 40 kr. REKOMMENDERAS STARKT!

Klassiska svarta stövlar i skinn, Bianco 2000:-


monday glory



(Håller datorn över mig och fotar. HAHA tyckte jag var kul!)

Goddag solstrålar! Så var det måndag igen och veckan som innehåller två svåra prov. (hjälp!) Men jag är inte så bitter för det, idag ska jag luncha med Sebs och kanske köpa dem fina stövlarna som jag visade häromdagen. Måste gå och dubbelkolla men dem får förmodligen följa med hem :P Och sedan blir det att plugga hela eftermiddagen!
MÅNGA LÄSARE IGÅR! :) SÅ HIMLA SKOJ! Hoppas ni stannar...
Tusen TACK till alla som svarade på enkäten!
Ha en bra dag, så hörs vi senare!
KRAM LINNÉA

PLEASE HELP ME!

Jag håller på med ett projekt i skolan - En handbok för unga som flyttat hemifrån.
KAN INTE DU HJÄLPA MIG MED ATT SVARA PÅ DESSA 3 FRÅGOR? (ENKÄT)
Du kan givetvis vara anonym! Det skulle hjälpa mig en bit på traven.

TJEJ eller KILLE?
ÅLDER?
1. Hur gammal var du när du flyttade hemifrån?

2. Utav vilken anledning flyttade du hemifrån?
- Skola
- Arbete
- Självständighet
- Annat (I så fall, Vad?)
3. Vad var det svåraste med att flytta hemifrån?
- Ekonomi
- Mat / Hälsa
- Städ / Tvätt / Hygien
- Annat (I så fall, Vad?)
TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR DITT BIDRAG!! :)
KRAM LINNÉ
A

nödvändigt

Min lördagskväll har mestadels sett ut såhär och har alltså bestått av plugg inför kommande prov nästa vecka. Provet omfattar 5 kapitel i boken och jag ser inte framemot det. Sist var det både stort och svårt och jag kan inte tänka mig annat nu på tisdag. puuuh!
Nu har jag vart fall lagt pluggandet på hyllan för kvällen, Sebastian jobbar såklart och jag sitter ensam och tar det lugnt framför "pretty woman" på 5an. UNDERBAR FILM!
KRAM LINNÉA

CHECK THIS OUT

Min sambo jobbar som DJ och en fredag i månaden kör han klubben W8 på Gastons! Nu senast bjöd han ner "SOMEWEAR"-gänget,
det blev en hejdundrans kväll! grymt.
KIKA SJÄLVA VETTJA! ;)

OH MY!!!

Dessa skönheter stötte jag nyss på när jag sprang in på Bianco efter jobbet!
- Klassiska svarta ridstövlar i skinn för 2000:-
VAD TYCKER NI???
Jag tror nog allt dem får bli mina på måndag!

syskonkärlek

Oh vilken trevlig afton vi hade igår! Jimmie hade ordnat med lite fördrink innan det var dags för tacos. Resten av kvällen bestod mestadels av sällskapsspel och skratt! Vi spelade bland annat "Lika par, leka bäst" - där man spelar i lag tillsammans med sin partner och ska svara exakt likadant på olika frågor. Det är inte så lätt som man tror och jag och Sebs kom sist. otippat haha! Herregud Sanna och Jimmie har varit tillsammans i 15 år och Patrik och Charleen i över 5 år... såå vi har lite att jobba med där!
Vill bara passa på att tacka för en jättemysig kväll! Längtar redan tills nästa gång vi ses!
KRAM LINNÉA

off we go!

Fredag fredag. Nu tänkte jag slänga i mig sallad innan jag beger mig iväg till jobbet. Slutar 5 idag och strax efter åker jag, Sebs och Charleen c/o ner till Sanna och Jimmie för att tillbringa en fin afton tillsammans :) det ska bli så himla mysigt!
Men jag jobbar imorgon så vi är tillbaka då :) till dess...
SKÖT OM ER & TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

todays look


Vit tröja, GinaTricot 149:-
Jeans, ACNE kex 1099:-
Skärp, H&M 49:-
Skor, Nilsons 1299:-

2.44 inspiration

Axwell (orginal remix) - "in the air!"

always remember!


"Huvudet är till för annat än att sätta mössan på!"


Matten är riktigt svår just nu och nästa vecka har vi prov. Jag försöker utnyttja lektionerna till fullo genom att ställa massa frågor, just för att jag många gånger inte förstår sammanhanget - jag både ser och förstår vad talet ska bli men det absolut viktigaste är ju ändå att veta HUR det blir till. Andra i klassen skrattar när jag säger "Neej. nu får du nog ta om det där talet" till vår lärare. Jag intalar mig att dem skrattar för att dem själva faktiskt inte förstår men inte vågar fråga, så brukar fallet vara...
Det är alltid lättare att peka på någon annan än sig själv. Det är tur att jag är som jag är och inte tar åt mig ett dugg, annars hade jag känt mig bra dum vid det här laget. haha!
Lite komiskt är det att ett flertal av dem faktiskt fick göra omprov nu senast men jag klarade mig långt över G! riktigt stolt! :)

Finally


Trååk. måste skicka tillbaka klänningarna från Nelly.com den ena var nämligen för stor och sen andra för liten. Lite otur sådär men så fick jag veta att mina nya jeans från ACNE äntligen hade kommit :) Vi jobbar ju bland annat med ACNE i butiken och har du inga så inskaffa dig (minst) ett par!
Just den här modellen heter "KEX soft war" och är en slimmad modell med stuprör och  normal- aningen lägre midja, 5-fickors modell. Själva tvätten är en typisk hösttvätt, blue demin.

ett skepp kommer lastat...


godmorgon

Njaa. både jag och Sebs har sovit bättre i våra dar men lille Noah sov som en kung. Typiskt! Vi skulle haft en dubbelsäng (som inte får plats i sovrummet pga. dålig planlösning) men det har vi inte så Sebs la sig på soffan till slut.
Vi vaknade alldeles nyss - Noahs mamma Thea blev helt chockad när jag ringde. Nu myser vi framför tv:n men jag måste rappa på. Ska snart köra med pappa och sedan blir det att jobba!
Härlig dag idag!
CIAO LINNÉA

I påsarna idag...

2-pack prickiga nylonstrumpbyxor, H&M 99:-
Sov-set, H&M 49:-
Vit tröja, GinaTricot 149:-

godnatt

Såhär sött låg Sebastian och Noah i soffan strax innan lillen skulle nattas för kvällen,
som ni ser hade Sebs redan tackat för sig! ♥ Nu gör jag med det :)
KRAM LINNÉA

mami

Just det!! Träffade mamma en snabbis idag, hon hade klippt sig och var så fin i håret :) Så här kommer en bild till Sanna som var nyfiken på hur det blev. PUSS!

barnvaktsdag

Onsdag. Efter sovmorgon med min älskling kom hans syster förbi med lille Noah och sedan dess har jag varit barnvakt hela dagen. Vi har haft så skoj, gått runt på stan, lekt massor i "pippi-parken" och Oliwer sällskapade innan han tog flyget till Barcelona. Har även umgåtts lite med Thea och framåt kvällen lagade Sebs mat och sedan blev det bara mys framför bollibompa.
Är helt slut nu, puuh!!
Imorgon ska jag köra med pappa, jobba och sedan träna. GOTT!!
CIAO LINNÉA

HAHAHA

Läste nyss (och insåg vad jag hade skrivit) i ett inlägg som jag skrev i somras då jag och Sebs hade storstädat lägenheter. Jag skulle skriva att "Sebastian har varit superDuktig..." MEN kolla så lustigt det blev -
"Sebastian har varit superfuktig och jag sitter nu i soffan och riktigt njuter."
HAHAHA!!!

tea

Nu sitter vi här hemma och kollar på paradis och dricker te från Espresso house, de bästa är utan tvekan "sri lanka" och "green passion". Jag och Sebs var så frustrerade och hungriga innan så vi hamnade på Fox, det var himla gott faktiskt och deras nya meny får tummen upp.
För övrigt har jag haft skola idag, nästa vecka väntar två prov vilket jag INTE framemot men som med så mycket annat är det bara att bita i sura äpplet och se glad ut!
CIAO LINNÉA

black blush

Snart trillar dem ner i brevlådan!
Visst är dem fina?! :)

at the moment

Jag mår bättre, mycket bättre. Känner mig alldeles avslappnad, alldeles lugn.
Det var skönt med lite ensam-tid, känna sig lätt i vattnet och inte tänka på annat än att ta sig fram. Vilket jag gjorde, jag tog mig fram trots tunga armar och tunga ben, trots tungt hjärta. Det gör jag nämligen alltid vid motgång, det tar bara sin tid ibland. Kanske är det bekymret, faktumet om att det alltid blir ett-noll till tiden när man tävlar mot den.
Vad vet jag, mer än att jag nu ler utan ansträngning för första gången på två dagar...

nelly.com

HAR JUST KLICKAT HEM TVÅ SKÖNHETER!
Båda svarta. Båda klänningar.
Nu blir det att vara förväntansfull i några dagar :)

jag hjärta er


måndag

konstigt. idag känns det mesta bara konstigt.
Det är lustigt, solen skiner och det är härligt friskt väder men jag har ingen lust för någonting. Det är nog värst. Denna känsla av likgiltighet! När det känns varken bra eller dåligt. När man är varken glad eller ledsen - man bara "är" men inte på det sätt då allting flyter på utan i detta sammanhang av "är" flyter man inte med överhuvudtaget.
Man väntar på att något ska rycka tag i en så man åter dras in i vågen.
Nej, eftersom det verkar som om inget gör det får jag ta och rycka tag i mig själv.
HAA. Nu sticker jag till ACTIC och simmar.
CIAO LINNÉA

"Ibland blir bara allting, ingenting som man tänkt sig!"




Ha en riktigt härlig lördag :)


lördagsmys

Idag är det lördag och jag har jobbat hela dagen. Det har varit riktigt skoj och sanningen är den att jag älskar mitt jobb. Jag trivs så himla bra på TR3TTON :) mina kollegor är underbara och jag går alltid till jobbet med en härlig magkänsla och det är precis så det ska vara! Nu sitter jag, Sebs och min systerdotter Amanda som tre nerdar med våra datorer i knät- kanske ska vi ut och äta om en stund och senare ikväll ska jag och Mandis bara mysa framför en go rulle.
Vilken skön lördag!
KRAM LINNÉA

yesterdays look!

Kort kavaj, H&M 199:-
Basic linne, H&M 79:-
Jeans, ACNE 1299:-
Skor, Nilsons 1299:-

Fyra nyanser, ett ögonblick!

Min systerdotter Amanda kom på fika hemma hos oss innan, just nu sitter jag alldeles nyduschad och kollar igenom bilderna som vi tog i PhotoBooth. En hel drös med bilder, men jag gillar den här - ingen av oss är beredd utan jag drar mig i håret, blundar och nere i hörnet fångas Amandas intensiva blick som bara hon kan åstadkomma.
Jag älskar den! gud, vad hon är vacker.

crosstraining

(Google: crosstraining)
Vid lunch idag tränade jag för tredje gången den här veckan, det blev en riktigt hård omgång på crosstrainern och jag är riktigt nöjd nu. Även om jag är något mörbultad! Tanken var att jag skulle på MRL (mage, rumpa, lår) på ACTIC ikväll men jag ringde nyss och avbokade passet.
Idag har jag dessutom kört bil med pappa och handlat lite nödvändigt till hemmet, nu väntar lite plugg och sedan ska jag förbereda inför kvällens middag - T A C O S ! :)
CIAO LINNÉA

i want you

Här kommer lite örongodis såhär framåt småtimmarna...

right on (night)time

Jodå. jag och min nya Mac blir bättre och bättre vänner för vardag.
VILKEN SKILLNAD efter att ha använt PC sen jag fick min första dator vid 8 år.
Sebs har installerat massa bra program som också tar sin tid att lära, idag har jag exempelvis suttit med "pages" och gjort ett CV till Sanna och även påbörjat en ny projektplan. Det blir nämligen ingen modevisning på TR3TTON i år så jag fick ta min backup-plan. :P
Dagarna bara springer iväg och den här veckan har jag fått göra en veckoplanering för att inte missa något - det ska jag fortsätta med i framtiden. Idag har jag bland annat varit i skolan, tränat och vikt mängder av tvätt.
Nu ska jag allt bädda ner mig, imorgon är jag helt "ledig" men har tusen saker att göra ändå.
HÖRS DÅ!
GODNATT LINNÉA

Jag är kass...

JAG VET!!! Men jag har just skaffat ny dator som sebs fixat med och för övrigt har jag tusen saker som står på agendan den här veckan, men vi kommer höras snart. Kanske redan senare ikväll :)

Med ett leende på läpparna

Såja. Nu är jag, johan och Sebs påväg hem till halmstad igen efter en kort visit i Lund - vi spelar härlig musik, glamrock från 80talet och jag är så himla glad. Och så himla nöjd...

söndagsbus


Sitter här och busar frasmför kameran med sötaste Michelle :) Idag är det söndag opch snart är helgen över, vi har haft det jättebra. Igår kväll åt vi god mat och spelade sällskapsspel och skrattade tills vi alla hade ont i magen. Jag hoppas verkligen att jag och Charleen åker hit snart igen för jag har mått så himla bra av att umgås med mina systrar. Hoppas också att jag får köpt en ny dator från Mac annars får det bli i veckan.
CIAO LINNÉA


fall in my eyes!

Imorse vaknade jag av ett samtal från min ivriga systrar, dom tvingade upp mig trots brist på sömn och en timma senare hade jag hunnit fixa till mig, packa, ta tåget och befinna mig i Falkenberg. Det är så himla mysigt att vara här hemma hos syster Sanna, alla tre systrar tillsammans. Har inte varit här på evigheter.
Ikväll ska vi bara äta gott, spela spel och njuta av underbart sällskap.
jag är så varm. jag är så lycklig! ♥
KRAM LINNÉA

yesterdayslook



Stickad kofta, GinaTricot 199:-
Naturfärgat Basiclinne, H&M 79:-
Skinnkjol, H&M 199:-
Skor, DinSko 499:-


fridayfeeling


Bara för att det är oktober kör jag bland annat stickat idag!
Ni får en outfit senare idag!
KRAM PÅ ER!


1 oktober 2010

oktober, tänk att det redan är oktober! Då är det utan tvekan höst, det är tur att hösten omringas av så fina färger annars hade den blivit ännu mörkare än vad den redan är. Nu sitter jag som vanligt vid den här tiden hemma hos Charleen och har det trevligt. Snart ska hon till Sanna och stanna där över helgen och jag är så avis! JAG VILL OCKSÅ men ikväll kommer farmor på besök och det är inte så illa det heller :)
För övrigt står jobb, plugg, träning och chill emd på agendan denna helg!
KRAM LINNÉA