friday it is


Här sitter jag och gör precis allt förutom det jag ska. Bloggar, leker framför photobooth, pillar med mobilen, tittar ut genom fönstret, suckar över snön, dricker överdrivet långsamt ur min vattenflaska - ja, allt förutom att plugga. Fredag är det också. Och helgen startade med rätt trista besked så jag kan knappast påstå att jag är fullt tillfreds just nu men jag har (till min fördel) en mängd goa peeps omkring mig som hjälper mig både med det ena och det andra. Helgen bjuder på jobb, plugg, träning, socialisering och snö...
KÄNNS ÄNDÅ FÖRBANNAT GOTT ATT VARA TILLBAKA I SVERIGE!!

Nu ska jag ta tag i studierna. 
TREVLIG HELG!


UPDATE:
Nya besked som gjorde min helg!
Ibland händer det, ibland vänder det! :D
 

Den här texten kan jag läsa tusen gånger om. Jag fullkomligt älskar den!
The balcony

Det är en tuff period just nu med mängder av sluttentor (finals). Helgen har jag i stort sett enbart ägnat åt studier och träning! Har nog aldrig pluggat såhär intensivt förut, just nu tentar jag av fyra kurser under 2 veckor.  Eller ja, i fredags fick jag och Malin reda på att vi båda hade klarat marketing, då kunde vi åtminstone lägga en kurs åt sidan. Helt lyriska sadlade vi om från mjukiskläder till fridayfresh och begav oss till stan. Vi körde på tapas och vin på samma ställe som vi hängde på här i Zaragoza när vi just hade flyttat hit.
En bättre kväll med en bättre donna!
 

d e c e m b e r

 December var (trots hemlängtan) en riktigt bra månad och jag hittade på en massa roliga saker. :) Bjuder på ett bildregn nedan....

Riktigt bra start, då den här donnan på kom besök över en långhelg...

Vi var ett gäng tjejer som körde på middag hemma hos Malin. ALLA var riktigt taggade på utgång och jag skulle äntligen få dansa salsa igen nu när första tentaperioden var över. Så blev det inte riktigt... Istället dansade vi på stolar, löste världsproblem och jag kan nog lova - att några i sällskapet aldrig mer kommer att dricka wishey & cointreau! :D
Jag gick nuts när det kom till att köpa julklappar...Fixade barret, gjorde jag också!

Tapaskväll med mina compañeros här i Spanien :) Javio & Alberto.

Och så blev det en pubrunda när Javios flickvän var på besök.

Jag tog Malin till restaurang med supergod pasta och vi beställde in Cava Sangria.

Vilket var en riktig fail!!
"REALLY??! Why did we order a whole pot of this?" HAHA!


Men som sagt... pastan är fantastisk! :)

Dagen innan hemfärd åkte vi till Felicia i Barcelona och kvällen till ära lagade vi moules mariniere.

...VIPS, så var man hemma!!! Och jag träffade en av mina favorittjejer över en lunch och mänger av kramar :)

 Antar att jag hade tagit med mig lite nya spanska skills, nu var jag helt plötslig (om ni frågar mig, haha) grym på att fickparkera. ;)

Täffade ytterligare två favoriter under en liten dagsspa!

Freshup och sedan mötte jag ännu en gång upp tjejerna, nu för lite sushi och vin.
Mängder av vin... och dans också för den delen.


Någon dag senare befann jag mig hemma hos Charleen och tog till med ännu fler spanska skills genom att laga en god "patata de tortilla". Amanda assisterade i köket! 

Riktigt skön tomte! Vad gör man inte för de små rackarna. :D

Och så var det julafton. Här är jag tillsammans med en av mina älsklingskillar, Micki! Jag hade en jättefin och mysig julafton bland nära och kära. Vågar dock inte påstå att den var fullt så lugn som jag först hade anat, det är nästintill omöjligt med en massa syskonbarn, där den ena vill ha mer uppmärksamhet än den andra. :) UNDERBART!

Här är nummer två av mina favoritkillar, Oliver... aka. HULIGANEN! :D

Strax efter jul åkte jag upp till min andra storasyster Sanna. Där väntade långa filmkvällar, ett besök på gekås och mängder av mys med den här lilla godingen. Lilla Vanessa!

På nyårsafton överträffade jag mig själv och bakade en cheesecake till en mysig nyårslunch hemma hos mor.

Som jag älskar över allt annat på denna jord! Tack för allt du gjorde för mig när jag var hemma (Som att tvätta, stryka, vika mina kläder, plocka efter mig, laga god persisk mat, påminna mig om allt jag ständigt glömmer bort, lyssna på mig, vägleda mig, skratta med mig, skratta åt mig, pussa mig, krama mig och älska mig.)
DU ÄR BÄST!

Firade nyår med dessa skönheter!

Fick den här bilden av Malin i början på det nya året.
VÄLKOMNADE JANUARI & 2014 GENOM ATT DÖ AV SKRATT!!!
(Skrattar lika mycket idag!) HAHA!