hög mysfaktor

Idag körde jag min allra försa stängning ensam i butiken idag :) lite nervigt men jag hoppas att det gick bra!
Kom hem till en tacosbuffé som Sebs, Maal och Amanda hade ordnat med. Min systerdotter Amanda ska nämligen sova här ikväll. Så himla mysigt, hon har blivit så stor. Det känns lite konstigt på något sätt kommer hon alltid att vara "LILLA" Amanda för mig. Alltid...
Efter att ha storhandlat och fixat och donat i lägenheten ligger vi nu - jag, Maal och Amanda helt utslagna i soffan och kollar på en film. Snart blir det bädden för imrgon ska vi upp tidigt och kila iväg till Charleen för lite födelsedagsfrukost. Imorgon fyller jag nämligen 21 år...
Herregud vad tiden går!
KRAM LINNÉA

onsdag

Idag verkar det som om solen tagit en paus och det är både blåsigt och molnigt. Gott, då kanske det blir lite att göra på jobbet idag eftersom folk inte kommer dra sig till playan utan till stan.
Imorgon är det min födelsedag och jag är ledig. hoppas jag på strandväder :) förövrigt sker inget särskilt. Sebs är på spelning på Öland, mina föräldrar flyttar för fullt och de flesta jobbar. Tur att Maal är hemma och jag ska förmodligen träffa Charleen om det inte är bra väder.
Nu får jag skynda mig, en freshup och lunch väntar!
KRAM LINNÉA


Det blev en dag på stranden!

Imorse ringde Fline mig och sa att det var dags att bege sig till stranden.
Efter gårdagen, då jag i och för sig var väldigt städad kände jag att det passade utmärkt med en slappedag på Tylösand.
Fline var med en liten stund och sedan åkte hon tillbaka till Oslo :( och kommer inte igen förrän om 4 veckor.
Maal och jag låg där i stort sätt hela dagen och hade så himla mysigt!
Jag är så glad över att ha henne hemma om så bara för en vecka.
Väl hemma har jag bara tagit det lugnt och snart ska jag bädda ner mig.
I veckan väntar mestadels jobb och kanske en tur till GEKÅS :) om inte annat får man väl se den nya säsongen av "GEKÅS" på 5an på tisdag. HAHA det tycker jag är underbart!
GODNATT LINNÉA

l o v e l y


Denna bild beskriver gårdagen galant!
STRÅLANDE VÄDER, MYCKET SKRATT & GODA DRINKAR!
Fiskgrytan på SALT var så himla god och den tillbringades med underbara människor.
CIAO LINNÉA


TONIGHT!!


NU VÄNTAR EN FRESHUP OCH SEDAN BLIR DET:
- Fördrink hemma hos Malens Krog.
- Fortsatt fördrink på "Bettans Bar".
- Bord bokat på SALT!
- Dans hela natten på CLUB CIRCUS på Leffes!
SEE YOU THERE :)


glad midsommar


Här är en bild på mig från igår, mitt i ruschen inne i taxibilen.
På dagen sprang jag och min älskling runt på stan för att fixa det sista inför kvällen - meningen var att vi skulle hitta något nytt till Sebs men det blev istället jag som kom hem med ett par jeans från ACNE och ett vitt linne från CeapMonday :) sååå kul med nya jeans!
Sedan åkte vi ut till Sebs mamma för lite sill och potatis och vid 18.00 befann vi oss på Annas 25års fest! Det var så himla trevligt och god stämning och jag är glad att jag fick umgås med Sebs.
En snabb runda på Mårtenssons med underbara Maal!!
NU ska vi äta lunch på stan!
HOPPAS NI HADE DET LIKA BRA SOM JAG IGÅR!
KRAM LINNÉA


p.s.

Jag klarade halkan, för er som undrar!
FY VAD HEMSKT DET VAR!!!


REA 30 - 50 %

OH MY vilken crazy-day det har varit i stan idag.
Imorse hade jag körlektion, kom hem tog en dusch och en powernap för att sedan kila iväg till jobbet. Vi har haft en massa att göra och det är alltid lika kul när det är full rulle på jobbet :) Tjejer och killar som letar efter midsommar-outfit och andra som bara vill spendera lite av lönen.
Provade själv en suuupersöt klänning från "MINA UK" men den får vänta än så länge, har ju trots allt min klänning från Nelly som jag ska ha imorgon och vi fick in ACNEs leverans igår. SÅ HIMLA FINA JEANS!!!


Igår hade vi en "personalfest" (tretton & Levis) och körde en helkväll på Morfars uteservering, som bestod av en jättegod hamburgartallrik, rosévin och en mängd shotar! Det är ett härligt gäng och jag är så glad över att dem tagit emot mig med så varma och öppna armar!


KOM FÖRBI OSS PÅ STORDAGATAN 50 i HALMSTAD
REA 30 - 50 % på mängder av kläder!


halkan


Imorgon ska jag upp TIDIGT eftersom jag ska köra halkbanan. Jag är lite nervös!
Dels för att jag inte tycker om att köra i höga hastigheter men också för att jag inte gjort något liknande tidigare, då är det alltid pirrigt :) Förhoppningsvis kommer det att gå galant!
Senare blir det jobb, mycket att göra inför rean!
GODNATT LINNÉA


we love mondays ?

Bubbel, jordgubbar och ananas och smält choklad bjöd jag på här hemma innan vi skulle bege oss till måndagsklubben. Det var supertrevligt att ha Johanna, Fulemange och Johan här :) får vi göra om!
Johannas drinkar resulterade i att man blev kanon och hädanefter skippar jag spriten och håller mig till vin eller vatten. Måndagsklubben var exakt som förra året, det är ganska tråkigt att det är på samma ställe och precis likadant som förra året. tror faktiskt att dem förlorar massa besökare på så sätt!
Idag har jag pluggat teori, ätit McDonalds och bara slappat med min älskling.
CIAO LINNÉA

snart är du hemma!


J A G  S A K N A R  D I G !
på något sätt får Du mig alltid att fyllas av glädje och brista i skratt!


what a weekend!

skönt att det är söndag. skönt att helgen är över.
Den har varit påfrestande och jag har längtat efter detta nu, just detta ögonblick då jag inte tänker alls - utan bara "är"! Jag sitter ensam hemma, Sebs snurrar plattor på Cafeet och jag ska snart bädda ner mig.
Hoppas att veckan flyter på. Imorgon ska jag upp i tid för att möta Sara och Charleen. Vi ska till en som säljer egengjorda små änglar till smycken. Superfina och pengarna går till Cancer och leukemiforskning! Jag visar bilder inom kort!
TA HAND OM ER!
GODNATT LINNÉA

I want to break free


(me. moi. härliga jag. just nu.)
 Kom hem från jobbet för en stund sen, sitter och njuter av ett kallt glas vitt med ljuva toner av Pete Molinari i bakgrunden. Ska strax kila iväg till cafeet och käka ceasarsallad, där ett gott gäng väntar :) Ser ni så schysst bränna jag har sedan i onsdag?! Gott att man längre inte är en blekfis. TACKAR min mor för mitt pigment och min far för ljusa ögon haha!
HA EN RIKTIGT BRA FREDAG!
KRAM LINNÉA


fridayfeeling

fredag fredag
. Har just ätit 3 knäckebrödsmackor och Sebs har gjort gott kaffe!
var ute på en walk imorse, ingen sol bara blåst och jag fick med mig lite blommor hem. Nee fy vad det blåser idag, jag som trodde det ska vara en vindstilla dag med strålande sol. Snart ska jag till jobbet, vi ska börja planera inför rean på TRETTON. OM EN VECKA SÄTTER VI IGÅNG!!
För övrigt vet jag inte riktigt vad som väntas denna afton, tar det mest som det kommer! Sjukt att det redan är fredag, snacka m att det har varit englidarvecka!
Sebs har satt igång med livekonsert med Queen på tv:n. Riktigt bra start :)
KRAM LINNÉA

morgondagens prognos

. . . S O L  S O L  S O L !
och jag ska jobba, men det gör inget :)


Tillbaka i Halmstaden

Efter 3 underbara dagar i Göteborg hemma hos Sebs familj är vi tillbaka i Halmstad. Kom hem tidigt igår och möttes av strålande väder :) jag spenderade några timmar ute på Charleens altan och fixade en riktigt najs bränna. På kvällen jobbade jag för första gången denna månad på Nyhem och idag fick jag hoppa in några timmar i butiken. Allt rullar på, det börjar även närma sig teori och uppkörning vilket är sjuuuukt nervigt. Fast det är inte riktigt dags ännu!
Nu kilade min älskling för att sätta igång med en av sina 5 spelningar tordag-söndag. Duuuktigt!
För min del väntas bädden och möjligen några sidor i körkortsboken.
TA HAND OM ER!
KRAM LINNÉA

BILDER FRÅN GÖTEBORG:


Morbror Sebastian och hans systerson Hugo.

Jag & Hugo with crazy eyes! haha.

Jag & Sebastians lillebror Simon!
En helt underbar dag med sol, fast det var lite kyligt på morgonen!


Göteborg

At the moment befinner jag mig hemma hos Sebastians familj i Göteborg.
Vi kom igår eftermiddag och då passade satsade vi främst på kvalitetstid tillsammans eftersom det nu var ett tag sedan vi var här.
Vi avslutade med yatzi och däckade gott vi halv tolv.
Upp i ottan imorse för att hälsa på Sebs storasyster och hennes lilla familj och sedan har vi bara lallat runt på stan och bland annat ätit INDISKT :) himla gott.
Några påsar fick följa med hem, givetvis mina nya boots men även Sebs fick sig en liten present - ett par "limited edition-CONVERSE!" Sjukt snygga var dem! 
Så nu är han glad och ger mig massa goa pussar haha. Gillar vi :)
Nu ska vi äta middag!
CIAO LINNÉA

"sjung om studentens lyckliga dar!"



Första bilden: Champagnefrukost. MOT SKOLAN. jag i mitten!
Andra bilden: Jag & min bästa vän under gymnasiet Menzur
Idag tar många studenten. Grattis till er!
Jag minns för två år sedan, en av mina hittills bästa dagar i mitt liv.
Vi hade strålande sol och alla var fyllda av glädje och kärlek. Allt var perfekt.
Och min familj hade ordnat en helt underbart fin mottagning :) 
TACK för en dag som jag aldrig kommer att glömma!


soon you'll be mine!


PÅ SÖNDAG SKA JAG UPP TILL GÖTEBORG MED ÄLSKLINGEN OCH (bland annat) KÖPA DESSA UNDERBARA SKOR!
YES YES YES!


skolavslutning

Igår morse var jag på plats hemma hos Charleen. Jag hade lovat att följa med på Amanda och Mickis skolavslutning, dels för att barnen ville det men främst för att hon behövde mig där eftersom småflickorna är lite vilda ibland haha. Vi stod ute i regnet i ungefär 2 timmar. HELT IDIOTISKT! Man såg inte ens barnen, så det var inte många glada miner hos föräldrarna på furulundsskolans skolgård kan jag lova.
Sedan jobbade jag på TRETTON och på kvällen gick jag och Sebs till Charleen ikväll. Vi har som "tradition" att beställa familjepizza på barnens skolavslutning, så det gjorde vi även igår.
Efter en kort visit på Bulls och Mårten tillsammans med gänget slutade kvällen hemma med Maal brevid i bädden och vi låg och pratade läääänge.


(yesterme, yesterday)
CIAO LINNÉA


"Always kiss me goodnight!"


onsdag

Idag har jag varit helt ledig och jag har mestadels hängt hemma hos Charleen, tanken var att jag skulle övningköra med pappa och även bege mig till körskolan för lite teori men det har regnat så otroligt mycket att det har varit bäst att hålla sig inne. Som jag sa tidigare idag "Det regna inte bara mycket, det är hårt regn också!".
Så istället beställde jag en bikini och en superfin pläd från H&M :)
Ikväll har vi varit på middag hemma hos Anna, hon hade gjort en supergod kycklingsallad och sedan spelade vi givetvis yatzi. Jag förlorade, gottar mig med tur i kärlek istället haha!
De sista timmarna på detta dygnet har jag spenderat ensam, så himla skönt!
Min kärlek är nämligen på bio...
------
Hur som helst, har jag varit uppe i tid dessa dagar och pluggat teori sedan kilat ill jobbet, kommit hem och sedan bara slappat. Därav dålig uppdatering.
Får bli skärpning på det fronten!
CIAO LINNÉA


monday monday

Upp tidigt imorse, hade körlektion klockan 8!
Puuh. det kändes att det var längesen som jag körde med dem på rattman.
Det gick sådär... dålig planering och jag stressar för mycket när jag kör. Så går det med dålig simultanförmånga. Man kan minsann inte ligga på topp alla dagar inte! Bokade även om tid för teori och uppkörning, eftersom den tidigare krockade med halkbanan osv.
Känns super att man återigen kan gå upp i tid utan att det är för jobbigt.
Det är en sådan typisk vane-sak!
NU förbereder jag mig inför jobb 13-18 på TRETTON och Salem al fakir spottar ut ljuva toner i bakgrunden :) då kan man inte annat än att få en härlig känsla i kroppen, trots att det regnar idag :/ tråååk. SOL SOL, kom tillbaka!
HA EN FIN DAG!
KRAM LINNÉA

En liten titt...



Har just avnjutit en riktigt god middag bestående av laxfilé, kokt potatis och en chilisås med gräslök!
Sebs hoppade in duschen och jag ska plugga lite teori.
Vad som ytterligare väntas av denna kväll vet jag inte, mer än att jag bör vara pigg imorgon bitti då jag ska övningsköra, sedan ska jag jobba på TRETTON!
Vet ni, jag sov över 12 h inatt, helt galet!! Kan inte minnas när jag gjorde det sist.
KRAM LINNÉA


11 månader


I  L O V E  Y O U !


zigges garage

Måste bara bringa lite lovord till det nya haket "ZIGGES" som hade premiär i torsdags. Ett sjukt härligt ställe där man mer än gärna befinner sig en solig eftermiddag. Igår var vi där igen, ett gäng och hade det underbart.
De har även en god tapasmeny och minst lika goda drinkar.
Hur som helst, har Du inte besökt stället så gör det!


(Jag & Anna på premiären i torsdags)
SES DÄR I SOMMAR ;)
CIAO LINNÉA


6 juni 2010

Sorry för dålig uppdatering. Har haft saker för mig hela tiden, förutom jobb har jag njutit av det underbara vädret som varit :)
Idag är det söndag och även Sveriges nationaldag! Jag tycker att det är fånigt att svenskarna nu börjat fira den, visst kan man festa till det med någon typisk svensk måltid och ha det mysigt eftersom det numera är en röd dag, men att måla sig i gult och blått är något överdrivet. Nationaldagen kommer aldrig bli särskilt viktig för svensken eftersom vi, tråkigt nog inte är tillräckligt stolta över vårt land. Har har nog hittills inte hört någon annan än mig själv som tycker att vår nationalsång är bra. Antingen är den "för tråkig, för kort eller bara dålig."
Nej, själv ska jag inte fira någon nationaldag, utan vi ska äta supergod mat för att det är min och Sebs månadsdag och för att vi tycker om varandra :)
CIAO LINNÉA

grillning

Efter jobbet igår hämtades jag upp av Charleen och Amanda. Vi åkte till östra stranden där Amandas klass hade samlas för att grilla :) det var härligt att sitta i soffan och även att spela lite "bollen-i-burken".
Idag har jag lärt mig massor på TRETTON, olika jeansmodeller och vi fick även hem lite leveranser så Micke visade hur det gick till. Det är så roligt, ÄR SÅ GLAD :)
Sebs hade lagad mat till mig, Anna och Johan. GOTT GOTT!! och nu ska vi vidare till "Zigges" som har premiär! Kanske blir det ett glas eller två.

SO LONG!
CIAO LINNÉA


tretton



(snygg tisha som jag fick av Sebs.
SODA 399:-)


 1 juni 2010, milde tid tänk att det redan är juni!! Gick en kort promenad imorse, drack kaffe hos charleen och nu har jag kört en freshup. Om en halvtimma ska jag befinna mig på tretton :) min första dag där och det är lite pirr i magen!
Igår beställde jag tyget till min marrimekkotavla som ska hänga här i vardagsrummet, längtar tills den kommer! Det kommer bli skitsnyggt (hoppas jag). Dessutom letar jag efter en koskinnsmatta!!! Så om det är någon som vet var jag kan hitta en så skrik till!
Nej nu får jag rusa!
CIAO LINNÉA


yesterday

jag kände mig tom.
tom på ord.
tom på inspiration.
tom.

nada. none. nothing.