den där staden!

Tänk om man hade haft tid och möjlighet att besöka New York den här våren, precis som för två år sedan... Tänk att kunna shoppa i mängder, sitta på härliga restauranger, se och uppleva staden ännu en gång. Känna Plusen!!
Vill så gärna åka dit med Sebs. Jag vet att han hade älskat det...
Nu är det i och för sig bara 4 dagar tills vi åker iväg och kommer bort från Halmstad ett litet tag. Det ska bli så sjukt gott...
New York får helt enkelt vänta tills det passar bättre i kalendern.
...Och den som väntar på nåt gott ;)
SÖTA DRÖMMAR!
KRAM LINNÉA

"WE KISSED ON THE LIPS!"

Personligen tycker jag det är rätt gulligt!
Tänk om man hade haft en sådan här video från att man var liten, haha!

saint tropez


Funderar på att klicka hem den här. Vad tycker ni?!
Saint Tropez - Nelly.com - 649 :-


monday morning


Jag har sovit så sjukt gott inatt att ni anar inte. Känner mig riktigt utvilad men som alltid på måndagar är jag ändå rätt seg. Det blir bättre imorgon haha!
Nu är det bara 5 dagar tills vi åker till VÄRMEN!! Alanya ska nämligen bjuda på 25-30 grader och sol den veckan vi är där och jag längtar verkligen... Inga sura miner nu, Sverige ska också leverera! ;) Men det är alltid gott att komma iväg.
I övrigt blir det MÄNGDER med jobb i veckan för att kompensera ledigheten :)
CIAO LINNÉA


"tänk om jag hade en liten liten apa!"


Barnvaktshelg!! I fredags passade jag Neo&Filip och igår eftermiddag var det dags att passa lille Noah tills idag. Vi har haft det supermysigt och busat i mängder :) När vi åt middag på "Trottobar" var han så duktig och lugn. Ett riktigt charmtroll...

stans bästa ceasar!

... Hittar ni utan tvekan på "Bar Mezzo".
BÄSTA BÄSTA!!

Söndag

Tänk om man hade kunnat ligga ute i solen hela dagen idag, det hade varit riktigt gott. Är så himla trött på blåsväder och moln att ni anar inte. Nu har vi i alla fall bokat resan på lördag. ÄNTLIGEN! Ska bli underbart att åka till värmen och på kvällen kommer Johannes&Johanna.
Idag har jag firat min kära mor med en fika på regnbågen och mänger av trisslotter och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt med Sebastian.
CIAO LINNÉA

i k v ä l l


Finally. Ikväll blir det bio med den bäste... ;)


liljekonvaljer


Titta vad min chef hade ställt på mitt och Sofias skrivbord imorse.
Kan man annat än att bli glad?! :)
I synnerhet när det är sånt blåsväder utomhus och solen verka stejka för tillfället.
Som vanligt är det mycket jobb men igår kväll var Johanna&johannes hos oss en stund och vi planerade vår lilla semester. Sjukt, jag & Sebs åker om 8 dagar. LÄNGTAR!!
CIAO LINNÉA


nelly.se

Klickade just hem tre söta klänningar...
Om de är lika fina i verkligheten som på bild återstår att se, hoppas!
S P Ä N N A N D E !

le naturel

På återseende.
GODNATT GODINGAR!

roses

Efter att har storstädat hemma hos pappa och varit på Gekås en runda med mamma & charleen idag, har jag nu placerat mig bra i soffan! Sebs är på personalfest så det blir bara jag och mina underbara rosor ikväll :)
Vilket inte är så illa, ibland är det så skönt att bara koppla av.
Imorgon är det dags för jobb igen så jag ska försöka bädda ner mig i rimlig tid...
KRAM LINNÉA

f r i d a y

I fredags var det vår tur att bjuda hem Filip&Maria på middag. Dagen i sig var minst sagt kaotisk och jag stressade hem med matkassar på cykeln (något frustrerad haha) efter jobbet för att sätta igång...
Filip & Maria dök upp runt halv 9 med fina liljor som fortfarande doftar underbart, tur att jag än så länge inte reagerat så starkt på all pollen.
Vi hade det supertrevligt och varvade kvällen med mat, vin, skratt, buzz och dans. Ja, tills jag fick för mig att "vila huvudet" vill säga... herregud haha!
Längtar redan tills nästa gång vi ses!

Haha snacka om att fördärva romantiken!!
CIAO LINNÉA

todays look!


Jacka, Mango.
Tröja & Väska, H&M.
Chinos, Zara.
Skor, Converse.


onsdag


Sjukt att det redan är onsdag! Igår var en lång dag, åt middag på jobbet och sedan drog jag iväg ett mess till Sebs och frågade om han ville ha dejtkväll haha.
Det roliga med dejter är att man alltid köper extra mycket av allt för att vara säker på att det finns lite att välja bland ifall dejten skulle vara kräsen :D
Så lustigt ändå! Så jag köpte med mig överdrivet mycket godis och hemma möttes jag av levande ljus och filmmys. Vi såg "The Blind Side" som var galet bra! Sandra Bullock var riktigt bra och övertygande! SE DEN!!!
Nu ska jag fortsätta här innan det är dags för lunch!
CIAO LINNÉA


riktigt bra!


En lördag...

Efter en runda på stan blev det ett glas rosé och stekt flundra till lunch på Gastons.

Trevligt Trevligt...


Sedan hämtade vi upp lille Noah som vi skulle vara barnvakt åt över natten och det var såklart full rulle från scratch.

Så vi bestämde oss för att mysa lite framför pippi långstrump i soffan och äta lördagsgodis.

Och gosa!! Haha eller jag tyckte i alla fall det var gosigt haha :)
Inom kort var han igång igen och skulle ta på sig morbrors skor. "Seee Sebbeee!"

Efter mycket bus somnade lillen i min famn ute i soffan och jag däckade själv framför melodifestivalen innan vinnaren hade korats...
CIAO LINNÉA

klick klick!


En runda!


Jag gjorde mig av med ALL min överskottsengergi igår och drog iväg på en lång joggingrunda. Ni ser själva hur vacker naturen var och jag hade gärna gjort detsamma idag -- om det inte hade varit för min träningsvärk, vill säga! :P


måndag


Måndagmorgon och jag är lika trögstartad som vanligt. Sitter här med mitt kaffe och drömmer mig tillbaka till min härliga säng. Har just satt igång P3 och börjat gå igenom helgens mail, det är helt sjukt vad fort helgen går...
Min helg har varit lugn och behaglig. Vi passade Noah i lördags och det var full rulle och igår tog vi det mest lugnt, tvättade 6 tvättar (!!!) och städade.
Nej, dags att göra nytta!
CIAO LINNÉA


du är mitt allt!


mirakelskydd


Måste berätta om en sak som hände igår!
Var morgon när jag cyklar till jobbet lyssnar jag på musik genom min iphone.
"The way you make me feel" öste på fint i örnonen när det plötsligt blev tyst!
I all hast vänder jag mig om och ser hur min telefon drar iväg ca. 10 meter i ganska hög fart på en grusväg. Jag skriker "FAAAAAN!" och hinner tänka "jag pallar inte med massa jävla pappersarbete till försäkringsbolaget!" samtidigt som jag går tillbaka. Jag tar upp min telefon och inser att den är hel! INTE EN ENDA REPA -- tack vara detta lilla skydd som man enbart har på sidan av telefonen, den hade studsat och skyddet hjälpte verkligen!
KÖP KÖP KÖP!!


UPPDATERING: FINNS PÅ MacHuset i Halmstad eller
APPLESTORE.se 299:-

todays look

Usel kvalitét, jag vet men jag var lite sent ute innan jobb imorse.
Very Basic!

my weekend

Min helg har varit alldeles underbar.
Tänkte beskriva den med mänger av bilder... Here we go!
Efter 9 timmar på kontoret hoppade jag äntligen på cykeln och rullade iväg till min syster. Medan barnen lekte dukade vi fram en lyxig plockmiddag för två. Vi åt och pratade i mängder och verkligen njöt av att det äntligen var helg... Tack för en fin kväll tillsammans!
Lördag. Jobbade på brännan på syrrans veranda och när det drog lagom mycket i kinderna mötte jag upp finaste Sara utanför Premium. Hon köpte ett par snygga Acne jeans och ja, jag fungerade mest som moraliskt stöd.
På kvällen skulle vi ha överraskningsfest för Nils -- mellanlandade hemma hos Sara.

Ett glas rosé var givet :) sedan mötte vi upp...

Linus, som som vanligt var på strålande humör!

Väl hemma hos Nils hade Oscar gjort det superfint.

Här låtsas Nils vara cool-lugn men han blev rätt överraskad när vi hoppade fram och vrålade "hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!" Ungefär lika överraskad som Jocke ser ut att vara på den här bilden haha!

Kändes bra att skumpan var i tryggt förvar ;)

Det varade dock inte så länge! haha :)

Nils lillebror, Gustav verkade vartfall förnöjd!

Och jag och Simon var rätt nöjda vi också.
Strax efter 1 traskade jag och Sara in mot staden och hamnade på Mårten. Vi dansade tills jag "stukade" foten (märk hypokondiker) och Nils bar mig halva vägen hem. HAHA!

Söndag. Vaknade upp och möttes av strålande väder, låg och slappade ett tag i soffan innan jag kilade hem till Charleen för att...

GRILLA!!! GILLA!!! Alla ville vi leka grillmästare...

Men i slutändan var det Sebbe som var vassast - eller var han bara mindre lat än oss andra?! Vi tar det första alternativet så blir han nöjd ;)

Tre favoriter...
TACK ALLA FINA SOM FÖRGYLLT MIN HELG!


todays look!


Kort Trench, H&M
Svarta Byxor, H&M
Svart väska, Mango
Boots, Bianco
(Ursäkta Sebs röra i bakgrunden! Så är det att leva samboliv haha!)


fredag!


Det var en trött Linnéa som hoppade på cykeln påväg till jobbet imorse -- Men nu är frukosten uppäten och första kaffekoppen håller på att tömmas. Det börjar alltså ta sig! Är på sjukt bra humör,om något stressad men det tillhör ju såhär strax innan helg! Helgen bjuder på en och annan festlighet :) HÖRS!
KRAM LINNÉA


aj!!

Jag ger upp! Nu går jag och lägger mig, har så SJUKT ONT I MIN MJÖLKTAND som fortfarande sitter kvar (haha) att jag inte vet vad jag ska göra längre. Blir tokig av att sitta uppe, tänker bara på smärtan i tanden. Och Sebs som är galet allergisk idag sitter bara och nyser hela tiden. Har tillbringat över 10 timmar på kontoret idag också så nu tackar jag för mig.
Men tänk så skönt att det äntligen är fredag imorgon...

så jävla bra!

För nån vecka sedan var jag och Sebs inne på Bianco, kollade skor och pratade med världens trevligaste personalchef. De hade en tävling för herrarna och vi tvingade Sebs att delta. När han skulle lämna in sina svar lägger jag kommentaren "Det där är ju helt fel!" men han skakade på huvdet och sa att han inte ville ändra någonting.

Igår fick han ett mail där det stod att han hade vunnit hela tävlingen!
Ett presentkort på 500 kr på Bianco!
Min älskling var så snäll och gav bort hela sin vinst till mig. Det är kärlek det! :)


Pusta ut!


Gårdagen bjöd på blandade känslor, mötet med chefen gick bra och jag fick strålande besked som jag länge levde på under dagen. Blev snygg i håret efter ett besök hos Ida på AnnenEtage och hittade födelsedagspresent till lilla Michelle som fyller år idag :) GRATTIS SÖTNOS!
Kvällen tillbringade jag & Sebs hemma hos Johanna & Johannes på tisdagsmiddag (längsen nu...) och det var trevligt. Under natten var det dock inte de behagliga känslorna som dominerade! Men det är tur jag har Sebastian! ♥
Nu ska jag jobba på! HA EN FIN DAG!
KRAM LINNÉA


Gissa vad jag ska göra idag?!


härliga helg!


Imorse gick jag upp tidigt och åt frukost med Sebs käre far och sedan skjutsade han mig till tåget mot Halmstad.
Efter en underbar helg i Göteborg var det åter dags att välkomna veckan och därmed också jobb. Har haft sjukt mycket att göra på kontoret idag men det har mest varit kul. Timmarna springer förbi och rätt som det är, är det dags att cykla hem för dagen. Efter en runda hemma hos pappa kom Sara hit på lite mat och måndagsmys!
Nu ska jag ta en dusch och sedan kommer jag förmodligen däcka på två röda.
GODNATT LINNÉA

"just då! i fredags..."


Vi var ett litet gäng som möttes upp för ett glas (eller flera) hemma hos Sara.
Hennes kyl uppskattades av alla, liite sylt, liiite frukost och mycket vin ;)

Sedan begav vi oss ut denna härliga kväll. Ett bord på Lilla H väntade...
De genom tidernas största tidsoptimister hamnade längst bak som vanligt...

Ett styckte Chevrésallad. Ett stycke duktig kock! Kvällen bestod av god mat tillsamman med gott häng, champange, drinkar och mänger av dans på Gastons.
TACK FÖR EN SJUKT BRA AFTON!
CIAO LINNÉA