workin' it!

Så kom helgen. och regnet...
Helt okey tycker jag, det jar varit så kvavt i luften så ordentligt med regn kan göra nytta. Lite olyckligt att det kom under marinfestivalen när så många är nere vid hamnen och bland annat kollar på båtar och firar till det :)
Min helg består dock inte av så mycket firande utan mest jobb, därför kommer det förmodligen bli dålig uppdatering. TRETTON & MOON står på listan!
Fredag: 13-18.30, 22-03
Lördag: 10-16, 23-03
Söndag: LEDIG
TREVLIG HELG!
KRAM LINNÉA

todays update.


(tre systrar)

Idag har det varit en bra dag! Började dagen (i vanlig ordning) med att övningsköra och sedan kilade jag inom DinSko och köpte mina efterlängtade boots. Blev såååå himla glad när jag haffade åt mig enda paret i stl. 37 som kommit in. TACK till Frida som la undan dem åt mig ifall att :) När dojjorna var på kilade jag iväg till jobbet där vi hade att göra hela dagen :)
Jag kilade med detsamma till min syster när man jag hade slutat och här ska jag tillbringa natten. Vi ska strax spela lite yatzy. Himla skoj haha!
Btw. Inception var RIKTIGT bra! Check it out ;)
CIAO LINNÉA

Grattis min amalia!


Min underbara, älskade vän. Idag är det Din dag och jag önskar jag kunde vara hos Dig men Du befinner dig i Oslo och jag här i Halmstad.
I vilket fall ska du veta att du finns i mina tankar och alltid i mitt hjärta!
TACK för att du förstår mig men också är den som kan sätta mig på plats.
TACK för att du alltid ger mig så mycket kärlek men även ibland hård ord.
TACK för att just Du är min vän, för mig är du alldeles fantatsisk!
JAG ÄLSKAR DIG, alltid!
MÅNGA KRAMAR PÅ DIN FÖDELSEDAG!

 


bio bio bio


Om 45 minuter ska jag och Sebastian på bio!
Vi ska se "INCEPTION" och jag bara längtar... har hört att den är riktigt bra!
Det var längesen vi var på bio nu, Snabba Cash var det senast och den var kass.
SÅ IKVÄLL BLIR DET BIOPOPCORN, blev inget med det i helgen :)
CIAO LINNÉA


nya pärlor!




Jag tycker det är så sött med pärlor :)
idag köpte jag en kofta från H&M och ett grått linne från GinaTricot med pärlor. Kan tyckas vara lite mycket men jag kommer givetvis inte att använda plaggen tillsammans! Äntligen köpte jag en ny mascara och även 3 bacis t-shirtar i
 SVART, VITT och MILITÄRGRÖNT!
Sjukt bra med basics till jeans och prefekt att ha på jobbet!
CIAO LINNÉA


m i n i g o l f

Vi är just hemkomna efter 2 timmars härlig minigolf på PUNCH! Sebastian vann och själv kom man på delad tredje plats - riktigt bra för att vara jag haha!
Det är jättekul att ha hans familj här på besök och nu kör vi alla en "siesta" på var sitt håll för att sedan åka ut till WILD WEST för god middag.
Jag och Sebs åt där för första gången i början på året och har längtat sen dess så det ska bli riktigt gott :)
Idag hann jag även inom lite butiker också och visst tusan blev det lite kassar att ta med sig hem :) jag längtar sååå tills man ska ha på sig lite varmare kläder. Konstig som man är!
CIAO LINNÉA

time to bed!


Nej, nu är jag så trött att jag nästan ser i syne så nu går jag och lägger mig. Ser framemot av att vakna till av en godnattpuss från älskling efter att han kommit hem från jobbet inatt. nice stuff!
GODNATT GOTT FOLK!


...PSSSSSSTT!!??

GÅ IN OCH KIKA (och kanske lägg ett bud)
PÅ MINA SAKER PÅ TRADERA :)
http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=linnea035


sista veckan i juli!

Måndag. Ny vecka och även sista veckan i juli! herregud, så fort det går...
Om 45 minuter ska jag övningsköra med pappa, det börjar närma sig teori samt uppkörning med stormsteg och det är riktigt pirrigt. Därför måste jag uppdatera mig med massa teoriläsande framöver.
Ikväll är det tänkt att vi ska vara hos Sara innan måndagsklubben men jag jobbar till 6 och har inte tänkt gå ut så det kanske blir att jag stannar hemma, vilar upp mig efter helgens bravader och pluggar.
Annars känns det som om det kommer bli en bra vecka :) jobba som vanligt men imorgon är jag ledig och då kommer Sebastians familj från Göteborg och ska stanna över en natt. Det ska bli himla mysigt :)
NU; freshup. körning. jobb!
KRAM LINNÉA

yesterday PICS

BILDER FRÅN IGÅR:

Jag&Emelie i jossans nya bil påväg efter AB. Här var jag allt bra på det!

Sara&jag hemma hos Sus innan LEFFES!

Underbara vackra Sara :)

Det blev snabbt kyligt!
CIAO


söndag

Fy. jag mår som jag förtjänar...
Gårdagens festande har lämnat sina spår! Flera flaskor rosé på AfterBeachen och Sebs spelade så sjukt bra musik. Det var så otroligt skön stämning där och alla verkade taggade inför kvällen.
För min del blev det dock lite väl bra och jag somnade på soffan här hemma vid 6, vaknade en timma senare, mådde inte bättre men begav mig till Charleen som läxade upp mig och körde mig till Sus. På Leffes spårade det och jag åkte hem och sov! Nej, nu får det vara slut med alkoholmängder för ett bra tag. Pallar inte vara bakis heller.
Ikväll kommer Fline som ääänntligen är på hemmaplan och kanske även Sara :) det blir pizza, biopopcorn och film. En riktigt mysig söndagskväll, det kan vi alla behöva...
CIAO LINNÉA

in H&M we trust!


Det är tur man har AUTUMN SEASON 2010 by H&M att bläddra i medans magen skriker! Nej nu får det minsann sättas lite fart borta vid spisen!


yesterday

BILDER FRÅN IGÅR:

Sebastian satte på housemusik på hans Iphone och Noah satte telefonen vid sitt öra och somnade i den nedcabbade bilden :) SÅ OTROLIGT SÖT!

Jag&Vanessa! Sebastians busiga kusin som är på besök i Sverige från Miami!


torsdag

Vet ni hur underbart det är att komma hem till en nystädat och fresh lägenhet efter jobbet :) Sebastian har varit superfuktig och jag sitter nu i soffan och riktigt njuter. Ett glas rosé är upphällt och snart ska han laga middag. Ojoj vilken lyx!
Den här veckan har gått så himla fort och imorgon är det redan fredag. Vi är i stort sett upptagna hela helgen, jag känner på mig att det kommer bli sjukt skoj!
fredag: jobb. förkrök här hemma. 80tals fest på GASTONS
lördag:
jobb. BEST OF BOTH WORLD hela dagen!
söndag: slappedag? middag hos mamma&pappa!
Jaa, det blir nog riktigt bra!
KRAM LINNÉA


tradera!

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT UPP LITE SAKER SOM JAG SÄLJER PÅ TRADERA!
OCH MER KOMMER INOM KORT :) HÅLL KOLL!


http://www.tradera.com/VIT-KVAVAJ-fran-LOVE-MASCHINO-stl-36-38-Helt-oanvand--auktion_340297_115774808



l o v e

Jag & Älskling från Midsommar i år!

i'm alive!

Idag har jag njutit av min ledighet med Sebs familj i stugan :) Inte alltför generöst med sol och jag ville verkligen inte bada i poolen men jag hade det gott ändå.
Jag har haft "otur" med solen då jag varit ledig, antingen har det varit molnigt, regn eller åska - ingen höjdare när man älskar att pressa!
Hemskt det låter, men jag älskar känslan av en varm sol som riktigt värmer hela kroppen med dess strålar... det är riktigt gott!
På kvällen grillade vi hemma hos Sebastians mor och hade det riktigt mysigt!
Nu tänkte jag gå och lägga mig! Imorgon är jag tillbaka på TRETTON!
KOM FÖRBI VETTJA ;)
KRAM LINNÉA

saturday

Igår trodde jag att jag inte skulle komma iväg till Gastons eftersom ingen jag kände verkade vilja gå ut. Bloggarna "RebeccaFiona" spelade & Sebs var warm-up.
Vid 23.20 fick jag ett mess från Teresa "Pallra dig hit nu!" och svarade kanske och 40 minuter senare var jag på plats. DÅ hade dem just gått!!! hahaha, men Teresa kom tillbaka och vi stannade en timma innan jag sedan bädda ner mig och sov alldeles underbart :)
Eftersom jag kom sent till Gastons inatt fick jag ingen goddiebag men imorse såg jag att Sebastian hade tagit emd en hem. SÅ himla söt!! I bagen fanns massa godsaker, ELLE-tidning, BjörnBorg trosor, nattlinne och ett nagellack från depend :) HÄÄÄRLIGT!
Mycket att göra på jobbet idag och nu ligger jag hemma och slappar innan jag ska jobba på MOON ikväll.
Min älskling har jobbat så mycket i helgen och han är också helt slut!
Strax innan jag skulle till jobbet imorse ser jag hur vår fina fönsterväxt åkt i golvet, så det är dags att suga upp all jord på köksgolvet nu också :P craaaaazy. Tur att blomman inte tog skada i alla fall!
HA DET BRA!
KRAM LINNÉA

f i e s t a


(Lånad från; "Fiesta 2010 - Sommarens hetaste nattklubb" FACEBOOK)


ändrade planer!

Då var man hemma igen efter ett besök på Gekås, det var ännu större och ännu mer folk! Vi träffade min andra syster Sanna i vimlet och hon var så himla brun och fin efter semestern förra veckan.
Köpte bland annat en massa nödvändigheter till hemmet, prydnadskuddar och ett spel till Sebastian "Red dead Redemption Xbox 360" så nu är hen lycklig och sitter redan och spelar.
Jag har just duschat och ikväll blir det ingen visit till båsstad utan det blir lite fest hemma hos Nils Allan och sedan förmodligen Fiesta. Det blir nog himla mysigt :)
NU måste jag få mat i mig innan jag går under!
TACK CHARLEEN FÖR
IDAG!
KRAM LINNÉA


mot gekås!!


WIIHOO nu åker jag och Charleen i ösregnet och fyndar :)
F A N T A S T I S K T !


b as in busy!!

Det är sommar, det är varmt och när jag inte jobbar orkar jag inte riktigt sitta här vid datorn och blogga. Därav dålig uppdate. 7 dagars jobb med halvadagar och heldagar och imorgon är jag äntligen leeeedig :) HÄRLIGT!!
Hoppas på bra väder så man kan få lite färg på kroppen men Sebs berättade att det ska regna fram till 2 men sen ska det tydligen vara strålande sol - vilket passar utmärkt eftersom vi ska till båstad på kvällen och ha det härligt och parta.
Dirty South snurrar plattor på LOFT och det ska bli himla kul :) bara det att komma från Halmstad, om så för bara några timmar kommer bli fantastiskt.
SO LONG!
KRAM LINNÉA


monday monday

I måndags kom mamma hem till mig på ett glas vin, det var tänkt att jag skulle iväg på en förfest innan Måndagsklubben men istället drog jag med mamma på en barrunda :) Bulls, Zigges och en jättesnabbis på Roberts. Vi drack goda drinkar och pratade massor...
Klockan blev så mycket att det var dags att ta bussen ut till tylösand. Väl där träffade jag Bella och Emma, vi hängde ett tag och sedan mötte jag upp LaHoya och Nils. Det var helt sinnes med folk!!
Stannade givetvis inte tills det stängde, jag har blivit så klen men jag hade ganska skoj!


Min söta mor!

Min söta daiquri!

Tre söta på en trång toalett :)
KRAM LINNÉA


en varm hälsning från mig och lilltrollet!


say hello!

Så var man tillbaka efter en helgpaus! Ni måste väl alla hålla med om att det har varit årets varmaste helg, fast det har inte varit mycket till sol.
Helgen har förutom värme innehållit lite arbetstimmar, en massa mys hemma hos syster och jag har verkligen vräkt i mig vitlök :)
Man har inte sett mycket av Sebastian i helgen, lite skönt faktiskt :) Vi tog en drink på "Zigges" i fredags och sedan har det inte varit så mycket mer. Han har jobbat och varit på partaj...
Fram till på torsdag den här veckan blir det mestadels jobb, men på torsdag är jag ledig och då ska jag utnyttja hela dagen till fullo och hitta på saker.
Ikväll blir det förmodligen en sväng på måndagsklubben!
NU; Freshup. TRETTON!
TACK MAMMA OCH CHARLEEN FÖR EN JÄTTEFIN HELG TILLSAMMANS :)
KRAM LINNÉA

Bilder från i fredags:


trötter

Fy vad mycket pollen det är i år! I vårt "medicin-skåp" här hemma har vi vanliga allergitabletter, nässpray och allergi-sugtabletter men inget verkar hjälpa till fullo. Istället blir både jag och Sebastian sjukt hängiga och däckar i sängen av utmattning. Det är nämligen inte bara så att man blir snuvig, får svår andning och kliande ögon utan det allra jobbigaste är nog tröttheten... att man blir så himla "tung" i huvudet!
POLLEN är nog det jobbigaste under hela sommaren och såklart alla jävla måsar som skriker sig hesa här utanför!!! hahaha, jag blir tokig på dem!
Sebs gick precis till jobbet och själv ska jag gå och lägga mig, imorse övningskörde jag ett tag med pappa och det gick bra och sedan kilade jag direkt till TRETTON! Det blir samma visa imorgon :)
GODNATT GOTT FOLK!
KRAM LINNÉA


liseberg

Onsdag. Jag är ledig!
Sebastian hoppade just in i duschen och själv är det dags för en freshup.
På med bekväma skor, mjuka jeans och ett blackbook-linne och jag är redo för LISEBERG :) Om en timma åker jag och Sebs nämligen till Göteborg för att släppa loss barnasinnet på nöjesfältet.
Jag älskar fortfarande Liseberg, kanske inte på samma sätt som när jag var mindre men det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på alla åkattraktioner, spel på hjul och sockervadd.
Dessutom tycker jag att det är så himla vackert att bara vandra runt på Liseberg, i synnerhet under juletid.
MEN nu är det juli och dags för årets första besök. WIIIIHOOOOOOO!!!!
CIAO LINNÉA


"jag gör vad som helst för dig!"


Igår fick jag fem vackra rosor av Sebastian!
Vi blev lite nyfikna och var tvugna att kolla upp "blommornas betydelse".
 Ni kan nog själva lista ut betydelsen av mina fem röda rosor ;)


6 juni 2010


ETT ÅR TILLSAMMANS & JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGONSIN!


"Love is always patient and kind. It is never jealous!
Love is never boastful or concieted. It is never rude or selfish!
It does not take offence and is not resentful.
Love takes no pleasure in other people's sins, but delights in the truth.
It is always ready to excuse, to trust, to hope and to endure whatever comes."

TACK FÖR ATT DU FÖRGYLLER MIN TILLVARO MED OBESKRIVLIG KÄRLEK!


I put a spell on you!

Underbara fantastiska Nina Simone. Underbar, oh så underbar... 
Jag förmodar att hennes enastående stämma hörs i hela passagen just nu. Så högt spelas det i lägenheten! Jag kan inte låta bli, jag önskar att alla människor kunde känna den harmoni som flödar inom mig just nu! Jag förstår inte hur hon gör, låter så lycklig och olycklig på samma gång!
jag är helt betagen.


BIG CHILL!

När jag gick till jobbet imorse vid 6.30 mötte jag ett gäng ungdomar som var på väg hem efter nattens festande. Då tänkte jag att jag var uppe alldeles för tidigt (eller att dem var uppe alldeles för sent!)
- En bild säger mer än tusen ord. Ungefär som på bilden känner vi oss här hemma på köpmansgatan ikväll...
Strax ska vi böja med middagen, salld, vitlöksbröd & kycklingsspett!
DET SKA BLI SJUKT GOTT!
Idag åkte även Maal hem efter att ha tillbringat en veckas semester i Halmstaden. Trååååkigt, men hon är hemma snart igen hoppas jag.
Annars blir den här sommaren verkligen konstig.
Det blir inget mer från mig, för ikväll är min bästa vän - S O F F A N !
CIAO LINNÉA

my entourage

Såhär såg vi ut förra lördagen, strax innan middagen på SALT!
Denna lördag är det andra bullar som gäller. Sitter hemma hos syster och vi ska snart sätta igång grillen! jag ska göra hemmagjorda hamburgare och hon står för världens godaste tzatziki och andra godsaker :) vi ska bara njuta av värmen och kanske unna oss en cider.
Annars blir det riktigt lugnt, ska vara i säng absolut senast 23 ikväll eftersom jag ska upp tidigt som satan imorgon och jobba! fy så drygt...
HA EN UNDERBAR LÖRDAG!
KRAM LINNÉA

fina presenter


- Rivjärn från Eva Solo
- Champageglas från iitala
- Jättefin fönsterväxt
- Elvisp
- Handväska
- MakeUp
- Halsband med en fyrklöver
TACK SÅ HEMSKT MYCKET :)


födelsedag

Igår fyllde jag år och hade en liten mottagning här hemma. Maal hjälpte mig med all mat och därför är hon guld värd och jag gjorde dessutom min första egengjorda tårta någonsin :) Det var supertrevligt, vi drack bubbel och jag fick jättefina presenter.
Senare var det fiesta som gällde, en "Linnea-och-Amalia-utgång" och det var också himla trevligt. Jag tröttnade dock vid 2 och ville hem men på något jävla vis tog vi inte bussen förrän efter 3.
helt slut däckade jag i sängen och idag är jag trött.
Har jobbat på TRETTON och vid 23 ikväll börjar mitt pass i entrén på MOON. Denna helg blir det verkligen mycket jobb :) TACK TILL ALLA SOM GRATULERADE MIG OCH KOM IHÅG MIG IGÅR!!! Det värmde så otroligt mycket!
KRAM LINNÉA


Min fina present från Sebs & hans pappas familj.
Tårtfat från JELLY BEAN
Glaskub från JELLY BEAN

MIN "persiska" JORDGUBBSTÅRTA!

JORDGUBBSTÅRTA

Vi på Fiesta!

BANANA!

HAHA!!
När jag skulle ta denna bild råkade jag snubbla på trappsteget men ändå var det viktigare att få en härlig bild på MAAL :)

victor & jag! :)


fiesta


Idag är det den 1 juli 2010 vilket innebär att jag fyller 21 år!
Känns inte som om det var längesen man fyllde 18 och firades med ett suprizeparty! jag skräms lite av hur fort tiden går...
MEN nu ska vi tänka på roliga saker, som att vakna av massa gratulationer och en födelsedagsfrukost hos syster. Nu ska jag ta emd mig barnen till "pippi parken".
Senare idag blir det födelsedagsfirande tillsammans med de nära och kära hemma hos mig och för vissa av oss väntar FIESTA på TYLÖSAND!
KRAM LINNÉA