måndag

Det finns inget bättre än att vakna upp bredvid en som man tycker om!
Jag kan länge ligga och stirra på Sebs innan vi ska upp (och så tycker jag att det är konstigt att han blir vettskrämd när jag "schhar" honom när han snarkar.)
Men bäst av allt är när man legat och stirrat ett tag och sedan vet att man kan ligga kvar i sängen när han ska till jobbet och ger en hejdåpuss.
Så var det idag! Sen ringde Charleen och fick liv i mig, då var det dags att bege sig till henne, där satt vi och hade det trevligt och sedan åkte vi och handlade. Kom hem till Sebs vid 17, lagade middag och pluggade.
Nu är jag helt slut och ska snart avsluta denna dag på bästa möjliga sätt -
genom att ge Sebs en godnattpuss!
KRAM LINNÉA

Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄR UTE:
"You want to feel how it feels?!"


dålig uppdatering

...beror på upptagna dagar!

Jag har shoppat lite men det får komma upp i helgen om jag har tid.
Igår fixade jag mina ngalar och var på mysig middag hos Anna.
nu väntar - PLUGG PLUGG PLUGG OCH SEDAN JOBBET!
Ciao och trevlig helg!
LINNÉA

det snurrar i mitt huvud!

...OCH MAGE!
Det var längesen jag kände mig så kluven som nu.
BLÄÄÄÄ!!!

sommarbilder

Maal, Sara. felicia & Jag på mitt kalas!

Samma kväll, på tylösand!

Allas vår Nils Allan!

Jag & Sus-bus

Lena PH

min heta sara den rara

Vi på PH

LÄS DETTA!

Igår var jag ute och plockade svamp med pappa och Micki. På tal om detta så var jag inne på Menzurs blogg och läste om hans skogsvisit. LÄS NEDAN!






taget ur: http://mensur.blogg.se
De senaste dagarna har jag tjatat om att jag ska ut i skogen och plocka blåbär samt kantareller. Jag har haft den perfekta lilla bilden i mitt huvud där jag strosar omkring bland älg och björn. Och till slut så hittar jag ett guldställe. En hel äng med blåbär och kantareller. Tänk vad glad min mamma skulle bli om jag kom hem med flera liter skogsguld. Men den här perfekta dagen kom aldrig..... tills idag. Jag var uppe med tuppen och hade redan bestämt igår med Besim att vi skulle bege oss ut till skärshult och gå runt hela skiten för att leta. Vi började med att gå till Simon eftersom han nappade på idéen också. (och för att han hade bil klart).. Parkerade på skärshult och började gå längs stigen.

Men nu till en annan sak mitt i allt.. Jag är alban, Besim är monteneger och Simon är finsk.. Det sägs att blattar inte kan det där med skogsbär och svamp. Men jag har insett att det är lite av terapi att plocka blåbär och vandra runt i skogen (under dagtid klart, annars skiter jag på mig). Och för att motbevisa att blattar visst kan hela den där svenska hobbyn med att gå ut på söndagar och plocka svamp (om än väldigt ovanligt att en blatte ens skulle få för sig att göra det) så skulle vi alla gå mot strömmen.

Tillbaka till huvudämnet: kantareller och blåbär. Vi gick längre och längre in i skogen. Hittade massa blåbärsbuskar men inga blåbär. Antagligen så var det redan utplockat men vi gav absolut inte upp. Ju längre in vi kom desto mer svamp började vi se. Flugsvamp och massa andra konstiga arter dessvärre, men ändå. Snart så började vi tappa koll på hur långt vi egentligen hade gått in i skogen men vi fortsatte lååååångt in ändå. Upp för en kulle och ner för en kulle.. Besim börjar få lite kalla fötter... "Mensur, ska vi inte lägga ner detta nu? det ser väldigt mörkt ut i himlen?"... -"Nej för fan, vi hittar svamp snart, det kommer inte börja regna". Till slut hittar jag något som liknar kantareller så jag lägger ner dem i påsen för att senare ta med dem till jobbet och fråga efter Ankis expertis.. Det börjar dugga lite grann, och sedan duggar det lite till..... och heeelt plötsligt... så kommer det... som om moder jord blev vansinnig för att 3 blattar gick i hennes skog så bara pissade hon ner på oss.. Och det öste och det öste, och det öste lite till för att ösa ännu mer. Vi börjar springa eftersom vi nu inser att: "shiiiit, tänk om blixten träffar oss".. vi sprang ännu fortare men inte tillräckligt. Så jag skriker "SEERBERNA KOMMER, SPRING". Det satte nog fart på oss alla. Hahaha! Sedan inser jag att vi inte gick så jävla långt in i skogen. Då har vi gått runt i en cirkel hela jääääääävla tiden och blivit fascinerade för samma träd och mossa hela tiden...

Slutsats: Nej Mensur, det finns inte en enda jävla blatte i hela sverige som fattar grejjen med att plocka svamp. Det har aldrig hänt förut, det händer inte nu och det kommer aldrig heller att hända! Det kommer sluta upp med att man ser ut som en dränkt katt och aldrig mer titta åt varken blåbär eller kantareller.

Nu fasar jag bara för vad Anki ska säga om de svamparna jag plockat! Något i stil med: " HAHAHA, vadfan är det? vet du inte hur en kantarell ser ut? Har ni inga svampar i kosovo eller vad fan det nu heter eller?"  Nej, vi har kanske inte det.

Lördag

När jag blev människa igen begav jag mig till min syster för att tillbringa en kväll tillsammans med hennes, mamma och Afsi bland räkor och vin.
Vi hade så trevligt och jättemysigt men Sanna saknades!

Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄR UTE:
"Det är bara döda fiskar som flyter med strömmen!"

...och Jag är inte en av dem! Är Du?!

S/L

Fina berlocker till mitt Thomas Sabo-armband från min Sebs häromdagen!

Jag älskar dem. T A C K !

Sushi och choklad

Igår lunchade jag och Charleen, blev som vanligt sushi :) och sedan åt vi choklad från Lindt (SJUKT GOTT) tillsammans med lite kaffe. Jag hade lite myspys med min Jennie-Pennie innan jag kilade hemåt.
På kvällen kom Sus, Gustav, Fline och Nils - här satt vi och löste världsproblem. Ingen blev något klokare, så vi begav oss till stan, Musses för första gången på 2 år | ett varmt välkomnande som vi alla borde ha avstått ifrån!

MEN KUL VAR DET!

Jag, hemma hos Leen!

Söta söta Jennifer

Nu ska jag fixa mig och sedan kila iväg till Charleen igen, sover där inatt.
Hörs kanske imorgon, KRAM LINNÉA


fredag

Den här veckan har bara sprungit iväg!
Jag gick upp imorse och skrev min studieplanering, jag blir lite galen när jag ser mitt schema i kalendern men det ska förmodligen gå galant.
Om en timma ska jag på ett möte med min Sv-handledare och sedan kanske en runda på stan. Inte för att det jag kan köpa något nytt, det ser jävligt tomt ut i plånboken just nu!
Ikväll tror jag att det blir fest, i vilket fall ska jag umgås med mina fina vänner.
TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

yesterday

Igår kväll var jag på kalas hos Sebs mor, såhär såg jag ut:

- Skjorta från RL
- Kjol från Zara
- Väska från H&M

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

kvällsnotis

I D A G  H A R  J A G  M Å T T  S Å  H I M L A  B R A !

the First moonwalk

Det här kan man se tusen gånger om, njut!

MJ tribute


MJ tribute


torsdag

Imorse såg jag och Maal det absoult sista avsnittet av sex and the city.
Sjukt att ingen av oss sett det tidigare...
Detta resulterade givetvis i många tårar, men bara lyckliga tårar.
Nu ligger jag i sängen och skriver, skall strax ta tag i mitt liv.
Ikväll ska vi äta middag med Sebs familj. mys.
By the way, jag har världens goaste kille!
CIAO LINNÉA

This is me, today!




tisdag

Idag ska jag på min först introduktion på Komvux, det är sjukt att det redan är dags och att sommaren smitit förbi så fort...
Nils och Oscar kom förbi under deras lunch och jag bjöd på färsk makrill, koktpotatis och en sallad (som Nils inte gillade för att den innehöll ägg).
Jag håller jag på att vänja mig vid att tycka om hela ägget, det enda som jag i stort sätt INTE tyckt om sedan jag var liten är äggula - lite barsnligt tycker jag, så nu ska jag allt lära mig.
Sedan städade jag och nu ligger jag, lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli 5! Ikväll ska jag hem till Sebs och mysa.

CIAO LINNÉA

Assal|shadi

"Sisters is probably the most competitive relationship within the family,
but once the sisters are grown, it becomes the strongest relationship."


Även om jag inte säger det var dag, även om jag inte visar det var dag så vet Du att det inte finns någon för mig som Du.
För mig är Du helt underbar och jag skulle inte byta bort Dig för allt i världen.
Det är möjligt att jag är dålig på att förstå vad Du känner och likaså tänker, men Du ska veta att det aldrig är min mening att göra dig ledsen.
GLÖM ALDRIG HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG!
KEAM LINNÉA

En söt Maal på mitt golv när vi ska kolla film!


And it hurts with every heartbeat

ROBYN VAR HELT SJUKT BRA LIVE, KOLLA DEN HÄR:

min underbara helg!

I torsdags åkte jag och Sebban direkt ut tills hans familj i Billdal, vi lagade kycklingtacos och hade det jättemysigt hela kvällen.
Hela vår tanke den här helgen var att INTE STRESSA, vi kände oss båda slitna så därför var det ultimat att även följa den tanken, därför gick vi upp när vi kände för det på fredagen, jag solade lite på deras terass och sen begav vi oss in till stan - Way Out West.
Vi såg Band of horses, Robyn, Anthony and the Johnsons. U N D E R B A R T !
Egentligen skulle vi ju gått på festivalen även på lördagen men ingen av oss kände riktigt för det så vi åkte och hälsade på Sebbans syster som just fått en liten pojk och sedan gick vi en runda på stan. På kvällen hade vi supertrevligt, vi satt och åt havskräftor och räkor och pratade i timmar...
Upp i tid på söndag och iväg på Sebbans lillasysters fotbollscup, avslutade sedan vår trip med en 3-rätters visit hos farmor. Oj, vilken fin helg jag har haft!

Entré

I väntan på Robyn

Sebs & jag

mysig "kräftskiva"

KRAM LINNÉA

I'm back home!

 

w o w



JAG OCH SEBBAN STICKER TILL GÖTEBORG: TORSDAG - SÖNDAG!
VI SES I VIMLET!  CIAO LINNÉA

min kväll

...bland doftljus och bubbeldricka!
När jag kom hem efter jobbet 22.00 satt min Amalia utanför och väntande.
Jag välkomnades med en varm outtalad kram.
Vi har pratat och haft det så himla mysigt hela kvällen.
Oj, vilken vän. Hon är en fantastisk vän, Amalia!
J A G  Ä L S K A R  D I G !

KRAM LINNÉA

irritationsobjekt

Skånska byggarbetarmän som slänger material utanför mitt fönster och visslar till "fiskarna i havet, fåglarna på taket..." kvart över 7 på morgonen,
är det B Ä S T A jag vet!

Today

Idag har jag äntligen träffat min kära mor. Har saknat henne massor nu när vi inte träffats på en vecka... Det finns nog ingen som mamma, hon är fantastisk!
Nu sitter jag barnvakt med lille Micki här alldeles intill mig. Vi har hyrt Indiana Jones och han är helt fascinerad. Det är ganska mysigt ändå =)


CIAO LINNÉA


lördag

Jobbade till 21 och begav med sedan till uteserveringen, såhär såg jag ut:


fredag

I fredags hade jag en sån där typiskt "super-bra-dag", vaknade upp bredvid sebban och sedan begav vi oss till Anna för att luncha med henne. Vi blev sedan sugna  på efterrätt och begav oss vi vidare till Möllegård för att äta italiensk glass i solen. Jobbade 17-22 och ägnade sedan kvällen tillsammans med Maal, Anna och en kortlek.

jag och anna med glass i munnen

sebban i solen =)
/ LINNÉA

hurry hurry

...hemma efter jobbet, SNABB-dusch, spray och spackel.
NU bär det av mot F I E S T A !
SES DÄR! LINNÉA



O N E


onsdag

puuh. idag har jag jobbat mellan 14-21.30...
När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och ordnade jag lite kladdkaka till mig och Sebban. Nu ligger vi båda här i min säng som två datanördar.
Han håller på med sin musik och jag med, ja...bloggen, bilder, och annat som är "viktigt". Imorgon ska vi luncha med hans dad som kommer ner från götet, sedan ska jag till jobbet (13-22) och sist blir det såklart Fiestavslutning.
Nu känns det sannerligen som om sommaren börjar gå mot sitt slut
(trots den kommande värmen) B I T T E R L J U V T !

(Här är vår kaka. Lite smygreklam på köpet)
KRAM LINNÉA

nytt i garderoben




my monday

Vid lunch bad Charleen mig att komma över och hänga där hela dagen, så det gjorde jag. Satt även barnvakt mellan 19-22 (oh HERRE vilken yrkesskada!) eftersom hon skulle ner till Malmö och hämta Patrik.
Jag och Amanda låg och kollade på Coyote Ugly och gosade. Hon börjar bli så stor och det är både skrämmande och spännande, hon är så fin, min egna lilla Mango!
Nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på Stevie Wonders ljuva stämma medan en del av mina tjejer är på sista måndagsklubben. Är inte särskilt avis, ligger hellre här, väntar och läser tills jag somnar, så godnatt gott folk!


KRAM LINNÉA

garnier nutrisse cappuccino guldbrun


Saturdaymessage

DET HÄR VILL JAG SÄGA TILL ALLA DÄR UTE:
"In good times and bad times,
 I'll be on your side forever more. That's whats friends are for!"