klick klick!


(
www.nelly.se)
Denna söta sommarklänning kommer att hänga i min garderob om 2-3 dagar :)
S P Ä N N A N D E !


söndag

Idag körde jag hem från Göteborg, eller njaa pappa fick ta över i Heberg så det var nästan enda hem. Det började regna och jag var trött. Annars gick det bra, för att vara första gången under en längre sträcka :)
Min helg hos farmor har varit så himla mysig. Idag fyllde hon 85 år och det firade vi med god mat och många varma kramar.
Jag älskar henne så otroligt mycket!

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Sebs ska spela på sturegymnasiets efterfest inatt så det blir en myskväll ensam framför tv:n.
KRAM LINNÉA

morsdag


"Tack mor för ditt hjärtans milda sång, som mig genom livet följer.
Tack mor för din tankes värme, som mig uti kärlek höljer."


TONIGHT!!


fridayfeeling

FREDAG. sista passet avklarat och nu sitter jag och Sebs här i soffan som nördar igen. Båda gungar vi i takt med hans musik.
IKVÄLL ÄR DET DAGS FÖR W8 på GASTONS! KOM DIT :) själv ska man stå som värd, så jag hoppas på att regnet håller sig borta. Jag är säker på att det kommer att bli en kanonkväll.
NU; freshup och sedan ska vi ut och äta!
Imorgon bitti åker jag och mina föräldrar till Göteborg för att fira farmor som fyller 85 år. Blir borta fram till söndag så det lär bli passivt med uppdatering i helgen.
TREVLIG HELG!!
KRAM LINNÉA

godnatt

Nu ska jag lägga mig och sova, Sebs är ute och snurrar plattor och slutar inte förrän 3 inatt.
Vi jobbar om varandra hela tiden!! Jag har jobbat mycket ni i veckan men var ledig igår men då åkte han till Stockholm och kom hem senare ikväll när jag var på jobbet. Så som sagt :P
Imorgon jobbar jag mitt sista pass på ROBERTS 9-16! Lite konstigt, men skönt.
Tråkigt att inte jobba med Teresa mer, å andra sidan är det sällan vi jobbar ihop. Jag är säker på att vi kommer att umgås en del i sommar ändå. I eftermiddags kom hon exempelvis över på middag haha. Hon är go hon!

Längtar tills nästa vecka när jag ska KICK SOME ASS PÅ TRETTON :)
Kom gärna förbi och shoppa lite ;)
GODNATT LINNÉA

torsdag

 
Idag kom jag att tänka på Anna! Jag kom att tänka på hur vi dansade en hel natt på måndagsklubben förra sommaren. Fullkomligt nyktra och ständigt med en redbull i handen :) Det var härligt väder och dagen efter mådde vi båda prima. Under ett tag blev vi även beroende av "vänd-tia" och satt på en uteservering med korten i högsta hugg, en sådan kväll i sommar kommer jag inte tacka nej till.


7,5 km har jag powerwalkat idag och det känns i rumpan kan jag lova.
MEN jag behöver komma i någolunda form så det är bara att bita ihop ;)
Nu ska jag vika tvätt sedan ska jag köra lite med pappa och så blir det jobb på ROBERTS 17-23.
CIAO LINNÉA

glädjerus

UNGEFÄR SOM NÄR VI VAR PÅ LISEBERG FÖRRA ÅRET:

it's getting better now!

Nu ska jag berätta. För er som inte vet har jag sagt upp mig från ROBERT'S COFFEE och kör mitt sista pass nu på fredag. Och eftersom det är mitt egna val förstår ni själva att det känns bra, av olika anledningar.
Så som jag redan berättat har jag börjat jobba som extra tim.anställd inom vården igen men det som varit lite hemligt är att jag även sökt ett annat jobb och imorse var jag på arbetsintervju :)
Om en vecka, 1 juni ska jag äntligen jobba på "TRETTON" här i Halmstad.
En klädesbutik för både killar och tjejer och jag är SÅ HIMLA GLAD!!! Det verkar vara ett härligt gäng och god stämning. Givetvis har jag mycket att lära men jag säger bara BRING IT!
Jag är så glad.
Jag har entusisam.
Jag vill.
Jag kan.


NU; lunch med Sebs & Charleen c/o.
KRAM LINNÉA

monday monday


Hittade just den här bilden från i somras. SHIT vad snyggt mitt hår var där!!
Det blir att spara nu igen ;) ett måste...
Nu sitter jag och degar efter en alldeles utsökt middag. Idag blev det ugnsbakad laxfilé i vitlökssky, ugnsbakad potaatis med svamp och rödlök.
HUR GOTT SOM HELST!!
Idag har jag jobbat på nyhem mellan 7-16. Många verkar så himla nöjda med sina boenden och är goa och glada. Världens sötaste tant sa "Till mina nära brukar jag säga att det känns som om jag bor på Mallorca".
Bara värmen som saknas?!
Ikväll ska jag och Sebs bara mysa framför en rulle. pusspussgosgos!
CIAO LINNÉA


run bitch run

Jag gick upp, på med träningskläderna och sedan intog jag prins bertils stig.
Ni som känner mig vet att jag inte är en person som springer om jag inte är jagad haha. Jag tycker helt enkelt inte om det, jag tycker alltid att mina bröst är ivägen och kan verkligen föreställa mig hur klumpig jag ser ut. Men efter 20 minuters powerwalk idag började jag med intervaller. Sjuuk gott!
Jag flåsade som en dåre, men WOW VILKEN KÄNSLA!!
NU ska jag slappna av i ytterligare 20 minuter sen blir det jobb 13-23!
CIAO LINNÉA

sebastian


J A G  Ä L S K A R  D I G !


Härlig lördag!

Nu sitter jag ocu myser ordentligt i soffan. Sebs spelar på cafeet och meningen var att jag skulle möte upp Teresa c/o men jag är så himla trött så i sista sekund bestämde jag mig för att banga utgång.
Oh herre vilket väder det har varit idag, jag börjar få till mig en riktig bränna ;) Jag jobbade i förmiddags och sedan åkte jag och Sebs ut till hans underara familj för grillning. HOPPAS VÄRMEN HÅLLER SIG!!!
Jag och hans syster, Thea satt och njöt i solstolarna med ett glas rosé medan barnen sprang runt och lekte i trädgården. Så otroligt härligt! Men jag antar att både jag och Sebs fick lite solsting för när vi kom hem vid 19 så däckade vi båda i sängen en halvtimma.
Sedan kilade vi iväg på en mysig förfest/grillning hemma hos Sebs kompis Filip och efter det kände jag som sagt att jag hade socialiserat mig tillräckligt, så det blev hemgång.
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon bitti ska jag ut på en promenad och sedan jobbar jag 13-23!



(En bild från idag, hemma hos Sebs familj. :)
GODNATT LINNÉA


update

Kom hem en snabbis för att packa ner en filt, körkortsboken och jobbarkläderna i väskan. Nu sitter jag till parken och myser i solen. Om 30 min får jag sällskap av Tess och Palle, sen är det jobb som gäller. Köringen blir bara bättre och bättre, jag är faktiskt nöjd över min prestation idag.
Hörs imorgon!!
KRAM LINNÉA


sommarvärme

OH VILKEN UNDERBAR DAG DET VAR IGÅR!
Jobbade för första gången på Nyhems servicehus 8-12 och det var så himla roligt att jobba med äldre igen :) det var inte alls som jag hade tänkt mig utan påminde väldigt mycket om hemtjänsten.
Efter jobbet lunchade jag och Sebs på BarMezzo och sedan blev vi uppbjudna på hemmagjort äppelkaka hos Filip.
Jag mötte sedan upp Tess, utförde lite ärenden på stan men mestadels av tiden låg vi i picasso parken och pressade för lite colour.
Middag hemma hos Sebs syster. mums mums!! Och sedan mötte jag ännu en gång upp Tess fast denna gång satte vi oss på uteserveringen och snackade lite skit. Det bästa var när Teresa fick fågelskit i huvudet av en förbiflyande fågel. Jag dog av skratt :D
Så jag hann med en del igår kan man ju säga :)
NU; en promenad, sen ska jag köra med pappa och till sist blir det jobb ROBERTS 17-23!




Två bilder från picassoparken igår :)
CIAO LINNÉA


I had my glory days!

Efter tre intensiva dagar i Norges huvudstad befinner jag mig återigen hemma i min trygga lägenhet i Halmstad. Dessa dagar med mina fina vänner har varit så värdefulla och jag behövde verkligen komma iväg och andas lite annan luft, om så för bara några dagar men den som kom på ordspråket ”Borta bra, hemma bäst!” visste verkligen vad han talade om.
Jag känner mig snarare lite sliten än utvilad, jag åkte i och för sig med vetskapen om att denna helg skulle innehålla allt annat än vila haha :) Denna helgen har förtydligat bilden av min mognad det senaste året ännu mer och med risk att låta tråkig så kan jag inte göra annat än att erkänna att jag faktiskt inte pallar trycket som förr. Att festa flera dagar i rad och styra upp mig ordentligt håller inte på mig riktigt längre. ”Men herregud, tagga ner du är bara (snart) 21” tänker jag men det faktum att jag faktiskt inte tycker att det är lika kul längre biter sig fast. Jag skulle vilja säga att jag började tidigt. Det var aldrig några problem att festa hela natten och gå på det snabbt igen dagen efter. Att komma bakis till jobbet var lätt som en plätt och man mådde knappt dåligt. Så såg en hel sommar ut för några år sedan. När jag nowadays försöker hålla samma tempo slutar det oftast i fiasko, det slutar med att man kör porslinsbuss hela natten och förblir bakis under 2 dygn. Mycket tappert Linnéa!
För flera av mina vänner är det inga problem att hålla igång och de njuter av situationen på ett annat sätt. Missförstå mig rätt, jag älskar också att festa till det ordentligt men sanningen är den att det är inte riktigt värt det på samma sätt som förr för jag orkar helt enkelt inte haha :)
Det är även så att jag lärt mig uppskatta en del andra saker, som en helkväll hemma med allt vad det innebär – en god middag och vinpimplanden, det är något som är fantastiskt. Eller en weekend med shopping, middagar ute och barhäng. Att min sambo jobbar inom den branschen går ju inte att komma ifrån och det är inget jag vill komma ifrån heller. Jag älskar att han faktiskt gillar att gå ut med mig, att vi kan dricka oss (eller jag) berusade på en trevlig bar och ändå veta när ”enought is enought.” Kanske har jag blivit vad man skulle kalla en ”lovefool” men jag skulle snarare säga att jag känner att jag har haft mina ”glorydays” på krogen. Eller vad vet jag?!
MEN jag älskar att styra upp mig ordentligt och känna mig riktigt snygg, kanske för att jag suktar efter bekräftelse?!  Alla älskar vi att få bekräftelse, det är bara så att det är få som vågar erkänna det.
Hur som helst skulle jag vilja ge mina närmaste vänner lovord. Ni är så viktiga för mig och jag kommer aldrig att släppa er, jag älskar er! Jag älskar er alltid. Och jag är så glad över att just jag har fått turen att få så fina vänner.
Jag är stolt över er var dag!
KRAM LINNÉA

pics

"EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!"

Här är glada jag från igår, något dimmig blick :)

Vår fina dukning imorse!

MAAAAAT :)

Flinski

Fina 17maj dräkter!

RÖJJ!

RÖJJ!

Flinski & Nandini :)

Jag & Maal på "Lektern"

Malens Krog

HAHAHA Ninni blev helt plötsligt attakerad!

INTE så glad!

MEN VI ANDRA TYCKTE DET VAR SJUKT KUL!

"Gratulerer med dagen"
TACK FÖR OSS!!


17 maj

O M det är någon gång man ska befinna sig i Oslo så är det under 17 maj. Festen började redan igår kväll, vi styrde upp oss ordentligt och begav oss till ett sjukt bra ställe "LA BELLE SOLE". Riktigt fresh var det :) Några drinkar och härlig musik gjorde sitt! HADE SÅ OTROLIGT ROLIGT!!! Stängning och det blev hem och sova för att sedan gå upp imorse och äta champagnefrukost som mina tjejer hade ordnat så fint med. Det börjades tidigt och hela jag är nu sååå otroligt sliten att när vi väl kom hem idag bestämde jag mig för att inte gå ut och partaja inatt.
Nej, nu får det minsann bli lugnan.
Imorogn åker jag hem, jag har haft jätteskoj här hos tjejerna men jag saknar min Sebastian :)
CIAO LINNÉA

UPDATE

JUST NU:
- 3 virriga tjejer har just kommit fram till kvällens outfit.
- Kroppen luktar gott.
- Makeupen är fixad.
-  Strax ska rosevinet flöda
Ikväll ska vi till ett riktigt bra ställe "LA BELLE". Edward Maya spelar:)
B R I N G  I T !


lounge

GÅRDAGEN I BILDER:

världens absolut bästa tjejer!

Flinski

Ninni och vi andra!

PUSS!

Här tackar vi för oss!


yesterday-way

Då var man som sagt hos tjejerna här i Oslo. Dem bor i en härlig 3a på två plan och Fline hade ordnat så fint med liljor och ljus och jag kände mig riktigt välkommen :) vädret är dessvärre mindre välkomnande.
tråkregn och moln tycks vara med på prognosen helgen ut.
Igår gick vi en snabbis på stan, jag hittade ingenting och sedan blev det en freshup och iväg till en förfest på "Galgberget" haha. Där fick jag träffa Maals kollegor! När gitarren kom fram förvandlades alla till sångfåglar, mindre bra! Sedan var det meningen att vi skulle rulla vidare till ett nytt ställe som skulle ha premiär igår MEN det blev tydligen inställt så istället hamnade gänget på ett Loungeställe, ingen dans där inte och jag var väl mest vilsen haha.
En panini och en kärleksförklaring till Sebs fick avsluta min kväll!
NU; freshup och sedan en båttur!
CIAO LINNÉA

Nytt i garderoben


Grön skjorta, H&M 99:-


trötter

Oh fy vad det har vait rätt åt mig idag!! Jag har varit så bakis att ni anar inte.
Igår firade vi att Maal var på hemmaplan, rejält och det blev lite för bra under för kort tid. Körde porslinsbuss och rubbet. FY OCH SKAM!!
jag får alltid sån ångest. 
Men då lärde jag mig något (igen) för i helgen blir det betydligt lugnare.
NU ska jag packa inför Oslo och sen blir det bädden, imorgon bitti åker jag och Maal till grannlandet.
GODNATT LINNÉA


Rasmus Seebach - Natteravn


amanda

Lite bilder på min fina systerdotter Amanda som var hårmodell i helgen:




barnvakt

Anlände nyss hos syster, ska passa 3 busfrön medan Charleen är och fyller i eyelinern som hon tatuerat in. Det är så himla fint, men frågan om det är värt det när man hör om smärtan som man får stå ut med under 2 timmar?! KANSKE!
Fy vad jag är trött på regn och tråkväder, när kommer sol och bruna ben?!
Jag känner inte för SALT-premiären ikväll så jag tror jag hoppar det, men man vet aldrig jag tenderar att ändra mig.
Nu tänkte jag laga lite brunch till barnen och sedan ska vi se en mysig Astrid Lindgren-film :)
CIAO LINNÉA

malens krog


På torsdag kommer världens bästa Amalia vara på hemmaplan och på lördag morgon åker vi tillsammans upp till Oslo för en fartfylld och härligt helg :)


tisdag

Haha det var verkligen nödvändigt att döpa detta inlägg till "tisdag" för jag har gått runt och trott att det varit onsdag hela dagen :)
Upp i tid och sedan kilade jag iväg på en låååång runda tillsammans med Emelie. Det var så himla skönt, trots att det blåste ganska kallt.
Efter en massa snack gick jag vidare hem till mina föräldrar packade ihop allt jag ahde kvar där i kartonger. Dem ska ju flytta in till stan 1 juli, så i deras vardag så är det bara flytt flytt flytt som gäller just nu. Eftersom det tar tid att utrymma en 5a och ett stort förråd när man är två.
Snart ska jag hoppa in och jobba under 2 timmar sen blir det förmodligen bara lugnt ikväll.
CIAO LINNÉA

at the moment



haircut

Efter en riktigt god natts sömn vaknade jag upp, liten freshup innan jag kilade iväg till Ida Annen EtageSom utan tvekan är den bästa frisören i Halmstad, engligt mig. Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hon henne och det är ett plus att hon är så ödmjuk och trevlig. Sjukt kul att Teresa kom in där samma tidpunkt och skulle klippa sig hos Linda. Påminde rejält om min dröm inatt haha ;)
Idag blev det att rensa bort lite slitna toppar och klippa till en mittbena (som jag inte haft sen jag var 12 år haha) Jag bad henne även testa den nya curltången som dem hade köpt in och resultatet blev helt okey.
Lite 70tals lockar med 50tals volym :)
Sedan har jag utfört massa ärenden hemma via telefonen och snart ska jag och Sebs kila in till stan och kolla lite marimekkotyg. Stackarn är jätteförskyld!
JOBB 16-23, så vi hörs igen imorgon!
HA EN BRA DAG!
KRAM LINNÉA

UPDATE: Inga klöver idag ! Antar att jag har mer tur i kärlek!

  

plötsligt händer det ?!


this weekend

Denna helg har mestadels innehållit jobb, vilket har varit helt okey eftersom det varit trist väder. Igår kväll sov jag i och för sig hemma hos Charleen.
Hon hämtade mig efter jobbet och vi köpte med oss buffalo wings från B&B (sjuuukt goda). Jag kom på mig själv att hetsäta pga att jag ville komma ifatt Charleens tempo men till slut sa jag till henne och då berättade hon att hon så sällan har tid att äta sakta tillsammans med barnen så hon tänkte inte på det HAHAHA! Sedan njöt vi återigen.
Idag har jag varit hänging och haft ont i magen, suttit barnvakt och kollat på Lotta på Bråkmakargatan. Jag älskar henne, hon är en (något irriterande men) FANTASTISK UNGE :) precis som min Jennifer.
Nu tänkte jag mysa med Sebs som är sjuk, har varit dålig med det i helgen.
Här kommer lite bilder från helgen:

(Jennifer med munnen full av gurka & buffalowings)

(Idag skulle jag mata lilla Alicia och vikigast av allt hennes "bebis")
KRAM LINNÉA


oh god please

 . . . W I S H  M E  G O O D  L U C K !


harmoni

För er som inte känner mig riktigt kan jag berätta att jag alltid varit intresserad av musik. Jag har aldrig spelat något instrument, sjungit särskilt bra men musik har alltid berört mig något så otroligt.
Sedan barnsben har jag vuxit upp bland olika musikstilar, gammalt som nytt med en pappas som väckt intresset (dock betydligt mer begåvad än sin dotter).
Eftersom att jag aldrig spelat något instrument trots att jag fick ett piano som jag önskade mig när jag fyllde 15 år HAHAHA, har jag hittat ett eget sätt att täcka upp mitt intresse. Jag har sökt efter ny musik, nya grupper och tagit till mig alla möjliga stilar. Jag har lyssnat och jag har läst.
OCH NU ÄR JAG SÅ LYCKLIG :) Har hittat en ny grupp som just för tillfället värmer mitt hjärta så enormt med sin musik.
"JJ" heter dem och det är riktigt soft musik att ha i bakgrunden.
Precis vad som önskas i mitt liv just nu...
Lite bakgrundsmusik, något som rullar på. Ja, det är precis vad jag behöver!
CIAO LINNÉA


At the moment





Crazy days

Idag var jag uppe med tuppen och vid 8 var jag hemma hos charleen för att agera barnvakt under 30 min :) Hennes kompis Sara gick precis med sina bestämda tvillingkillar. Jag och syster tänkte ta en kaffe innan jag förmodligen ska iväg och köra med pappa under några timmar. Ska bara försöka få tag på honom :P
Inatt kom älskling hem vid 5, stackarn hade spelat på en studentfest och hade som ansvar att stänga. Puuh.
MINNS NI  HUR GALEN MAN VAR UNDER STUDENTFESTERNA?!!
Jag glömmer aldrig första studentfesten hemma hos Olander på Pastellgränd. Kändistema och jag var tillsammans med 2 andra utklädd till PowerPuffPinglorna. Kvällens höjdpunkt var att åka i bagageluckan och att Menzur spydde i hennes trädgård 2 gånger. Oh herregud vilka tider...


(här har ni bildbevis. hemskt!!!)
CIAO LINNÉA


10 månader


J A G  Ä L S K A R  D I G !


awesome stuff!

Härligt. Gott. Soft. Skönt. (Maal lyssna)


k ä n s l o r

Avslappning. Längtan. jag älskar dig. Trötthet. Du&Jag. Frågvishet. Kärlek. Lättnad. Saknad. Otur. Sårbarhet. Oro. jag saknar dig. Ödmjukhet. Tur. Stark. Hopp. Öppenhet. Vilja. Undran. Behag. Tillit.  Svag. Tro. Glädje. Ensam. Två. Nöjd. jag behöver dig. Varsamhet. Driftighet. Möjligheter. Önskan. Lev. Lugn.

onsdag

Dem här dagarna har bara sprungit förbi. Igår var jag glad mest hela dagen, fick glada nyheter, hälsade på hos syster en stund och från klockan 2 spenderades resten av dagen tillsammans med Tessan och Emelie.
Först utnyttjade jag Tessan med körkort och åkte och handlade.
Ett himla flängande :) men när vi väl var hemma blev det lite lufttorkadskinka, kex och olivröra för att mätta hungern. Till huvudrätt (vid 21.00) blev det BBQ koteletter, rödvinssås och kökt potatis och till slut orkade vi inte med någon efterrätt när Sebs satte på en rulle.
Idag har jag tänkt plugga teori och sedan har jag lovat Charleen att laga middag hemma hos dem. Snäll som man är ;)


En bild på försnaxet igår!
CIAO LINNÉA


3 maj

Måndag. Ny vecka.
Oj vad helgen sprungit förbi, mycket jobb men på något sätt har det varit en bra helg. Det måste ha och göra med min fina söndag igår. Det blev som sagt en hemmakväll igår och det är jag glad över :)
Idag har jag redan hunnit med att ringa några (kanske givande) samtal och jag tänkte övningsköra med pappa om en stund. Jobba 16-23.
Jag hoppas på en bra vecka. Det känns som om det kommer att bli det.
Vet inte varför, kanske har det bara med inställningen att göra?
Nej, dags att göra nytta!
CIAO LINNÉA

underbar dag!

Kom hem för en stund sen och man kan säga att jag verkligen fått i mig tillräckligt med god frisk luft idag.
Gick hem till mina föräldrar, debuterade med inlinesen och rullade sedan iväg till syster. Jag tog med mig Alicia i vagen och rullade vidare in mot stan. Hem för snabbdusch och sedan gick jag och lilla Alicia till Sebs som satt på Cafeet och chillade. Sen kom Nebbe med lille Noah som sov gott i sin barnvagn.
Årets första BokMakre var sådär eftersom jag är så himla förskyld.
Efter nästan 3 timmars barnpassningen lämnade jag lilltjejen hemma och nu sitter jag här och myser.
Ikväll blir det nog lugna puckar ändå, behöver kurera mig!
Hoppas ni njutit av denna om något blåsiga men underbara dag precis som jag.


(Alicia och Noah håller handen) söööta :D
KRAM LINNÉA


solig söndag

Äntligen lite sol efter 2 dagars tråkväder...
Kom upp i tid även om jag jobbade till 3 inatt och nu tänkte jag klä mig för en powerwalk och suga in all frisk luft som det bara går.
Är dessvärre fortfarande sjuk så jag lär nog mest snora under prins bertils stig men nu ska vi inte vara sådana ;)
Igår träffade jag Fline en liten stund då hon var hemma på ferier och det fick mig att längta ännu mer tills jag ska upp till dem i Oslo om 14 dagar.
Ser framemot denna lediga söndag, som formas av lugn och ro fast ikväll blir det förmodligen krogsöndag. DET GILLAR VI :) hade suttit fint med ett glas rosé. Det var ett tags en nu haha...
NU; på med lurarna. ett härligt gung. inta stigen. njut!
CIAO LINNÉA


lördag

Jag är superförskyld och utmattad och orkar egentligen inte jobba en natt till...
MEN DET SKA JAG GÖRA ÄNDÅ! :/