Tips please?!

Någon som har något förslag på vad jag kan laga för mat på "tisdagsmiddagen" imorgon?! :P Helt något enkelt och vardagligt!


flower power

Det är bra roligt att komma tillbaka till jobbet efter helgen om det står en söt liten blomma vid mitt bord på kontoret. En liten present från min chef :)
Nu har jag varit hemma en timma från jobbet och hunnit med att betala räkningar, sätta igång tvätten och moppa lägenheten. Om inte det är effektivitet så vet jag inte vad! Resten av kvällen ska jag göra INGENTING!!
CIAO LINNÉA

gaaah!


What to do, det är bara att betala och se glad ut! Det är så sjukt trist att se hur pengarna bara minskar och minskar när man betalar räkningar - nästan så man får panik haha!
I synnerhet när det gäller en dålig månad också, längtar redan tills nästa löning.
Då blir det fan andra bullar ;)

myssöndag

Min söndag har (mestadels) bestått av mys! Min bästa vän Amalia är hemma och det har varit sjukt skönt att äntligen träffas och kramas. Även om våra liv rullar på och vi har att göra på olika håll så saknar vi varandra massor under tiden då vi inte ses men när vi åter träffas känns det alltid som om vi nyss sågs.
Ikväll har jag, Maal och Sebs ätit tacos och kollat på en film - jag ska snart bädda ner mig så jag är pigg imorgon på jobbet. Så medan jag sliter på jobbet kommer Sebs & Maal kunna sova ut och njuta av scones som jag bakat idag!
Lite fuskigt är det... :P

GODNATT LINNÉA

working night

Dagen har tillbringats tillsammans med mina underbara systrar och mamma, vi har firat Denise födelsedag och ätit mängder av god mat och tårta. Det var så himla skoj att träffas och umgås :) Nu blir det lite gossip girl innan det är dags att jobba natten på Mårten, lär bli grymt mycket folk eftersom det är löning. Imorgon ska det tvättas, lägenheten ska städas och sedan ska jag äntligen träffa min fina vän Amalia :D oooh som jag längtat!

CIAO LINNÉA


Harmoni

Jag känner mig så harmonisk! Det känns som om min liv flyter på som en härlig rytm just nu och jag kan inget annat än att dras med i vågorna. Även om jag inte hinner stanna upp och tänka, så gör det ingenting i detta nu eftersom det känns som om jag inte gjort annat än tänkt under den gångna tiden... Det känns för en gångs skulle skönt att bara vara en i spelet istället för att agera huvudroll, att iaktta livet utifrån en vinkel där man är villig att vara lite "ovetande". Det känns helt okey att inte ha alltid planerat in i minsta detalj och vad som väntar imorgon eller om ett år, vet varken Du eller jag.
Det enda jag vet är att, jag är nöjd idag!

äntligen fredag! Äntligen fredag! Äntligen fredag! Äntligen fredag! Äntligen fredag!



yesterday

Igår firade vi som sagt Sebs lillebror som fyllde 18 år. Det var så himla mysigt att umgås med Sebs familj och äta supergod smörgåstårta :) Jag joinade dessutom (som ni ser på bilden) Oliwer på några glas innan jag gick hem och somnade pladask klockan 00.30!!

NU; BigBrother. jävla konstigt program egentligen...
GODNATT LINNÉA

ta'da!!

(http://google.com)
Good news! Idag tog min chef in mig på sitt kontor, vi pratade om min första tid nu på mitt nya jobb. Han tycker att det funkar bra och att jag lärt mig mycket och i samband med vårt samtal erbjöd han mig dessutom en heltidstjänst från och med måndag.
Jag tackade och tog emot med ett leende på läpparna! Känner mig så (trött) GLAD! :)
CIAO LINNÉA

kalas

Jag & Oliwer efter en galen kväll i somras!
Hemma från jobb! Nu ska jag hoppa in i duschen och köra freshup eftersom vi ska hem till Sebs mamma och fira hans lillebror Oliwer som fyller 18 år idag :)
Jag minns själv min 18års fest, den var alldeles underbar och min familj hade ordnat så himla mycket för att jag skulle få en sån fin och minnesvärd kväll som möjligt - med överraskningsfest i en lokal bland nära och kära! Vi åt god mat, kramades och festade hela natten... Den dagen/natten glömmer jag aldrig!
Även Grattis till min systerdotter Denise som fyller 9 år idag :)
KRAM LINNÉA

filmtips

SE DESSA! :)
Rätt mysig film med en del roliga scener!

GOOD :)

tisdag


Stress stress stress! Vilken dag jag haft! Jobbat, sprungit mänger av ärenden, varit på jakt efter födelsedagspresenter, köpt födelsedagspresenter och svarat i en telefon som ringt mest hela tiden. Nu ska jag och Sebs på tisdagsmiddag hemma hos Johanna&Johannes - skönt att vara bortbjuden och lugna ner sig lite :)
Fast jag blir ganska harmonisk av att se på denna skönhet ovanför.
Vilken kvinna! Den vackraste jag vet, Marilyn Monroe...
Nu måste vi rusa!
CIAO LINNÉA

todays look


Måndag. Här har ni mig idag! Ny vecka, nya tag (minst sagt). Har haft och göra på jobbet och jag försöker hela tiden lära mig så mycket som möjligt. Det känns som om det kommer bli en bra vecka, har en del inplanerat under veckan och ska dessutom se till att träna ett och annat träningspass. BIG NEED!!
CIAO LINNÉA

bli medlem!!

SJUKT BRA! BLI MEDLEM :)

söndag

Härlig söndag! Jag sitter fortfarande i min morgonrock och kollar på Gossip Girl, jobbat på att bli människa sen gårdagen. Så farligt har det inte varit idag, varken huvudvärk eller illamående - perfekt! Har faktiskt en liten suprise till min älskling, tänkte att vi skulle promenera till Wild West om 30 min eftersom jag bokat bord till oss två där ;) skönt med en nya frisk luft och god mat.
Och om jag känner Sebs rätt kommer han att bli superglad!
Nu; Freshup!
KRAM LINNÉA

dance dance dance

Mikaela som jag jobbar med på Mårten kom förbi med sin vän Linda. Välkomna...
Min Sara var lika fin som vanligt ;)
...och Nils, lika allvarlig som vanligt haha!
Johan hittade en sjuk app på sin iphone som alla till slut satt med! :P
...alla som har iphones vill säga, vi andra fånade oss framför kameran istället haha!
I all action blev jag varm!
Vi tog denna bild, såg den och tog beslutet att "nu lägger vi nog kameran!"
Resten av kvällen spenderades på Mårten (och en pyttestund på Gastons) med Sara och guysen, Nils var bra full och körde sliskig dans på dansgolvet.
Har nog inte skrattat så mycket på länge! SJUKT KUL :D
CIAO LINNÉA

"Mitt namn är mycket och jag vill ha mer!"

Min underbara Sara är här, vi sitter och dricker vin och snackar skit. Resten av gänget är på G - vi blir en del ikväll. Här får ni en liten sneak på min utstyrsel ;)
Ha en fantastisk afton!
KRAM LINNÉA

getting ready


powerwalk

Solen skiner. Underbart! Det är lördag och jag är helt ledig (observera enda lördagen jag är ledig fram till april! Den du!!) Ska slänga på mig joggingskorna och kila ut på en runda, andas frisk luft och njuta.
Ikväll ska jag ut och dansa med härliga människor och vi ska vara här innan :) Känner på mig att det kommer bli en helt suverän afton! jag bara vet det...
CIAO LINNÉA

"If you’re not busy being born, you’re busy dying!"


mosters tjejsing

Min underbara lilla Alicia!
Jag älskar dig!

time for bed

Snarast. Jag är trött! Det nya jobbet är intensivt och spännande, jag lär hela tiden vilket resulterar i att jag känner mig utmattad när jag kommer hem. Johannes & Johanna har spenderat kvällen med oss, det blev middag och en runda yatzi.
Nu; BÄDDEN - behöver min skönhetssömn, eller rättare sagt total fokus imorgon! ;)
GODNATT LINNÉA

love. poetic couture. andersen & Lauth

 

 

 


damn i'm good!

Nu ska jag berätta för er! Jag kan glatt meddela att jag fått ett nytt jobb :)
och inte vilket jobb som helst utan på en reklambyrå i Halmstad som jobbar med profilreklam åt företag! Idag var min första "riktiga" arbetsdag och jag trivdes så himla bra vid mitt kontor och kom många gånger på mig själv med ett leende på läpparna. Allt känns så nytt & spännande och jag ser framemot att lära mig massor nu framöver...
Ä N T L I G E N ! :D

happy valentine


Sebastian ♥


fire

Den här bilden skickade jag som MMS till bland annat Sebs igår kväll när jag satt barnvakt. Efter att ha nattat pojkarna, satte jag framför denna härliga brasan, målade naglarna och bara kopplade av... Det var en alldeles underbar känsla!

you got me at 'hello


Åh vilken härlig dag jag hade igår! Jag och Sebs traskade runt på stan och tog en kaffe & panini på Hello. Det var härligt, jag gillar Hello! Man kan beställa fort, det är bra priser, man serveras fort och sitter bland människor :) Helt desperat letade jag sedan efter en öppen frisörsalong (som hade tid för mig) men detta förgäves så jag fick helt enkelt stå ut med mitt alldeles för långa och slitna mörka hår ytterligare en dag. Får ta tag i det där imorgon igen...
Sedan hängde jag med Charleen c/o, lilla Amanda lagade all mat och gjorde "mysmat" på kvällen innan jag kilade vidare till Mårten för att jobba natten... puuh!!


CIAO LINNÉA


tulpan

Har just vaknat upp! Efter att ha jobbat både dag och natt som sammanlagt blev 13 timmar igår var jag ganska trött och somnade så fort jag la mig på bädden.
Nu är här alldeles stillsamt, solen skiner in genom fönstret på mina fina tulpaner och jag får lite vårkänslor (även om det fortfarande är kallt).
Jag ska springa lite på stan med Sebs, måste dricka kaffe och sedan äntligen träffa Charleen,
ikväll ska jag jobba på Mårten igen. SES DÄR!
KRAM LINNÉA

Good night

Kläderna ligger framme, klockan är ställd och jag är på så sätt redo inför morgondagen!

Jag känner mig nöjd och ser framemot att vakna upp med mycket energi imorgon!

FÖRST; Sömn!

GODNATT LINNÉA


xoxo

Jag har (konstigt nog) aldrig kollat på gossip girl från scratch, utan kollat då och då men idag har jag tankat hem säsong 1 och jag sitter just nu och betar av det fjärde avsnittet!
SÅ SJUKT BRA!!

good news!

Fick en riktigt god nyhet ikväll som gjorde att det började pirra i magen av både entusiasm och nervositet. Kanske vänder det nu...
Än så länge är det bara mina närmaste som vet, ni får vänta ett tag till!!
Men vi kan köra gissningsleken så länge, vad tror Du det gäller?! ;)

power


Min dag började med en lång och rask powerwalk och sedan bjöd Anna hem mig på kaffe och frallor och det kunde jag givetvis inte tacka nej till :) Vi pratade en lång stund innan hon körde hem mig och jag äntligen hoppade in i duschen. Hon ska i och för sig hämta upp mig om 45 min för att handla, blir middag här ikväll och hon fick välja vad som skulle tillagas... Jag vet inte vad du kallar det Anna, men för min del ingår det i att bli "omhändertagen" ;)
KRAM LINNÉA

"var rädd om Dagarna på dagarna"

Såhär fint var vårt hotellrum :)

Eftersom jag inte hade sovit bra på 4 nätter, kände jag hur underbart det skulle bli att sova på dessa! Nästan så man längtade haha!

Sebs gjorde sig redo för en runda på stan!

Och jag passade på att ta egobilder så länge! Haha

Sebs fick välja lunchställe och ni som känner honom blir säkerligen INTE förvånade när jag säger att han valde T.G.I FRIDAY'S :P och beställde en fanta utan is!

Jag var mätt och belåten! (konstig inställning på kameran)

Så söt och präktig såååå haha!

På kvällen åt vi middag på Mellow Bar. Här är Stefan & Sebs pappa!

Påväg hem, jag med min nya plånbok :) (konstig inställning på kameran)

Bäddade ner mig runt 23 och smetade på ordentligt med lipsyl på mina torra läppar.

Godnattpuss och sedan sov jag som en gudinna!

Dagen efter piggnade vi till av en varin kaffe på Espresso House.

Efter att ha gått en sväng på stan var det dags att äta lunch. Det blev en riktigt smarrig fiskgryta med räkor på Kulturhuset.

...Nämen vad är det vi ser?! Inte en hamburgare åt Sebs? :O

Vi satt och kollat efter skojiga typer som gick på Sergels torg men såg inget storslaget :(
Sedan tog vi taxi till bromma och flög hem...
CIAO LINNÉA

I'm not leaving now!

Eller jo...dessvärre! :( Nu sitter vi på Bromma flygplats och ska åka hem om 45 minuter efter en alltför kort men underbar visit i huvudstaden tillsammans med min kärlek! Idag har vi sprungit lite på stan och ätit supergod lunch på kulturhuset och druckit kaffe. Bara njutit med andra ord!! :P
Vi har haft det riktigt bra :) hörs igen när jag är hemma!
KRAM LINNÉA

Mellow bar

Vi har just kommit hem efter att ha ätit en supergod middag på "Mellow Bar" som ligger på S:t Eriksplan tillsammans med Sebs pappa och vänner. Jag åt en pastarätt och är fortfarande proppmät!!
Nu ska vi bädda ner oss och somna till en film - så vi är pigga imorgon, är lite slitna efter idag :) haha! Jaja, såhär såg vi i alla fall ut ikväll!
GODNATT LINNÉA

new purse


happy me!

Har inte shoppat så mycket idag, en blus från Zara - MEEEN köpte även en liten sak från "Marc by MARC JACOBS" och jag är överlycklig! :)
Blir ni nyfikna nu?! Njaa, Ni får vänta en stund till... ;)

stockholm

Så glad jag blev när Sebs berättade att vi skulle bo på "Scandic Anglais" när vi kom fram idag. Man kommer nog inte mer centralt än så :) Hittills har vi haft en alldeles underbar dag, vi har gått runt i butiker, shoppat lite, lunchat och haft det jättetrevligt. Kom just ut från ett varmt bad som Sebs hade ordnat till mig och ska nu ta det lite lugnt innan vi kör en freshup för att gå ut och äta och sedan träffa Sebs pappa för ett glas vin ikväll.
CIAO LINNÉA

19 månader

Just nu sitter jag och Sebs på bussen till Göteborg. Här är trångt, varmt och jag känner mig hängig men det ska bli fint att umgås med hans fina familj. Hoppas verkligen att jag får sova ut inatt så jag är pigg när vi flyger till Stockholm imorgon :) vi ska shoppa, äta gott och ha det mysigt på hotellet! Datorn är med så jag ska uppdatera er ;)
KRAM LINNÉA

mys

Lilla Amanda är här och gör mig sällskap och jag åt precis lite mat för första gången sen i torsdags. GOTT!!! Hon sitter och tjatar om melodifestivalen - jag hade helt glömt bort att det är ikväll. Nåväl eftersom jag inte ska jobba kan jag lika gärna se det som resten av Sverige.

Annars blir det bara att kurera mig, måste vara helt frisk tills på måndag för då ska nämligen jag och Sebs på äventyr! :)

CIAO LINNÉA


"om, om inte fanns vore jag kung vid detta laget!"

Jag har kommit fram till att min nya, nästan för mörka hårfärg passar bra in på mig just nu. Inte den guldbruna med röda nyanser för jag känner mig inte sprudlande och jag känner mig inte glödhet. Jag känner mig stram och bestämd och inte särskilt öppen eller hängivande. Det är som om jag sorterat ut saker i min vardag just nu, som jag inte orkar eller har lust att ta del av. Det är olikt mig! Jag tänker så mycket, förmodligen för mycket om jag känner mig själv rätt och ordet "OM" går på högvarv i skallen.

Det märkligaste är nog att det känns som om jag väntar på något, men jag kan inte sätta fingret på vad...


tisdagsmiddag

I tisdags var det Johanna&Johannes tur att stå för maten så jag och Sebs tog oss till deras härliga lägenhet i regnet och väl där visade det sig att var och en skulle...

...tillaga sin hemmagjorda pizza!

Såhär smarrig såg min ut innan den skulle gräddas i ugnen!

Och Johannes välkomnade oss med en skål!

Oj så präktig!

Sebs var väldigt stolt över sin "vesuvio", som ni ser!

Men ännu stoltare var han nog när han fick till ordet "DASE" på alfapet!

Jag förlorade...

För att lätta upp stämningen satte Johanna igång lite disco haha!

...och hällde upp baileys till oss två!< br />
Vi spelade ett spel och brillorna ingick...

Sebs var riktigt het i dem! :D
CIAO LINNÉA

mörk

Anna färgade håret på mig i förrigår, "BRUN" stod det på förpackningen men jag känner mig mer svarthårig. Personligen tycker jag att det blev för mörkt men jag har fått många komplimanger från folk -
Å andra sidan vet man inte hur man ska ta dem, folk går inte att lika på när det kommer till sånt :P fan vad märkligt ändå!
Nåväl, några tvättar och jag blir delicious! :D

sick

Mamma gick nyss! Hon har varit här och pysslat om mig, sjukling som jag är!
Det började inatt med att jag kände mig illamående och imorse hade jag feber, så det var bara att sjukanmäla sig från jobb (FAAAAN!!!) och bädda ner sig. Dessutom ser jag ut som ett lik också, inte särskilt uppiggande!
Stackars Sebs, det blev inte många timmars sömn för honom inatt - han fick mestadels stå ut med mina illamåendesattacker och att jag stal hans täcke! Men en sån hjälte han är...

work work work

Denna helg erbjuder inte så mycket annat än jobb både i butiken och på Mårten. Vilket är skönt eftersom jag ständigt träffar folk.
IDAG: TRETTON 12-18  Mårtenson 19-01
FREDAG: TRETTON 12-18
LÖRDAG: TRETTON 11-15 Mårtenson 23-04
SÖNDAG: LEDIG!



Ska lasta upp med lite tidsinställda inlägg ändå! Så vi hörs :)
KRAM LINNÉA


1 februari 2011

Puuh. Jag har varit krasslig och haft ont i magen sen i söndags och idag är inget undantag - därför jag har inte kunnat träna och istället knaprat panodil och tyckt synd om mig själv!
Pratade nyss med Leen, hon ska hämta upp mig närsom och här sitter jag (?) ikväll ska vi på tisdagsmiddag hos Johanna&Johannes, det ska bli väldigt trevligt :)
Ha en fin dag! KRAM LINNÉA

Godingar

Igår umgicks jag mestadels med mina minstingar till syskonbarn. Först fikade vi och läste "pippi långstrump" i 45 minuter och sedan var det dags för lite rytmik! Jag hade nog lika roligt som barnen haha, vi dansade och sjöng och slog på instrument och när det var dags att gå hem sa rytmikledaren "Slut för idag! Tack för idag!" och lilla Jennifer svarade "VARSÅGOD!" :) hahaha, vi fick oss alla ett gott skratt!
CIAO LINNÉA