svar till elin

Elin om krasslig:
Hejsan. Hittade din blogg av en ren slump, därför tänkte jag fråga dig eftersom jag är nyinflyttad i Halmstad. Vet nästan ingenting om uteställena i halmstad, men har hört att "morfas"(?) ska vara trevligt. Vilken ålder är detdär på fredagar och lördagar? ha det fint /Elin!!!

Hej Elin! Kul att du hittat hit och hoppas att du stannar (både bloggen & i Halmstad!) haha :)
Dessvärre finns egentligen inte särskilt många uteställen i Halmstad - men det beror givetvis på vad man jämför med? Vad gäller "morfars" så är det många studenter som går dit, någon gång i månaden tror jag dessutom att Kåren har något för studenter. Jag har för mig att morfars vanligtvis kör åldern 21 om det inte är nåt särskilt event.
Personligen brukar jag gå ut på "Gastons" (ålder 25) på lördagar som har öppet till 02.00 och sedan gå vidare till "Mårtenson" (ålder 23) som har öppet till 03.00.
EN FREDAG I MÅNADEN körs ett event på "Gastons" som kallas W8
(ålder 20)! DET ÄR RIKTIGT BRA!
Kanske ses vi i dimman, då får du komma fram och hälsa! ;)
CIAO LINNÉA

kurering

När man är förkyld och krasslig är det aldrig bråk om filten här hemma, då är den bara min!! Dock får jag aldrig ta hedersplatsen :P
Just nu sitter både jag och Sebs som två nerdar framför våra datorer.
Marvin Gayes sköna stämma i bakgrunden...
Ska koka lite te till oss och sedan blir det bädden!
KRAM LINNÉA

Dag 08 - "Mål inom kort sikt och varför?"

Jag har ständigt mål jag vill uppnå! Men bland det allra viktigaste just nu är att klara av matten på komvux så att jag kan börja studera nästa höst. Kan glatt meddela att det ser ganska lovande ut, så nästa fredag kommer jag förhoppningsvis ha nya mål att vilja uppnå! ;)

my weekend

I fredags hade jag mina fina vänner på besök! Det bjöds på tacos, mängder av vin och dans!
Dem hade med sig en liten present till mig "JULKAFFE" och det ska bli alldeles underbart att dricka framåt jul. TACK :)

Tidigt på lördagen skulle jag vara barnvakt åt lillkillen! Så det vara bara att dra på varma kläder och kila ut i kylan. Kvällen tillbringades hos min kära syster och barnen.
Där sov vi också över och lillkillen låg som en kung!!

Här ligger världens sötaste små och kollar på barnprogram på söndagsmorgonen.
En sån härlig syn, blev alldeles varm i kroppen! :)
Söndag! Lätta röda läppar när det var dags för lite julskyltning med familjen :)
På kvällen överraskade Sebs mig med ett bokat bord på Gastons & biobiljetter till Harry Potter. Jag hade exakt 15 minuter på mig att byta om och köra freshup. Generös kille ;)
Helgen avslutades med att tända det första ljuset...
GLAD FÖRSTA ADVENT!

krasslig

Fyy!! Har inte kommit ut ur lägenheten idag och jag som hade bestämt mig för att både gå till biblioteket och simma. Fick bli lite plugg och vila hemma istället - har inte orkat någonting. Hoppas man kurerat sig till imorgon, att bli sjuk är inget jag har tid med!
Nu ska jag dricka lite te och sedan sova!
GODNATT LINNÉA

Dag 07 - "En bild på någon som har stor inverkan på dig!"

Min farmor betyder otroligt mycket för mig! Hon är en varm och vänlig person med ett stort hjärta. Jag älskar att farmor på sina 85 år fortfarande säger sig vara kär och hur hon njuter av livet! Om fler hade varit som henne hade världen varit bra härlig!

KRAM LINNÉA


lördag

Egentligen borde det vara full rulle i vår lilla lägenhet men här är så lugnt som det bara går... Thea lämnade lille Noah (som jag ska passa tills imorgon) runt 10, sen dusch och sedan la jag honom en stund i sängen hos Sebs med välling. Han somnade, OCH SOVER ÄN!! Han måste sova som en gud haha :)
Detta passar mig dock utmärkt eftersom det blev väldans sent igår, ska plocka lite här hemma och sedan ska vi hem till min syster och flickorna. Har lovat att laga mat till oss :) älgbiffar står på menyn!!
Så är det bara bra att det är lugnt just nu för där kommer det minsann vara FULL RULLE!
CIAO LINNÉA

Såhär framåt småtimmarna...


Jag har bäddat ner mig! Tänkte bara passa på att skriva ett inlägg då känslorna är som färskast. Vilken fantastisk kväll vi haft, mina vänner och jag! Vi åt tacos och drack gott vin, idol var givetvis på i bakgrunden och jag kan erkänna att jag blev otroligt besviken när Linnéa åkte. FAN! Samtalen flöda och vinet likaså, Sara åkte hem runt midnatt och kvar återstod jag, Fellan och Oscar. Nostalgisk musik och vi var alla tre igång på en rödböna. FANTASTISKT! Dansen förde oss samman och skratten var det största beviset!
Vilken kväll vi haft, mina vänner och jag...
GODNATT LINNÉA!

Dag 06 - "Favorit superhjälten!"

Kanske är det fånigt men den superhjälte som tilltalar mig allra mest är faktiskt "Batman" eftersom han egentligen är en vanlig människa utan superkrafter som ändå bekämpar brottligheten. Visst har han en del förmåner, han är exempelvis rik som ett troll... men hela storyn kring Batman och staden "Gotham City" som han bor i speglar det korrupta samhället som vi faktiskt lever i. Du behöver faktiskt inte ha superkrafter för att kunna göra underverk - med vissa förmåner kan du göra stora dåd. Det enda som hindrar dig är viljan!

fridayfeeling

Hemkommen från päronen, på minuten faktiskt. Det var trevligt och god tårta var det också :) FY så trött jag är, gick upp 7.20 imorse och kilade till matten och sov riktigt dåligt inatt. Tänkte kanske unna mig en powernap innan jag ska sätta igång med maten. Ikväll kommer mina vänner över på tacos och idolmys!
En perfekt fredagskväll...
CIAO LINNÉA

grattis mamma!

Idag fyller min kära mor år, tänkte passa på att skriva att jag älskar dig till månen och tillbaka...min vackra mamma! Hade jag kunnat hade jag givet dig hela världen!
NU; dags för lite tårta!
KRAM LINNÉA

Dag 05 - "En plats jag har varit på!"

Brooklyn Bridge, april 2009.
Hela USA resan med min bästa vän Amalia kommer vara ett minne för livet.
Vi såg så mycket vackert i NY, sedan åkte vi till Cali och träffade Fline som vi hade längtat så mycket efter. Vi hade en fantastisk tid tillsammans!

röda detaljer


Vår lägenhet är så himla mysig just nu, vi har inte gått i överdrift utan fått till den perfekta "touchen" som passar just oss.
Röda varma toner är underbara såhär när det lider mot december...
Nu ska jag och Sebs avrunda kvällen med lite god mat på mårtensson!
CIAO LINNÉA

today


Goddag! Nu jävlar ska här storstädas :) Sebs ska tvätta fönsterna och jag ska städa och julpynta. Eftersom jag ska vara barnvakt i helgen är det lika bra att ha det gjort, så här är fint till första advent!
Det ska bli så himla mysigt, kanske knäpper jag lite bilder på vår röda tillvaro.
Ikväll var tanken att jag skulle gå på en visning med Maria men vi hoppar det och hon kommer istället på en fika senare.
CIAO LINNÉA

Dag 04 - "En ovana jag önskar att jag inte hade"

FY OCH SKAM OCH SMÄLL PÅ FINGRARNA! Jag har en hemsk ovana, jag biter på naglarna! Eller jag har inte gjort det nu på ett tag eftersom jag har tippar.
Men tidigare har jag haft riktigt heeeemska naglar. Har bitit i 15år och aldrig lyckats sluta på riktigt! HEMSKT! Och ännu värre blir det när man är uppväxt med en mamma och systrar som skulle kunna vara nagelmodeller, dem har så snygga händer!!

at the moment

Dagens kännetecken; Trötta ögon (jaaaa. jag ska skärpa mig Charleen!) Dricker kaffet i all hast, som om det skulle hjälpa? Nej nu är det dags för lite pythagoras sats!
Har på mig min nya kofta med päls! Mysigt :)
CIAO LINNÉA

onsdag

Det är vitt utomhus, mysigt!! Jag ska dricka kaffe och äta lite innan jag kilar iväg till Komvux för lite matematik. Snart ska vi ha nationella och det känns ju sådär, hoppas man klarar kursen!!!
För övrigt hade jag tänkt plugga i eftermiddag, kanske träffa guysen på en fika - Sara och Fellan har kommit hem efter att ha varit bortresta. Vill höra allt om NY :)
CIAO LINNÉA

home

Skrev ju tidigare idag att jag skulle visa er hur fint det är utanför vår lägenhet, så jag knäppte tre bilder. Det är inte klart ännu men förstår ni vad jag menar?
Det blå ljuset från hissen gör det så himla mysigt i vår lilla hall!
Haha, på bilden ser man även våra fönster. Där det är ljust :)

Dag 03 - "En bild på mig & mina vänner"


Här är en bild på mig och tjejerna (Fellan tar dock bilden), vi hade en fantastisk sommar ihop, sommaren 2009.
Jag kommer alltid minnas 2009 som ett bra år, ett år med många möjligheter
-
...Och just den här kvällen var definitivt extraordinär!


tisdag

Fy vilken grå dag det har varit idag! På något sätt har den inte givet mig någonting... Jag ska aldrig mer sitta uppe för ett film-maraton till 4 på natten, imorse vaknade jag inte. och missade således min lektion i rättskunskap för första gången! FY OCH SKAM! Tur syrran ringde och väckte mig annars hade jag nog aldrig vaknat. Hon hämtade mig vid halv 2 och jag är fortfarande här.
Resten av veckan kommer att bestå av mycket pluggande, sjukt att terminen är över om två veckor!
CIAO LINNÉA

Dag 02 - "Mitt Favoritcitat/motto"

"LIVET HAR IBLAND SVÅRA DALAR MEN UNDERBARA TOPPAR!"
"LIFE WILL SMILE FOR YOU!"
"SIKTA MOT STJÄRNORNA SÅ NÅR DU TRÄDTOPPARNA!"

Till saken hör att jag alltid varit intresserad av att läsa dikter och visdomsord. Det finns många kloka citat men dessa tre tillhör favoriterna. Jag brukar tänka på dem när jag då och då stöter på motgång - och i de flesta fall hjälper med mig.
De får mig nämligen alltid att vilja sträva framåt...

monday

Fy vilken grå måndag! Tur dem sätter upp julbelysningen som är alldeles underbar här inne i passagen där vi bor, det ser så mysigt ut på kvällen med de blå ljusen som hänger ner. Kanske kommer det en bild ;)
För övrigt bjuder måndagen på:
. Träning
. Ett besök på biblioteket
. Träffa Charleen & barnen?
. Tvätta
. Plugga PA
. (ikväll) Harry Potter-maraton

CIAO LINNÉA

!

COMING UP SOON!
COMING UP SOOOON!
COMING UP SOOOOOON!
COMING UP SOOOOOOOON!
COMING UP SOOOOOOOOOON!
COMING UP SOOOOOOOON!
COMING UP SOOOOOON!
COMING UP SOOOON!
COMING UP SOON!

Dag 01 - "En ny bild på mig & 10 saker om mig"

1. Jag har ett ärr på min vänstra hand.
2. Jag har fortfarande en mjölktand kvar som vägrar lossna.
3. Jag älskar att laga mat.
4. Jag är väldigt kär!
5. Jag saknar mina bästa vänner.
6. Jag skriver dagbok.
7. Jag är inte förtjust i saft.
8. Jag är modig, det är få saker som avlägsnar mig.
9. Jag är inte konfirmerad, just för att det aldrig intresserade mig.
10. Jag är väldigt kramgo!

30 days Challenge

Detta är en utmaning som görs dagligen. Såg den på en blogg och tyckte den var rolig!
Hoppas ni tycker detsamma ;) BRING IT!

Dag 01 - En ny bild på dig och 10 saker om dig
Dag 02 - Ditt Favoritcitat/motto
Dag 03 - En bild på dig och dina vänner
Dag 04 - En vana/ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05 - En bild på en plats du har varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför?
Dag 07 - En bild på någon / något som har stor inverkan på dig
Dag 08 - Mål inom kort sikt för denna månad och varför?
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg
Dag 11 - En annan bild på dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - En bild på ditt rum
Dag 14 - En bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelas
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - Smeknamn du har, varför har du dem?
Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden
Dag 21 - En bild av något som gör dig glad
Dag 22-  Vad skiljer dig från andra?
Dag 23 - Något du längtar efter
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar
Dag 25 - Handväskans innehåll
Dag 26 - Bästa årstiden och varför?
Dag 27 - Om du vore ett djur, vilket hade det varit och varför?
Dag 28 - En bild på dig förra å ret och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Under senaste månaden, vad har du lärt dig för nytt?
Dag 30 - Din favoritlåt & favoritfilm.

söndag

Goddag! Jag mår ganska bra idag. Vi hade roligt hemma hos mig men det var faktiskt ganska lamt ute. Ska ta en dusch och sedan ska jag åka på en julmarknad ute i Ringenäs med Katarina (Sebs mor) och Thea. Jag älskar att gå på marknader och titta på alla fina prylar i stånden, det är en riktigt mysig känsla. Senare ska jag på middag hos päronen. GOTT SOM FAN SKA DET BLI! :)
CIAO LINNÉA
UPDATE. Blir ingen julmarknad idag eftersom det regnar :( Så typiskt!

outgoing!

Musik. Drinkar och dans!! NU KÖR VI :)
KRAM LINNÉA

lussekatter

Det luktar alldeles underbart hemma hos oss! Nybakade lussekatter!
njaa.. med tanke på att jag inte är särskilt förtjust i att baka är jag ganska nöjd. Det är ju trots allt första gången ;)
NU; freshup. Anna kommer med sushi och vin. Ikväll blir det utgång!
CIAO LINNÉA

på gång...

Hmm... kan ni gissa vad jag och mamma ska baka hemma hos mig idag?? :)
Det är inte mer än rätt - Den med störst biceps får knåda degen ;)
Nu är inte inte alls svårt att lista ut ;) resultatet får ni se senare!
CIAO LINNÉA

favoriter


yesterday

Igår var jag och Sebs på middag hemma hos Anna och det var jättemysigt, vi åt Tacos (som vanligt om Sebs får bestämma) och kollade på idol. Vinet flödade och lika så samtalen och när jag och Sebs kom hem runt 12 var vi sjukt trötta. Ikväll kommer Anna och Karin över på lite mat och sedan ska vi ut och dansa.
Det bli nog kanon :)
CIAO LINNÉA

"när ord blir överflödiga!"


10 saker du inte visste om mig


fridayfeeling

Godmorgon! Igår låg jag och läste till 2 på natten, läser ju Dan Browns nya och den är riktigt bra. Spännande och lite läskig men jag är ju ganska känslig också :)
Igår var ingen bra dag men idag är det helg och det känns bra. Just nu dricker jag mitt kaffe och kollar upp fakta om olika ting som finns med i boken men om en stund ska jag till ACTIC - knät är fortfarande inte helt okey så det får bli att simma. Duger utmärkt det med!!
CIAO LINNÉA

torsdag

Idag var jag uppe tidigt, skulle nämligen följa med syster på ett meeting sedan tog vi en kaffe på "COFFE C/O" och åt goda macarons. Himla mysigt var det :) ÄLSKAR DIG & SANNA SÅ!
Sedan hade vi (precis) som många andra ivriga tjejer hört att det var 50% på allt på BikBok så vi kilade dit och Charleen tog jävligt god tid på sig. Jag har ju strängt köpförbud men unnade mig ändå en supersöt cardigan med päls. Ni ska få se den någon dag :)
Fick dessutom ett samtal från min finaste Maal idag. Blev så himla glad!!
Nu ska jag läsa vidare i min bok "Den förlorade symbolen" och sedan ska jag laga en riktigt god fisksoppa med tigerräkor.
KRAM LINNÉA

ny dammsugare

Weeey!! Jag är lite glad :) Vi har äntligt beställt en ny Electrolux men den kommer inte ut i butikerna förrän i februari. Den verkar jättebra i lila och allt! "Den som väntar på något gott..." får bli vårt motto här hemma tills dess!

kolla det här :)


ta mig tillbaka till

. . . N E W  Y O R K !

i ett nötskal

HAHAHA SÅG DEN HÄR BILDEN, DEN ÄR SÅ ROLIG!
JAG APAR MIG FRAMFÖR CAMEN OCH SEBS SITTER HELT LUGN I BAKGRUNDEN MED SIN BUDWEISER.
KOLLA MIN MIN :D HAHAHA!!

at the moment

Kaffekoppen är tom och müslin är uppäten, NU kilar jag till skolan för lite matematik!
CIAO LINNÉA

a m a l i a

. . . Minns du novembermånad under förra året?!
Då vi satt som fastklistrade framför SF-kanalen och kollade på mängder av svenska filmer.
Där satt vi i timmar och brydde oss inte ett smack om att hela dagen hade gått åt.
Jag minns det så väl, hur vi njöt av varandras sällskap.
Och önskar inget annat än att ha dig här. För jag saknar dig var dag! ♥

yankee candle

Måste tipsa er om en alldeles underbar doft från yankee candle. Jag vet att det inte riktigt är dags än men jag kunde helt enkelt inte hålla mig när jag skulle byta doft här hemma idag. Var bara tvungen att prova "Mistletoe & Fig" och den luktar hur gott som helst!! Inte för starkt, utan en mild och mysig juldoft.
KÖP DEN!!!

tisdag


Det var riktigt isigt i luften när jag kilade till rättskunskapen imorse - mitt knä gjorde riktigt ont så jag fick ta bussen men på hemvägen bet jag ihop och gick enda hem. Vilket i vanligtvis inte är någon lång sträcka men imorse gick det inte alls! Efter en handledning i PA kom jag hem, mötte jag upp Thea och Sebs och vi tog en fika på biblioteket. Sebs lämnade oss och Thea & jag gick hem till mig, tanken var att jag skulle ta Noah ikväll men han var så gnällig efter sin vaccination idag så vi hoppade det.
Nu sitter jag här nyduschad och njuter tystnaden. Antar att Sebs blir hungrig närsomhelst och kommer hem så det är bara att sätta igång med maten :)
Förtillfället händer inget märkvärdigt (men det får fan vända snart innan jag blir tokig!)
CIAO LINNÉA

Klicka på bilden, bli medlem!!

DET LÖNAR SIG VERKLIGEN!! :)

KLICKA PÅ BILDEN - BLI MEDLEM - VÄLJ BLAND MASSA OLIKA PRESENTKORT!


hey you!

Måndag måndag. Inget nytt! Imorse var syster här på en mysig frukost och sedan gick vi en runda på stan men för min del var det mest plågsamt eftersom jag har strängt köpförbud. Vi gick inom pappsen en sväng eftersom det är hans dag idag (också) och sedan åt vi lunch henne hos henne. Lilla Jennifer var så söt, idag så hade dem maskerad på dagis alla flickor var utklädda till prinsessor förutom Jennifer - för hon var "SUPERWOMAN" HAHA!!
Har suttit och pluggat och blev just klar med min "minemap" inför handboken. Skönt som fan!
Nu kurrar magen, tänkte vara lite "bad girl" och föreslå donken för Sebs.
CIAO LINNÉA

UPDATE.
Sebs blev riktigt nöjd och jag började tvivla! HAHA!
Men han fick sin vilja igenom så söt som han är :D

goodnight, peeps!


kvällen

Vi har just kommit hem efter en god middag hemma hos päronen, där förrätten bestod av det "koreanska-stjuket" och det var SÅ himla gott. Det hade pappa gjort bra, sen att det bara var jag som var grym på att äta med pinnar kan man ju inte göra så mycket åt ;) haha. Det är alltid spännande att äta pappas mat då man verkligen överraskas - inte av den (alltid) goda maten utan av de väldigt varierande maträtterna. Vi hade vartfall en trevlig kväll. :)
NU ska jag lägga mig med Sebs i soffan och se en ny film!
CIAO LINNÉA

söndag

Hittills har det var en riktigt behaglig söndag. Vaknade upp alldeles fridfull efter en god natts sömn, drack mitt kaffe och njöt. Provade min nya plattång (som jag är supernöjd med) sedan åkte jag till stenalyckan med Mamma och Charleen.
Sebs blev just klar och vi ska gå och ta en kaffe och mysa. Det ska bli skönt att umgås med honom idag och ikväll ska vi som sagt på middag och fira pappa.
Den här söndagen blir nog bra hela vägen!
KRAM LINNÉA

farsgubben


Idag är det "fars dag", dagen då vi firar alla våra superpappor. Min pappa kommer att firas extra mycket idag eftersom han även fyller år imorgon.
Så jag och Sebs ska på middag hos pärnonen ikväll och jag har laddat upp med en mängd presenter...
LOVE LINNÉA

Om en pojke...

Lille Micki, ibland glömmer jag bort att du är ganska liten trots allt. Du är så stolt över dina nyligen nio fyllda år och vill verka så stor. När jag frågade dig igår om du tycker om när jag nattar dig svarade du "Det är bland det bästa jag vet..." och ikväll lovade jag att killa dig i håret tills du fallit i sömn. När du sa att lampan i fönstret inte behövde vara tänd lät jag den ändå stå på. Sedan bäddade jag ner dig och pussade dig mjukt på kinden samtidigt som du sa "...Du kommer få killa mig länge för jag är inte ett dugg trött!" Strax innan dina ögon blev för tunga frågade du försiktigt "Kommer lampan vara tänd hela natten?" och jag svarade
"Ja! Känns det bra?" Du bara nickade och sedan somnade du...
Och allt detta, tre minuter efter att du sagt "Du kommer få killa mig länge för jag är inte ett dugg trött!"
Hur stor du än kommer att bli, kommer du alltid vara min lille Micki!
Moster älskar dig så!

"Det är tur (för mig) att jag har dig!"


what a saturday!

Tror ni mig när jag säger att det inte är förrän NU som jag har kunnat sätta mig ner och slappna av på hela dagen. Imorse vaknade jag och Sebs tidigt hemma hos Charleen av byggarbetarna och en timma senare var jag påväg mot IKEA i Helsingborg med päronen. Det var en massa folk men vi hittade åtminstone en del fint. När vi var tillbaka i Halmstad var det dags att börja bära in allt.
TUNGT SOM FAN VAR DET och foten blev riktigt dålig igen. Jag var inte hemma i lägenheten förrän 5 och då tog jag en dusch och sedan började jag packa upp allt som jag köpte på Gekås. Jag passade dessutom på att slå in lite julklappar, samtidigt som jag underhållit min systerson Micki som ska sova här inatt. Just nu spelar han Xbox och jag sitter bara och pustar ut. Sebs ska snart jobba och jag ser verkligen framemot att gå och lägga mig om ett tag...
CIAO LINNÉA

gekås

Eftersom min eftermiddag spenderats på kaotiska Gekås har det inte blivit mycket till uppdatering. Det har helt galet med folk och alla lika sura och hängiga. Puuh Gekås är verkligen som värsta såhär innan julen. Jag och syrran var inte hemma igen förrän vid kvart i nio ikväll. Som tur var stod maten klar på bordet, Patrik agerade stotkock. Nu är vi alla alldeles utslagna. Patrik och Sebs ska sätta sig och spela nya Call of Duty - och vi damer ska bara slappna av med varsitt vinglas i handen. äntligen...
TREVLIG HELG!
LINNÉA

KLICKA PÅ BILDEN :)


fredag

Så var det helg! Hade tänkt baka lussebullar nu men fick höra att det tydligen var ett big "NO-NO" på det om man inte har rätta stämningen. Det måste åtminstone vara december... så jag hoppar väl det!
Förhoppningsvis åker jag och Charleen till Gekås en runda, inköpslistan blev riktigt lång. Såhär innan jul och allt! puuh!
För övrigt sov jag riktigt dåligt inatt och är därför seg som fan!
PÅ ÅTERSEENDE!
LINNÉA

ola rapace

Sitter som alla torsdagar vi den här tiden och kollar på "Hellenius Hörna" och idag gästas han bland annat av Ola Rapace. OH MY VILKEN HUNK! Det är dock trist att han om Noomi skilt sig. Dem var himla fina tillsammans tycker jag!

Ny ipad till salu!


NÅGON SOM VILL KÖPA EN NY iPAD 16gb Wi-Fi med orginalkartong + NYTT INCASE FODRAL??
Maila mig;  [email protected]

recept

Här kommer ett enkelt recept på en riktigt smarrig kycklingrätt:
8 kycklinglårfiléer eller 4 kycklingfiléer, 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
4 stora eller 8 små skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 charlottenlök
1/2 färsk chilli

Gör så här :
Sätt ugnen på 225°. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Dela kycklingen på mitten om den är stor. Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form. Hacka löken och chillin. Bryn löken och chillin i smör. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök, häll i löken och chillin och krydda ordentligt. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Strö ev över lite färsk oregano. Servera med frästa grönsaker eller ris!

victoria secrets

Har just vinkat av min fina vän Amalia. Hon hade med sig en liten (eller tre) present som hon köpt till mig i NY. Supersöta trosor i mysigt material!
TUSEN TACK HJÄRTAT! SAKNAR DIG REDAN!

update.

Kämpade mig igenom träningen idag, trots att det var i vatten. Min förbannade fot tar kål på mig, så fort jag går med skor på gör det så fruktansvärt ont. Så nu tänker jag sitta hemma resten av dagen. Ska prova på ett nytt kycklingrecept som jag fått av Jenny - spännande! :) men först ska jag sätta mig och plugga en stund!
Imorgon är det fredag och i helgen har jag en del att göra. Ska förmodligen till Gekås, IKEA och så fira pappa såklart! Farsdag och hans födelsedag!
Nu ringde Maal, hon kommer snart förbi innan hon ska åka tillbaka till Oslo :( slänger upp en bild på mig från i tisdags - tagen strax innan jag skulle ut och äta med tjejerna.
CIAO LINNÉA

torsdag

Goddag! Det ser riktigt grått och blåsigt ut idag men jag orkar inte deppa för det. Trots att det är en riktigt tråkig dag för min fina Maal åker tillbaka till Oslo. Fy vad jag kommer sakna henne, det ha varit så himla skönt att ha henne på hemmaplan. ÅÅÅÅK INTE :(
NU ska jag kila iväg och simma 1 km och sedan kommer Maal hit innan hon beger sig till bussen.
CIAO LINNÉA

bästa killen!! :D


onsdag

Idag har jag noll lust att blogga. Har ont i magen (?) och foten värker fortfarande, förbannade fot. Var hemma hos Charleen en runda idag, hoppas vi ses snart igen för jag har saknat dem så.
Vi passar Noah idag, han däckade på mig innan, han var så himla söt men nu har jag bäddat ner honom i sängen tillsammans med hans nalle.
NU ska jag mysa med älskling och se en film.
GODNATT LINNÉA

todays look

(sorry för riktigt suddig bild!)
Har haft en supermysig afton tillsammans med tjejerna - tills Sara berättade att mitt drömskärp från Hermés ligger runt 7000. typiskt! Då föll mitt humör haha ;)
Nu sitter jag och plågar mig själv med att kolla på det här på internet.
CIAO LINNÉA

off we go!

Naglarna är återigen snygga efter ett besök hos
Sara idag och jag är så himla nöjd :) Freshupen är gjort och nu kilar jag för att möte upp mina sina vänner Maal & Allgu för en mysig middag på Lilla Helfwetet. Ska bli underbart, dels för att jag är hungrig (haha) men mest för att jag älskar deras sällskap!
CIAO LINNÉA

klicka på bilden!!


"aja baja!"

Might be to much of the pepptalk för jantelagen har sanneriligen spelat mig ett spratt.
Efter gårdagens löpning sitter jag nu med ett överansträngt högerben och en sena som inte är som den ska.
TACK FÖR DEN DU!

tomorrow

Ett bord bokat för tre! Tre härliga damer, tre fina vänner.
God mat, en flaska rött och obegränsat med tid.

damn i'm good!

FY FAN VAD JAG ÄR MÖR I KROPPEN!!! Nu ska jag berätta för er. Jag har ingen bra kondition, när min uthållighet har varit någorlunda bra så har jag verkligen kämpat med den. Däremot är jag väldigt stark och tävlingsinriktad - på så sätt brukar det alltså vara själva viljan som tar mig fram i slutändan och inte min "fantastiska" kondition. Jag joggar ALDRIG, dels för att jag känner mig så klumpig när jag springer men framförallt för att jag inte orkar och får problem att andas (astma). Idag hade jag en helt sjuk vilja i kroppen - förstår inte vad det var som triggade mig. Kanske var det den härliga luften jag andades, kanske var det musiken eller så var det bara tanken av att utmana mig själv.
Efter att ha powerwalkat 1 km, tänker jag... "jag ska prova springa lite!"
DÄR satte jag igång och trotsade alla mina "nej!" 2 km senare hade jag alltså varit igång utan ett enda stopp. Jag var alldeles paff!! Fattade ingenting. Jag tog ungefär 4 min paus och tänkte "Nu ska vi se om jag orkar lite till" 3,5 km senare var jag färdig. GUD VILKEN KICK JAG FICK! Ni vet när man inte tror man klarar något och så visar det sig vara tvärtom!
Vilken jävla bra start på veckan!! :)
CIAO LINNÉA

monday glory

Så var det måndag igen! Jag och Maal sitter och chillar, snart ska jag ordna med en (sen) frukost. Helt underbart väder är det idag så jag ska ta mig ut på en runda. Senare ska jag köra med pappa (kan ju jag behöva haha) och ikväll har jag en del att plugga. Höstlovet är ju över :P helt sjukt att det bara är lite mer än en månad innan terminen är över. Fort har det gått!
CIAO LINNÉA

städa städa

Sick så seg jag är idag! Känns verkligen att man inte festar lika ofta längre...
Har redan varit ute och kört med pappa (hur smart det nu var) och nu ska jag och Sebs städa, tvätta och dööö. BÄÄÄH så trött jag är!
CIAO LINNÉA

powerwalk


"Musiken pumpar hårt mot trumhinnan. Stigen är min, jag äger den.
Inget kan stoppa mig! Tunga snabba steg som för mig framåt.
Nej inget kan stoppa mig. Jag är här. jag är nu!"

16 månader

TACK FÖR ATT DU ÄR MIN!

saturday

Vilket härligt väder! Sjukt ändå att vädret kan styra ens humör så som det gör... Jag har sovit i 10h inatt! SICK! Nu ska jag dra på mig träningskläderna och gå iväg till ACTIC. Vid 2 ska jag köra med pappa och sedan ska jag hem till några jag känner på fika. TREVLIGT! :) Kvällen däremot består förtillfället mest av massa frågetecken men det löser sig väl också inom kort. Hörs mer då!
CIAO LINNÉA

L Ä S !

FANTASTISKT!

kosligt

Ordnade med ett ljusfat precis innan vi skulle äta. Blev helt okey ändå :)
BTW. Hur underbar är inte Linnéa i idol, så himla skön!!!

5 november 2010

Imorse var jag på "hälsokontroll" i 2 timmar!! Tog massa prover, kollade mina värden, kollade pumpen ja allt sånt där. Efter det rusade jag iväg till storasyster. Har saknat henne och barnen så mycket så det var himla skoj att leka "björnen sover" med flickorna. HAHA! Nu sitter jag och min älskling här hemma och kollar på idol, jag dricker ett glas vin och vi har ätit thai. Riktigt fredagsmys :)
VAD HITTAR NI PÅ?
KRAM LINNÉA

Our kiddow ;)

Jag lekte lite på internet och provade på "morpthing." (Man lägger ihop två ansikten) Titta vilken bedårande pojk jag och Sebs hade fått HAHA :) Han är så söt att jag smälter! Fast jag måste säg att han påminner mest om mig...

today

efva attling. Önskat julklapp. En Macchiato på BarMezzo med Allgulin. Lång lunch. Många ord, många tankar, många idéer. Mysigt. Beställa julklapp. Plugga. Handla mat, laga mat. Dricka ett glas vin med Thea framför TV. ladies på östermalm & Hellenius Hörna. Sebs till jobbet. Jag till bädden. ADJÖ!

torsdag

Nu sitter jag och dricker gott kaffe och äter smörgås. Om en kvart ska jag iväg på mitt lilla "meeting" HÅLL TUMMARNA! :) Sedan ska jag och Sara gå på Efva Attlings visning på Mårtenssons ur & guld, det ska bli så spännande att se hennes nya kollektion. Jag älskar hennes smycken!
Försöker få tag på daddy, behöver åka och handla - perfekt att kombinera det med körning. Ikväll ska jag prova på ett spinningpass på ACTIC för första gången tillsammans med Sara och hennes vän, när jag tränade på SATS gick jag ofta på spinning och tyckte det var jätteskoj så det är inte helt nytt för mig :P
Nu måste jag kila!
CIAO LINNÉA

skärpning!

HERRRGUD KLOCKAN ÄR SNART TVÅ!! Vi har suttit uppe och kollat på en film "the box" riktigt kass var den också! Nej nu får det bli ändring på det här, går inte att vara uppe framåt småtimmarna var natt. Fy Linnéa! Det får tas itu med redan imorgon kväll.
Nu går jag och lägger mig!
GODNATT LINNÉA

at the moment

Så nu kilar vi iväg på middag! Jag har på mig min nya blus från Zara, vad tycker ni?! :)
CIAO LINNÉA

Svar på frågor

Njaa, INTE många men några frågor blev det allt på "frågestunden." Har även tagit med någon fråga som jag inte hunnit svara på ännu!


 

Bor du med din pojkvän? :)

Ja det gör jag! September 2009 flyttade jag in hemma hos honom efter att ha lämnat min lägenhet på Hallandsgatan och i Februari 2010 flyttade vi till vår nuvarande lägenhet.

Vi trivs jättebra!

Hur fixade du hem programmet där du fixar fyra färger på bilderna?

"Popart-bilderna" tar jag i PhotoBooth som finns i en MacBook.

Röker sebastian fortfarande?

Det hoppas jag inte... Fast jag kan ju inte precis vara någon "farbror-blå" 24 timmar om dygnet ;)

OM, jag säger om. Om man kommer på en fråga jättesent på fredagen. Svarar du på den iaf?

HAHA, ja det gör jag! :)
Hur lång är du?

164 cm
vad är det för färg du färgar med? väldigt snyggt!

När jag färgar håret hemma använder jag mig av märket "Nutrisse Garnier Cream" färgen heter cappuccino 4.3. Prova den!

Ska din mamma flytta till en egen lägenhet?

Yes det ska hon!

 

SÅ DET VAR ALLT FÖR DENNA GÅNG! MEN ÄR DET NÅGOT DU UNDRAR ÖVER SÅ FRÅGA PÅ! :)
CIAO LINNÉA

Lanvin ♥ HM

4 november. imorgon. smygstart. Då kan man äntligen kika på plaggen som Lanvin skapat i samarbete med H&M. MEN det är inte förrän 23 november som kollektionen släpps. Själv har jag fått span på en svart skönhet med puffarm.
Går det bra på "mötet" imorgon klickas den förmodligen hem när den släpps.
Det vill säga, OM man är snabb nog ;)

november

Konstigt väder det är idag! Regnet kan riktigt ösa ner och så helt plötsligt är det uppehåll och skinande sol. Mamma gick precis vi har suttit och pratat över en kaffe och kollat på möbler till hennes nya lägenhet. Hittade en massa fint trots att hon kan vara lite "inrutad" ibland.
Jag är trött idag, tog sovmorgon innan jag begav mig till ACTIC men när jag väl var hemma kände jag mig inte alls lika pigg som jag brukar. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk... (peppar. peppar!)
Nu ska jag sätta mig lite med projektarbetet innan vi beger oss hem till Sebs familj för lite middag :) det ska bli mysigt!
CIAO LINNÉA

godnatt

Imorgon hoppas jag på att i alla fall träffa den här godingen :) saknar mina systrar så himla mycket! Annars står träning, körning med pappa (?) och en sen födelsedagsmiddag hemma hos Sebs mamma på agendan. Hoppas på bra väder, har varit lite mycket regn på sistone tycker jag...
Nej nu går jag och lägger mig i vårt fina sovrum :) kommer sova riktigt gott!
KRAM LINNÉA

wonderful

Jag är så himla glad :) vårt sovrum har blivit så mysigt och fint och skrivbordet passade utmärkt. Sovrummet har varit vårt sista projekt här hemma -
ÄNTLIGEN
har vi ett nytt område i vår lilla lägenhet att vistas på. Känns hur bra som helst att kunna sitta vid en ordentlig plats för att studera eller bara få lite tid för sig själv. Bra utrymme finns det också! super super... Sebs har varit jätteduktig!
Nu ska vi bara pusta ut, se en film och sedan blir det bädden för min del.
Imorgon blir det träning - ny vecka, nya tag, total fokus!
CIAO LINNÉA

at the moment

(Inlägget skulle kommit upp tidigare!)
Såhär ser det ut hemma hos oss just nu, efter en visit på IKEA sitter nu min händige pojkvän med spik och borr, vägrar sluta förrän projektet "sovrum" är färdigt. GILLAR VI ;) Hur det bli får ni se senare...

todays look

Jeans ACNE kex 1099:-
Tröja GinaTricot 149:-
Jacka PeakPerformance 4500:-
Stövlar Bianco 2000:-

Novembermånad. Sick! Fan vad fort det går...
Idag har vi haft en underbart skön dag här i göteborg, vi har ätit god mat och snackat massa skit med Gordon och så hann vi inom NK och Zara en snabbis. Fick med mig en jättesöt blus från Zara :) Sedan mötte vi upp Sebs familj och kilade iväg på discobowling, Sebastian vann och jag kom 3a (typiskt haha!)
Nu har vi just avnjutit en god afrikans gryta och vi alla är bänkade framför Hollywoodfruar. Ett glas vin, en brinnande brasa och fina människor gör att min måndagskväll är helt perfekt.
KRAM LINNÉA

at the moment


Maybe baby ;)


Weey! Fick ett samtal vid lunch som gjorde min dag :)nu gäller det att hålla tummarna tills på torsdag! Hoppas hoppas... JUST NU sitter jag, Sebs och Gordon på böner&bagel i göteborg och dricker en kaffe. Är proppmätt efter lunch på ett grekiskt ställe :) mums! Nu ska vi springa på stan, Hej så länge :)